Róże do policzków

PAESE KISS MY CHEEKS KREMOWY RÓŻ DO POLICZKÓW 02 4G
Paese Blush Kissed

• 31 marca 2025 o 0:16
    Opakowanie niepraktyczne!
    Paese x Krzyszkowska Blush Kissed to kremowy róż, który naprawdę mi się spodobał! Uwielbiam jego naturalny efekt na skórze – wygląda świeżo i delikatnie. Kolor jest po prostu cudowny, a dodatkowo róż pięknie pachnie, co umila aplikację. Jedyny problem mam z opakowaniem – produkt jest w słoiczku, co nie jest zbyt higieniczne i trochę niewygodne w codziennym użyciu.
    Zalety:
    • Naturalny efekt na skórze.
    • Piękny zapach.
    • Świetny, uniwersalny kolor.
    Wady:
    • Opakowanie w formie słoiczka – niepraktyczne i mało higieniczne.
    milqaaa
    11 lutego 2025 o 21:59
    Polecam
    Super róż do policzków, który pięknie wtapia się w skórę i jest bardzo wydajny. Ja go nakładam palcem lub gąbeczką i obydwa sposoby się sprawdzają. Bardzo podoba mi się odcień tego różu, bo jest bardzo naturalny.
    Zalety:
    • Odcień
  • 24 grudnia 2024 o 1:02
    Piękny rumieniec na cały dzień
    Już od pierwszego użycia tego kosmetyku zauważyłam, że jego kremowa formuła wyróżnia się na tle innych produktów tego typu. Konsystencja jest lekka, dzięki czemu łatwo się rozprowadza i nie tworzy efektu ciężkości na skórze, co jest szczególnie ważne, jeśli preferujesz naturalny look. Co mnie najbardziej zachwyciło, to efekt, jaki daje – naturalny rumieniec, który wygląda jak zdrowe, lekko zaróżowione policzki. Nie ma tu mowy o przesadzonym czy sztucznym wykończeniu. Produkt świetnie stapia się z cerą, tworząc efekt „drugiej skóry”. Jest też bardzo trwały – róż wytrzymuje cały dzień, nawet przy intensywnym trybie życia, i nie wymaga poprawek. Co ważne, nie ściera się ani nie pozostawia plam. Można go używać nie tylko na policzki, ale także na powieki i usta. Na powiekach działa jak subtelny cień, idealny do stworzenia naturalnego makijażu „no makeup” lub bazy pod cienie. Na ustach róż daje delikatne, pudrowe wykończenie – świetne rozwiązanie, jeśli lubisz subtelny kolor bez przesadnego błysku. Najczęściej nakładam go palcami, bo dzięki ciepłu dłoni kremowa konsystencja świetnie stapia się ze skórą, dając bardzo naturalny efekt. Kiedy mam trochę więcej czasu lub zależy mi na bardziej precyzyjnym wykończeniu, sięgam po pędzel – pozwala mi równomiernie rozprowadzić produkt i uzyskać dokładnie taki efekt, na jaki mam ochotę. Czasem używam też gąbki do makijażu, zwłaszcza gdy chcę, żeby wykończenie było wyjątkowo subtelne. Niezależnie od tego, jak go nakładam, róż zawsze wygląda świetnie i łatwo dopasowuje się do mojej skóry. Kolejnym atutem różu jest jego działanie nawilżające. Po nałożeniu skóra wydaje się bardziej promienna i miękka w dotyku. Produkt nie wysusza cery, co jest kluczowe, szczególnie jeśli masz skłonność do suchych policzków lub ust. Dzięki swojej lekkiej, kremowej formule idealnie stapia się ze skórą, podkreślając jej piękno bez obciążania. To produkt, który sprawdza się zarówno w szybkim, codziennym makijażu, jak i przy bardziej dopracowanych lookach. Jego trwałość, łatwość aplikacji i dodatkowe właściwości nawilżające sprawiają, że z przyjemnością sięgam po niego każdego dnia.
    Zalety:
    • Naturalny efekt
    • Wielofunkcyjność
    • Łatwa aplikacja
    Wady:
    • Nie znalazłam
  • 30 listopada 2024 o 12:32
    Róż idealny
    Zdecydowałam się przerzucić z różu prasowanego na ten w kremie i padło na ten od paese. Róż zamknięty jest w małym solidnym szklanym słoiczku, plastikowe wieczko ma kolor zbliżony do tego, który znajdziemy w środku. Mój odcień to 03, jest to bardzo naturalny kolor wpadający w chłodne tony. Mimo iż nigdy wcześniej nie stosowałam różu w kremie, z tym nie było problemu. Można nakładać go palcami, można końcówką gabeczki, efekt jest naturalny, można budować róż dla lepszego efektu. Nie zbiera się w porach, jest trwały, ładnie leży na kremie cc i bb, nie znika w ciągu dnia. Pachnie lekko owocowo, konsystencja przypomina mi twarde masło, jednak pod wpływem ciepła palców ładnie się nabiera i rozprowadza. Róż nie ma w sobie sztucznych drobinek, kolor jest szlachetny. Używam go również jako pomadkę do ust, w tej wersji również sprawdza się doskonale. Używam go ponad miesiąc i nie widzę, by coś ubyło że słoiczka. Jest wydajny i przystępny cenowo. Szata graficzna i słoiczek jest uroczy i cieszy oko. Róż nie spowodował na policzkach wysypu niedoskonałości. Szczerze polecam każdej z Was.
    Zalety:
    • Kolor
    • Konsystencja
    • Dostępność
  • 7 października 2024 o 10:03
    Fajny róż, piękny odcień!
    Zaczynając od zalet róż posiada przepiękny kolor pasujący do różnego typu urody! Zamknięty jest w poręcznym, szklanym słoiczku i do tego delikatnie pachnie. Jest bardziej z tych " twardszych " kremowych produktów co dla mnie już nie jest wadą, bo nauczyłam się z nim pracować. Wystarczy go trochę rozgrzać palcem i na twarzy wygląda fenomenalnie. Ogólnie polecam produkt, jest dobry!
    Zalety:
    • Piękny odcień różu
    • Szklany sloiczek z zakrętką
    • Delikatny, przyjemny zapach
    Wady:
    • Trzeba nauczyć się nim operować, bo jest twardszym kremowym różem

Zobacz także inne Róże do policzków