Róże do policzków

Rare Beauty Stay Vulnerable Melting Blush Róż do policzków

Sephora
Rare Beauty - Stay Vulnerable Melting Blush - Róż Do Policzków W Kremie - Stay Vulnerable Melting Blush - Rose - Dla Kobiet

• 25 lutego 2025 o 12:59
    BOSKI
    Warty każdej złotówki, mam kolor NEARYLY BERRY i jest BOSKI, blenduje się idealnie i wtapia się w skórę. Na pochwałę zasługuje również wspaniałe opakowanie
    Zalety:
    • kolor opakowanie konsystencja
    W perfumerii
  • 23 lutego 2025 o 11:59
    Dobry róż
    Rare Beauty Stay Vulnerable Melting Blush to prawdziwy hit w świecie kosmetyków! Jego kremowa formuła jest niezwykle łatwa w aplikacji i pięknie wtapia się w skórę, nadając jej naturalny, zdrowy rumieniec. Produkt jest trwały, a jego delikatna pigmentacja pozwala na stopniowanie intensywności koloru, co czyni go idealnym zarówno na co dzień, jak i na bardziej eleganckie okazje. Dodatkowo, kompaktowe opakowanie jest bardzo poręczne i estetyczne. Zdecydowanie polecam ten róż każdemu, kto szuka produktu, który podkreśli naturalne piękno!
    Wady:
    • słaby pigment
  • 22 września 2024 o 11:02
    Świetny kremowy roz
    Ten róż to totalna perełka! Ma super kremową konsystencję, która dosłownie topi się na skórze, dzięki czemu aplikacja jest bajecznie prosta. Wystarczy delikatne muśnięcie, a policzki zyskują ten świeży, naturalny rumieniec, jakbyś właśnie wróciła z długiego spaceru na świeżym powietrzu. Fajnie się blenduje, nie tworzy plam i można go spokojnie budować, jeśli chcesz uzyskać mocniejszy efekt. Najbardziej podoba mi się, że efekt końcowy wygląda bardzo naturalnie, skóra ma taki zdrowy blask, ale bez przesadzonego połysku. Plus za trwałość – róż utrzymuje się przez cały dzień, nie wymaga poprawek, a przy tym w ogóle go nie czujesz na twarzy. Opakowanie jest kompaktowe, eleganckie, a sam produkt jest wydajny, więc na pewno starczy na długo. To jeden z tych kosmetyków, które po prostu chce się mieć!
    ElizaCz
    3 marca 2024 o 20:32
    Nieszane odczucia
    Opakowie jest przepiękne to trzeba przyznać. Jeśli chodzi o konsystencję to musiałam się jej nauczyć, kremowy róż który w kontakcie ze skórą zamienia się w pudrowa chmurkę. Z aplikacja też miałam problem. Nakładany gąbeczka w ogóle się nie transferował. Nakładany pedzlem był ledwo widoczny. Jedyny sposób aplikacji który u mnie się sprawdza to palec, jednak także wychodzi bardzo delikatnie, trzeba do dokładać z 2‐3 razy a wtedy wydaje mi się że robię sobie buraczane plamy. Trzeba przyznac ze jest bardzo trwaly i faktycznie wodoodporny jak zapewnia producent. Posiadam kolor "Nearly Neutral". Gdybym miała go znowu kupić to poszłabym w inny odcień ale raczej na to się nie zapowiada...
    Zalety:
    Wady:
    • Słaba pigmentacja
    • Trudny w użyciu
    werka89
    26 lipca 2023 o 20:10
    Naturalny rumieniec, i idealny do ust
    Ten róż kocham używać dwojako. I do ust i do policzków. Mam odcień Nearly Mauve Róż ten mimo, że jest dość ciemny nadaje bardzo naturalny efekt. Pięknie podkreśla moją bladą, zimno żółtą karnację. Mój odcień to Alabaster / Porcelain u Bobbi Brown (NC 12 w skali M.A.C.). Idealnie się rozciera. Daje bardzo naturalny efekt, więc nie ma się co jego bać. Jest piękny też na ustach, gdzie na moich ciemnoróżowych ustach nadaje efekt godny szminki Chanel Rouge Allure Velvet w odcieniu 62 Libre. Zapach jest bardzo przyjemny, delikatny. Opakowanie bardzo gustowane - taki różowy kamyczek, idealny do torebki i do poprawek w ciągu dnia. Cena w porządku. Dobra wydajność.