Żele pod prysznic dla mężczyzn

Adidas Uefa Champions League Anthem Edition Body Wash Żel pod prysznic dla mężczyzn

• 19 sierpnia 2022 o 13:54
    Liga Mistrzów umie zapewnić emocje ;)
    Żel pod prysznic z serii Anthem otrzymał któryś z moich chłopaków w prezencie razem z dezodorantem,bardzo lubię markę Adidas,jako jeszcze młodsza dziewczyna (nie to co teraz ;) ) uwielbiałam ich wody toaletowe i dezodoranty. W mojej rodzinie nikt z nas nie mą żadnych uczuleń, podrażnień czy skór atopowych także jako główny zaopatrzeniowiec :D w kosmetyki mam ogromny wybór i spokojnie przewijają się przez nasz dom slsy jak i naturalne kosmetyki. Żel umieszczono w przezroczystej plastikowej butelce o pojemności 400 ml,przez cały okres użytkowania można śledzić zużycie na bieżąco,butelka wygodnie leży w dłoni dzięki wypustkom,nie wyślizguje się z dłoni,ale denerwuje mnie ścięte zamknięcie przez co nie można jej stabilnie postawić na głowie,nieraz żel zlądował z krawędzi wanny ;/. Produkt ma żelową konsystencję, bardzo dobrze się pieni, jest przeznaczony do mycia ciała a także włosów i tak moi domownicy z niego korzystali a oni uwielbiają wszystko co jest 100 w 1 :)),nie zaobserwowałam aby u któregokolwiek pojawił się łupież,włosy zawsze były czyste,świeże,pachnące i odbite u nasady,żel ma przyjemny męski zapach,dobrze się pieni,oczyszcza ciało po całym dniu zmywając pot,kurz i zanieczyszczenia z całego dnia. Sama parę razy po niego sięgnęłam i tu nie było rozczarowania,mogłabym go spakować do wakacyjnej walizki aby ograniczyć bagaż i spokojnie myć się Championem z Ligi Mistrzów ;),polecam.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie dzięki wypustkom które nie wyślizguje się z mokrych dłoni ale niepotrzebnie ścięte zamknięcie przez co jest problem z zachowaniem równowagi,nie raz spadło mi z brzegu wanny
    • widoczne zużycie produktu
    • nie uczulił;nie podrażnił,nie spowodował swędzenia ani wrażliwości skóry,nie przesusza
    • wydajność,konsystencja
    • działanie,oczyszcza,odświeża,orzeźwia, po prostu spełnia swoje zadanie :) czyli myje
    • żel wlany do wanny wytwarza pianę która jest puszysta i szklista
    • nie maże się po ciele,dobrze się spłukuje,nie pozostawia osadu
    Wady:
  • 13 lutego 2022 o 16:16
    Tym razem Adidas postarał się
    plusy: + w miarę gęsta konsystencja + dobrze się pieni + dokładnie oczyszcza skórę + odświeża + przyjemny męski zapach minusy: - wysusza inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - niezbyt wydajny + poręczna butelka
    Iwona_C
    5 stycznia 2022 o 14:48
    Robi to co faceci oczekują , a do tego ślicznie pachnie.
    Żel zakupiłam w promocji, używa go mój syn i bardzo go sobie chwali. Męskie kosmetyki Adidasa są stałymi bywalcami w mojej łazience, a to za sprawą bardzo przyjemnych świeżych zapachów, które i mi jako kobiecie się podobają. Opakowanie jest charakterystyczne dla tych produktów , butelka ma profilowany kształt, jest przeźroczysta, na bieżąco można śledzić zużycie produktu. Boczne jej krawędzie posiadają fakturę kulek dzięki czemu dobrze trzyma się ja w dłoni nawet jak jest mokra. Posiada wygodne zamykanie klik umieszczone w dużej czarnej zatyczce. Pojemność duża 400 ml w cenie około 10 zł, jest przyzwoicie. Produkt ma transparentny niebieski kolor i żelową lejącą konsystencję wygodną w myciu bo dobrze trzyma się dłoni i nie przecieka przez palce. Zapach świeży, lekko słodki, lekko pieprzny, bardzo przyjemny choć ciężko mi go przyrównać do konkretnej nuty zapachowej. Skład bez szału z podstawa sls i innych substancji pianotwórczych, plus konserwanty, barwniki i substancje zapachowe. Brak tu jakichkolwiek składników pielęgnujących. Żel może być stosowany zarówno do mycia ciała jak i włosów, ale mój syn myje nim tylko ciało ze względu na uwrażliwioną skórę głowy i często pojawiający się łupież i swędzenie. Produkt bardzo dobrze się pieni, łatwo się aplikuje i spłukuje, nie pozostawia na skórze żadnej niekomfortowej warstwy. Odpowiednio odświeża i oczyszcza ciało pozostawiając na mim śliczny zapach. Nie ściąga skóry i nie powoduje jej przesuszania. Nie podrażnia i nie uczula. Ja osobiście pewnie czepiałbym się składu, ale mojemu synowi pasuje, więc widocznie dla facetów jest ok.
    Zalety:
    • odpowiednio gęsta konsystencja
    • ładny transparentno niebieski kolor żelu
    • śliczny świeży zapach
    • dobrze oczyszcza i odświeża ciało
    • nie przesusza i nie ściąga skóry
    • może być stosowany do mycia ciała i włosów
    • nie uczula i nie podrażnia
    • wygodne profilowane opakowanie
    • duża pojemność