Rozświetlacze

Wibo Million Dollar Body Bronzer Highlighter Rozświetlacz brązujący do ciała

• 1 marca 2024 o 8:33
    Hmmm…
    Rozświetlacz do ciała od Wibo mam już ponad rok. Kupiłam ze względu na świetne opinie i potrzeba rozświetlenia ciała, czego nie robię regularnie :) Opakowanie - dla mnie design jest średni, jakoś wykonania również. Duuuuze, kartonowe pudełko. Sam rozświetlacz - hmm.. szkoda, że nie doczytałam, że to produkt brązujący ???? o rzecyzwiscie - bardzo zmienia koloryt skóry. Drobina jest duża, średnio gęsta, ale ten kolor… niestety nadaje się tylko do osób mocno opalonych lub z ciemną karnacja. Po użyciu nie wygląda to dobrze przy jasnej skórze ciała:) brązer według mnie wpada lekko w pomarańczowe, ciepłe tony. Dla mnie to produkt, którego nie wykorzystam.
  • 3 lutego 2024 o 15:48
    Rewelacyjny jako cień do powiek.
    Wibo, Million Dollar Body Bronzer Highlighter mieści się w złotym, papierowym, ale trwałym pudełku z klapką. Używam go od ponad roku, a wygląda jak nowy. Ma kolor pudrowego różu z delikatnymi drobinkami, które pięknie rozświetlają skórę. Poleciła mi go koleżanka, kiedy zapytałam, jakie cienie do powiek ma na sobie. Od tego czasu makijaż oka wykańczam tylko tym rozświetlaczem. Nakładam go albo bezpośrednio na powiekę, albo na matowy cień. Na każdym kolorze inaczej się prezentuje, więc możliwości jest mnóstwo. Rozświetlacz nie osypuje się, nie gromadzi w załamaniach powieki przez co pięknie prezentuje się przez cały dzień. Mimo moich alergicznych oczu, mogę z powodzeniem używać kosmetyku jako cienie do powiek. Nie uczula mnie i nie podrażnia. Pojemność kartonika - 9g - starcza na bardzo długo. Podsumowując - to jeden z moich ulubionych kolorowych kosmetyków.
    Zalety:
    • kolor
    • pigment
    Wady:
    • Nie doszukałam się wad.
  • 16 stycznia 2024 o 17:24
    Piękny, mieniący się efekt
    Uwielbiam ten rozświetlacz. Jest super do ciała, jako rozświetlacz na twarzy oraz jako cień do powiek. Delikatnie brązuje i ma piękne błyszczące drobinki. Jest też bardzo wydajny. Warty zakupu :) W skrócie: Zalety: - błyszczące drobinki - wielofunkcyjny - bardzo wydajny Wady: - cena
  • 21 maja 2021 o 17:13
    Wspaniały do ciała
    Rozświetlacz w konsystencji przypomina diamond bomb od Fenty, aczkolwiek nie jest identyczny. Produkt nie ma bazy kolorystycznej, a drobiny mają piękny, złoty kolor. Wspaniale prezentuje się na skórze, szczególnie na dekolcie, ramionach czy obojczykach. Na twarzy dobrze wygląda w połączeniu z matowym bronzerem.
    Zalety:
    • Formuła
    • Jakość
    • Dostępność
    Wady:
    • Wielkość opakowania - mogłoby być mniejsze
    • Brak lusterka