Balsamy do ciała

Hebe Cosmetics, Nourishing Mousse Body Oil Odżywczy olejek-pianka do ciała

Agasx
    27 marca 2025 o 17:02
    Świetny olejek do ciała
    Ten produkt bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Przede wszystkim ma formułę lekkiej pianki, która po rozprowadzeniu na skórze zmienia się w delikatny olejek. Nigdy wcześniej nie używałam takiego kosmetyku i ten pomysł bardzo mi się spodobał. Produkt bardzo dobrze się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy - skóra jest nawilżona i gładziutka. Pachnie bardzo przyjemnie, słodko-kwiatowo i ten zapach całkiem długo utrzymuje się na skórze. Zazwyczaj unikałam olejków do ciała, ponieważ zostawiały nieprzyjemne, tłuste uczucie na skórze. W tym przypadku jest inaczej - zakochałam się w tym olejku od pierwszego użycia, bo skóra po jego zastosowaniu jest naprawdę fantastyczna. Z pewnością sięgnę po niego ponownie i chętnie przetestuję też żółtą wersję :)
    Zalety:
    • nawilża i odżywia skórę
    • nie zostawia tłustej warstwy
    • przyjemna formuła pianki
    • zostawia ładny zapach na skórze
    • przystępny cenowo
  • 8 kwietnia 2024 o 20:28
    Piankowo-olejkowy
    Bardzo dobry olejek-pianka od marki własnej Hebe. Produkt wspaniale nawilża, koi i natłuszcza ciało. Skład ma również dobry, a przy zawartości olejku macadamia i olejku ze słodkich migdałów robi niesamowitą robotę. Formuła pianki sprawia, że produkt jest bardzo przyjemny w użyciu. Jedyne czego mogę się przyczepić to małe opakowanie. Powinno być dużo większe. Z pewnością olejki-pianki od Hebe kupię jeszcze nie raz.
    Zalety:
    • formuła
    • nawilża
    • koi
    • natłuszcza
    • pianka miła w dotyku
    • skład
    Wady:
    • małe opakowanie (nie wpływa na ocenę)
  • 28 września 2023 o 14:44
    Świetny kosmetyk!
    Ten olejek w piance jest genialny! Faktycznie pod wpływem rozsmarowania pianka zamienia się w olejek. Produkt ultra szybko się wchłania ale jednocześnie dogłebnie nawilża ciało. Jest naprawdę świetny!
    Zalety:
    • konsystencja, działanie, szybkość wchłaniania
    Wady:
    • dla mnie nie ma wad
  • 16 września 2022 o 8:40
    Ciekawa propozycja
    Dziś chcę opisać bardzo przyjemną piankę a właściwie odżywczy olejek do ciała w postaci pianki. Ja osobiście pianki lubię, np te do mycia twarzy ale do pielęgnacji ciała stosowałam po raz pierwszy:) Odżywczy olejek w piance z olejem makadamia o lekkiej, błyskawicznie wchłaniającej się formule ma zapewnić uczucie komfortu i odżywienia, bez tłustości. Odpowiednio natłuszcza skórę, wspomagając jej naturalny płaszcz hydrolipidowy. Skóra zachowuje odpowiedni poziom nawilżenia, odzyskuje jędrność i elastyczność. *zapach jest delikatny, dość odświeżający, przyjemny *pianka jest baaardzo przyjemna, delikatna ale jednocześnie taka "gruba", porządna chmurka *po nałożeniu momentalnie zamienia się w delikatny olejek, który dobrze aplikuje się po skórze *olejek prawie całkowicie się wchłania pozostawiając delikatną warstwę na skórze, ale nie tłustą i nie lepką *pianka świetnie sprawdza się przy codziennym stosowaniu. Skóra jest nawilżona i odżywiona. Poprawia się jej ogólny wygląd *dzięki takiej konsystencji kosmetyk ten moim zdaniem sprawdzi się najlepiej latem ponieważ daje fajne uczucie ulgi oraz delikatnego chłodzenia. Zadowolone będą również osoby, które nie lubią ciężkich i tłustych kremów, które długo się wchłaniają *pianka jest zaskakująco wydajna *ładna, prosta szata graficzna *dostępność w każdym sklepie Hebe