Szampony do włosów

OnlyBio Hair of the Day, Delikatny szampon do skóry głowy

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 marca 2025 o 23:26
    Nie dla długich włosów
    Posiadam długie włosy. Myję je nad wanną i zawsze rozczesuję włosy w dół. Lubie szampony od Onlybio ale ten mi się nie sprawdza pod względem plączenia się włosów, przez to podczas rozprowadzania szamponu włazy się zaciągają o palce i powoduje ból. Szampon sam w sobie dobrze domywa włosy ale już go nie kupię ponownie. Mojej mamie również się nie sprawdza. Plus to opakowanie z pompką, dobry skład oraz cena. Zużyć zużyje ale to tyle. Myślę że dla osób z krótkimi włosami będzie fajny.
    • Skład
    Wady:
    • Plącze włosy podczas mycia
  • 20 marca 2024 o 12:34
    Daleko do ideału
    Mam bardzo delikatny i wrazliwy skalp, który często jest przesuszony przez typowe szampony. Hair od the Day od razu przykuł moją uwagę, ponieważ jest od firmy OnlyBio, której produkty używam bardzo często na dodatek w składzie można znaleźć naturalne składniki. Ładna butelka, estetyczna etykieta, wygodna pompka i na tym koniec. Niestety szampon może nie jest najgorszy jeśli chodzi o jego delikatność, bo rzeczywiście nie podrażnił skóry i nie przesuszył, ale przy regularnym stosowaniu też nic nie zregenerował i wcale z niczego tej skóry nie oczyścił jak obiecywał producent. Myje skórę głowy zawsze podwójnie, niestety przy tym szamponie, który w ogóle się nie pieni musiałam to robić potrójnie a czasem nawet poczwórnie. Nie pomogły nawet zalecenia producenta by w kubeczku z wodą rozcieńczyć szampon. Dodatkowo włosów nigdy nie myje szamponem, tylko pianą którą się wytwarza podczas mycia skóry głowy i tu był problem bo jej nie było. Włosy po spłukaniu były szorstkie, a po wysuszeniu przy nasadzie wyglądały jak niedomyte.
    Zalety:
    • Nie podrażnił
    Wady:
    • Niewydajny
    • Plącze włosy
    • Niedomywa skóry głowy
    mnhck3
    31 grudnia 2023 o 10:29
    Mój najgorszy szampon
    Mam włosy średnioporowate, po Hennie, cienkie, do ramion. Włosy stawały się szorstkie i nie do rozczesania po spłukaniu szamponu. Stosowałam go jako pierwszy etap mycia, a następnie myłam innym szamponem jako 2 faza mycia, a później odżywka. Myjąc tylko nim trzeba było pokryć sobie włosy sensowna Odżywka, żeby się dało je rozczesać. Chciałam go jak najszybciej zużyć, bo był poprostu beznadziejny..
    Wady:
    • Szorstkie włosy, uciążliwe do rozczesania, potegowal kołtuny
  • 23 listopada 2023 o 14:00
    Beznadziejny
    Nie polubiłam się z tym szamponem. Według mnie on się do niczego nie nadaje. Dosłownie nie mogłam się doczekać aż się skończy. Co prawda opakowanie jak najbardziej ma wygodne, aplikator w formie pompki. Natomiast chyba na tym zalety się kończą. Szampon absolutnie się nie pieni i ciężko go rozprowadzić. Musiałam nabierać 20 pompek, aby odpowiednio domyć całą skórę głowy. Poza tym pozostawia włosy dziwne w dotyku, twarde i szorstkie. Średnio domywa zanieczyszczenia i raczej nic dobrego z tymi włosami nie robi. Włosy się plączą po użyciu tego szamponu i jedyne co nieco je może uratować w tym przypadku to odżywka.
  • 19 września 2023 o 18:22
    nie będzie miłości
    Uwielbiam firmę Onlybio i jestem w stanie dużo wybaczyć za naturalne składy, ale nietsety ten szampon robi mi więcej straty niż pożytku. Zazwyczaj myję włosy 2x, a tutaj po paru sekundach mam tak splątane włosy, że nie umiem dostać się do skóry głowy. Szorstkie, nieprzyjemne. Po wysuszeniu. bardzo szybko przetłuszczają się, co nie zdarza się, kiedy używam innego szamponu. Na tym produkcie zawiodłam się.
    Zalety:
    • Miły zapach
    • Dobry skład
    • poręczne opakowanie
    Wady:
    • Plątanie włosów
    • szorstki efekt