Woski do brwi

Paese Mydło do Stylizacji Brwi Browstory
Paese Browstory Mydło do Stylizacji Brwi 8 g
PAESE Browstory - Brow Styling Soap - Mydło do stylizacji brwi - 8 g
Paese Browstory

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 marca 2024 o 11:42
    totalna masakra
    na prawdę, nic nie było gorszego na moim brwiach. Ten produkt to pierwsze mydełko to stylizacji brwi jakie kupiłam dość dawno temu. Produkt jest w kartoniku o bardzo ładnym niebieskim kolorze, a w nim mamy szklany słoiczek w którym znajduje się mydełko. Produkt dość ciężko wyciągnąć z opakowania co jest minusem. Mydełko jest klarowne i dość plastyczne. Aplikowałam je szczoteczką i dokładnie rozczesywałam brwi.Produkt po chwili odklejał moje brwi od skóry i kompletnie ich nie utrwala. Mydełko dodatkowo nie zastyga, przez co na brwiach jest ciągłe uczucie posiadania klejącej mazi. Okropieństwo, na pewno nigdy nie kupię, totalny bubel
    • formuła
  • 6 stycznia 2024 o 0:28
    Idealny na co dzień
    Żel do brwi kupiłam w zestawie z maskarą do rzęs. Zamknięty jest on w niewielkim szklanym pojemniku i dołączona jest do tego spiralka do ich układania. Pojemnik jest dobrze zabezpieczony, posiada dodatkowe zamknięcie, w postaci plastikowej nakładki. Dla mnie produkt idealny na co dzień. Nie zrobi krzywdy, utrwalając na beton, co sprawia że jest to bardziej naturalny look. Fajnie trzyma brwi. Duży plusik za to, że nie zostają po nim białe plamy i resztki produktu. Człowiek musi się nieco na trudzić, żeby wyciągnąć go z opakowania, bo niestety jest malutkie i ciężko się w nim manewruje. Na szczęście niewielka ilość wystarczy, aby ładnie wyczesać i ułożyć brwi. Więc jest to produkt o dużej wydajności. Czy kupie go ponownie? Szczerze nie wiem. Niby fajnie działa, wygląda też dobrze, ale myślę że w "szybkie" poranki jest dosyć nie poręczny.
    Zalety:
    • Działanie
  • 19 czerwca 2023 o 17:32
    Całkiem przyzwoity produkt w trudnym opakowaniu
    Mydełko samo w sobie jest produktem dość dobrym, dobrze utrzymuje się przez cały dzień na brwiach i nie pozostawia białych śladów (jeśli nie nałoży się go zbyt dużo). Można dzięki niemu nadać fajny kształt brwiom bez większego wysiłku - do mojego zestawu dołączona była malutka szczoteczka (taka jak do makijażu oka). Minusem niestety jest opakowanie, w którym zamknięte jest mydełko, jest głębokie i z trudem wydobywa się z niego produkt. W zasadzie da się zanurzyć tylko czubek szczoteczki. Jestem w zasadzie na początku użytkowania, ale wątpię, czy uda mi się zużyć całe mydełko.
    Zalety:
    • nie pozostawia białych śladów
    • trzyma się cały dzień
    • nadaje fajny kształt brwiom
    Cludji_
    24 maja 2023 o 13:55
    Słaby zawodnik
    O ile markę paese bardzo lubię i rzadko kiedy ich produkty mi nie służą to te mydło to totalna klapa, mam wrażenie że wcale nie zastyga i w ogóle nie trzyma brwi, na plus jest to że nie zostawia osadu itp. Niestety na pewno nie sprawdzi się na opornych brwiach:(
    Berry18
    5 maja 2023 o 18:24
    Mydełko do brwi
    Mydełko bardzo pomocne na co dzień, przy całkowitym pokryciu włosków utrzymuje je i układa. Po prawie całym dniu włoski zaczynają się lekko odklejać, ale nie przeszkadza to jakoś bardzo. Minusem jest opakowanie, bo dość ciężko jest wydobyć produkt z opakowania. Mydełko nie zastyga całkowicie, ale nie zostawia białych śladów i wygląda estetycznie. Jeśli ktoś szuka czegoś co utrwali brwi na "beton" to zdecydowanie nie jest produkt dla niego, ale do codziennego makijażu dobrze się sprawdza.