Róże do policzków

Pastel Cream Blush Kremowy róż

Pastel Profashion

• 18 lutego 2025 o 1:40
    Pastel Cream Blush – Mój ulubiony kremowy róż!
    Jestem bardzo zadowolona z tego produktu! Pastel Cream Blush w odcieniu 47 Peachy to zdecydowanie mój nowy faworyt. Opakowanie jest poręczne i estetyczne, co sprawia, że jest wygodne w użyciu. Kolor, który wybrałam, jest przepiękny – ciepły, brzoskwiniowy, idealny do codziennego makijażu, nadający twarzy naturalny, zdrowy wygląd. Konsystencja jest kremowa, ale nie ciężka, dzięki czemu łatwo się aplikuje. Można go stosować zarówno pędzlem, jak i beautyblenderem – w obu przypadkach daje naturalny efekt. Róż dobrze się rozprowadza i nie tworzy plam ani smug, co bardzo cenię. Produkt utrzymuje się przez długi czas, nie znika w ciągu dnia, co jest dużym plusem. Wydajność również jest na wysokim poziomie – wystarczy niewielka ilość, aby uzyskać pożądany efekt. Zdecydowanie polecam te rumianka każdemu, kto szuka kremowego, trwałego produktu, który nadaje świeży wygląd. Idealny do codziennego stosowania!
  • 8 lutego 2025 o 14:33
    Znakomity róż o brzoskwiniowym kolorze
    Ten róż kupiłam całkiem przypadkiem, robiąc zakupy przez internet. Uznałam,że mój ulubiony róż do policzków się skończył i czas na spróbowanie czegoś nowego. Ten róż ma konsystencję gęstego kremu. Jest to produkt, który jest w konsystencji mokrej a nie suchej jak większość róży do policzków. Pudełeczko jest bardzo zgrabne, jednak ciężko się momentami otwiera. Trzeba użyć siły by je otworzyć. Róż nabiera się na pędzel komfortowo i bezproblemowo. Efekt jaki daje na moich policzkach jest super. Twarz od razu nabiera rumieńców i promiennego, zdrowego wyglądu. Uwielbiam ten kolor, który załączyłam do zdjęć. Jest brzoskwiniowy idealnie nadający się do jasnej karnacji i ciemnych włosów. Polecam serdecznie. Produkt godny uwagi i spróbowania.
    Zalety:
    • Odcień brzoskwiniowy
    • Poprawia wygląd
    • Rozpromienia twarz
    • Kremowa konsystencja
  • 15 lipca 2024 o 18:55
    Bardzo fajny
    Mam odcień bodajże 45. Jest to taka jakby palona pomarańcza (nie jestem zbyt dobra w określaniu kolorów), dość nietypowy kolorek, bo większość pomarańczowych różów jest bardziej brzoskwiniowa. Ten bardziej wpada w żółte i brązowe tony (może to źle brzmi, ale trust me, na skórze jest ładny). Akurat ten odcień jest fajny, gdy się spieszę, i nie chce mi się nakładać bronzera, bo daje efekt lekkiego muśnięcia słońcem. Przyjazny dla bladziochów, ale wiadomo, bardzo ciepły. Fajna forma podania, wystarczy wpakować gąbeczkę do opakowania, poodbijać na policzki, i tyle, w 3 sekundy jest wyblendowane. Pigmentacja całkiem niezła. Ma lekki połysk, typowo kremowy, nie ma w sobie drobin ani metaliczności. Co prawda nie używam go zbyt często, bo zwykle moje makijaże są dość chłodne, ale gdy mam ochotę na coś cieplejszego, to z przyjemnością po niego sięgam. Do tego jest bardzo tani, i dostępny stacjonarnie w Hebe. Nawet opakowanie jest miłe dla oka, jakoś dla mnie to, że nie jest przezroczysty, ale wieczko ma ten sam kolor co produkt jest takie satisfying. Chyba nie ma żadnych minusów.
    Ada_1ka
    13 maja 2024 o 15:56
    JEDEN Z MOICH ULUBIONYCH
    Zużyłam 2 opakowania- jeden używałam jako róż, a drugi jako bronzer. Bardzo podoba mi się opakowania oraz formuła produktu. Jest bardzo tani, a także często można go dostać na promocji. Jest trwały- utrzymuje się cały dzień na twarzy, daje efekt promiennej skóry.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 21 maja 2023 o 20:54
    Subtelny, delikatnie napigmentowany
    Widzę że większość recenzje dotyczą tego samego koloru 41 Dizzlling, ja oczywiście też go mam bo był to najbardziej różowy odcień jaki znalazłam w Hebe. Były jeszcze do wyboru takie brązowawe, brzoskwiniowe ale to już nie moja bajka. Ostatnio nastała moda na kremowe kosmetyki , mnie też ten szał nie ominął i kupiłam kilka takowych produktów m. in. ten kremowy róż. Opakowanie dla mnie super. Małe , zgrabne , poręczne w ciekawym kolorze zgaszonego różu (odwzorowuje po części to co jest w środku). Nie mam problemu z otwarciem, nic się nie zacina. Plastik nie wieje tandeta jest ok. Zapłaciłam za niego 14,99zł więc myślę że cena w porządku . Po otwarciu wieczka ukazuje się nam dość ciemny kolor różu ze złotą drobinką. Niestety pigmentacja jest dość słaba i nie da się uzyskać takiego mocnego koloru jaki widać w opakowaniu. Po nałożeniu na policzek daje subtelny rumieniec ze złotą poświatą. Ten błysk jest bardziej widoczny niż sam kolor. Można dołożyć kolejne warstwy ale i tak moim zdaniem nie otrzymamy mocnego koloru. Zdaję sobie sprawę że znajda się zwolennicy jak i przeciwnicy takiego efektu. Ciekawa jest konsystencja produktu bo nie jest typowo kremowa . Jest ona dość zbita , tępa pod palcem ale po chwili maziania staje się bardziej plastyczna. Nakładam go tylko i wyłącznie palcem , delikatnie wklepując w skórę ponieważ pędzel albo gąbeczką nie daje żadnego efektu a dodatkowo mocne aplikowanie ściera podkład. Palcem kontroluję siłę nacisku na skórę a ciepło pozwala lepiej mu się rozłożyć na twarzy. Kosmetyk daje delikatny, dziewczęcy efekt, jednocześnie lekki i naturalny. Świetnie wygląda w połączeniu z lekkim makijażem oka i rozświetlającym , mokrym w wykończeniu podkładem. Nie jest to produkt który grzeszy trwałością. Znika z twarzy średnio po 4 godzinach. Jak już go wykończę to nie kupie ponownie chociaż ten produkt zachęcił mnie do szukania różu w kremie z taką fajną złota drobiną:)