Balsamy do ciała

Nuxe LABORATOIRE PARIS Body Reve de The Tonizujący krem ujędrniający 200 ml

peszy
    1 kwietnia 2025 o 14:59
    zapach bardzo alkoholowy
    Mimo że bardzo lubię i sięgam po produkty Nuxe, ten mnie mocno rozczarował. Alcohol denat na drugim miejscu w składzie. Wiedziałam to już jak tylko otworzyłam i powąchałam. Niestety nie czuję w ogóle zielonej herbaty tylko sam alkohol. Konsystencja jest bardzo przyjemna. Krem szybko się wchłania, nie jest tłusty. Nie zauważyłam specjalnego działania, ani nawilżenia ani ujędrnienia. Biorąc pod uwagę cenę, oczekuję lepszego działania i bardziej przyjemnego zapachu. Plus na ładne i wygodne opakowanie.
    Zalety:
    • przyjemna konsystencja
    • ładne i wygodne opakowanie
    Wady:
    • alkohol denat wysoko w składzie
  • 23 grudnia 2024 o 16:37
    Skutecznie wygładzający oraz ujędrniający balsam do ciała o umiarkowanie przyjemnym zapachu
    Opakowanie: Zgrabny, jasnoróżowy, plastikowy słoiczek, jest dość lekki i dziewczęcy, praktyczny w codziennym stosowaniu, bez problemu można wydobyć całość produktu z opakowania Konsystencja: Dość gęsta i treściwa, lecz nie jest tłusta, gładko rozprowadza się na skórze i stosunkowo szybko wchłania, natychmiastowo sprawiając wrażenie lekko wygładzonej skóry Wydajność: Średnia, spodziewałam się, że jednak starczy mi na dłużej, nakładając go jedynie na wybrane partie ciała Zapach: Jedyny aspekt tego produktu, który nie zrobił na mnie wielkiego wrażenia, zapach jest nieco ziołowo-cytrusowy, ale niezbyt herbaciany, niespecjalnie przypadł mi do gustu, lecz jest akceptowalny Działanie: Skutecznie wygładza oraz nawilża skórę, rzeczywiście przy regularnym stosowaniu można zauważyć poprawę elastyczności i jędrności skóry, a przy tym nie podrażnia i jest łagodny dla wrażliwej skóry Podsumowanie: Dobrej jakości balsam ujędrniający do ciała. Ma przyjemnie gęstą i gładką konsystencję, która dobrze wchłania się w skórę i zapewnia poprawę jej elastyczności oraz wygładzenie. Zapach jak dla mnie jest nieszczególny, wolę zdecydowanie słodsze aromaty, lecz nie przeszkadza w codziennym stosowaniu. Zakupię ponownie i polecam.
    Zalety:
    • Dobre działanie - wygładzenie, ujędrnienie i nawilżenie
    • Ładne i praktyczne opakowanie
    • Cena w stosunku do jakości
  • 20 maja 2023 o 10:36
    Nuxe, Rêve de thé, Toning Firming Cream (Balsam ujędrniający do ciała)
    Opakowanie tego produktu jest bardzo eleganckie i estetyczne. Pudrowo-różowy słoiczek sprawia, że balsam prezentuje się luksusowo i zachęca do sięgnięcia po niego. Zapach produktu jest delikatny i przyjemny - nuty herbaty i kwiatów działają odprężająco i sprawiają, że aplikacja balsamu staje się prawdziwą przyjemnością. Tekstura kremu jest lekka i jedwabista, co ułatwia jego rozprowadzenie na skórze. Balsam szybko się wchłania, pozostawiając uczucie nawilżenia i odżywienia. To ogromny plus dla osób, które nie lubią tłustej warstwy na skórze po zastosowaniu tego typu produktów. Moja skóra po użyciu tego balsamu staje się miękka i gładka, co daje mi pewność, że produkt rzeczywiście działa. Co do efektów ujędrniających, muszę przyznać, że widzę pozytywne zmiany. Regularne stosowanie tego balsamu sprawiło, że moja skóra stała się bardziej jędrna i elastyczna. Choć nie jest to efekt natychmiastowy, to po kilku tygodniach zauważyłam widoczną poprawę w wyglądzie mojego ciała. Zwłaszcza obszary takie jak brzuch, uda i ramiona wydają się bardziej napięte i gładkie. Jednak muszę zaznaczyć, że dla uzyskania najlepszych rezultatów konieczne jest regularne stosowanie balsamu oraz wspieranie go zdrowymi nawykami, takimi jak zdrowa dieta i regularna aktywność fizyczna. Sam balsam nie jest magicznym eliksirem, ale na pewno wspomaga proces ujędrniania skóry. Podsumowując, balsam ujędrniający do ciała Nuxe, Rêve de thé, Toning Firming Cream jest produktem, który spełnił moje oczekiwania. Jego eleganckie opakowanie, przyjemny zapach i skuteczność w ujędrnianiu skóry czynią go godnym polecenia.
  • 11 maja 2022 o 22:03
    Odświeżający zapach zielonej herbaty
    Nuxe Reve de the balsam ujędrniających do ciała to jeden z lepszych produktów jakie używałam do ciała. Przepięknie pachnie i daje efekt gładkiej skóry. Bardzo przyjemnie się rozprowadza i szybko wchłania i można go stosować codziennie. Krem ujędrniający posiada formułę, która w 96% składa się z składników naturalnych. Jest to produkt odpowiedni dla wegan.
    • Konsystencja
    • Łatwo się wchłania
    PAUNI
    17 maja 2021 o 19:32
    Luksusowy❤
    Balsam bardzo dobrej francuskiej marki. Ma konsystencję nazwaną „efekt kostki lodu” . Polega to na tym, że produkt szybko wnika w kontakcie ze skórą i zapewnia natychmiastowe uczucie orzeźwienia. Tonizuje skórę. Bardzo przyjemne uczucie. Balsam ma delikatny zapach. Jest to wegańska naturalna formuła. Nawilża i ujędrnia. Musi być stosowany systematycznie. Używam codziennie.
    Zalety:
    • Efekt kostki lodu, ujędrnienie