Olejki do włosów

Oriflame Eleo, Protecting Hair Oil (nowa wersja) Ochronny olejek do włosów

• 2 lipca 2024 o 15:54
    Olejek do włosów
    Na moje cienkie włosy olejek niestety jest za ciężki, zbyt gesty, nieważne jaka ilość bym użyła włosy są tluste. Natomiast używam go do olejowania, nakładam produkt na dlugosc włosów na 40 minut. Przy regularnym stosowaniu włosy stały się błyszczące, gęściejsze i nawilżone. Bardzo łatwo się go spłukuje wystarczy szampon i nie pozostawia tłustych włosów tuż po umyciu.
  • 26 lipca 2023 o 18:49
    Całkiem fajny
    Olejek jest całkiem fajny, włosy po użyciu są lekkie, miłe w dotyku i pięknie pachną. Olejek jest w szklanej buteleczce z dozownikiem w postaci pompki. Łatwo sie go używa. Wystarczy kilka kropel, olejek jest bardzo wydajny. Używałam kilku podobnych olejków a ten od Oriflame jest ok, jednak jest również kilka lepszych. Gdy produkt jest na promocji myślę, że warto go kupić. Jednak w normalnej cenie drugi raz bym go nie kupiła.
    U konsultantki
    AnaSky
    30 sierpnia 2022 o 22:23
    Moje włosy go kochają
    Olejek jest zamknięty w szklanej buteleczce z dozownikiem w postaci pompki. Dozownik można przekręcić i zablokować przed niezamierzonym użyciem i zmarnowaniem produktu, czy też zabrudzeniem przestrzeni, w której go przechowujemy. Jest dość wydajny - 3 pompki w zupełności wystarczą mi przy moich włosach za ramiona przy stosowaniu od połowy ich długości. Nie ma lejącej się rzadkiej formuły, więc nie ucieka między palcami. Po roztarciu olejku w dłoniach rozprowadza się go na włosach równomiernie i bezproblemowo. Przy rozcieraniu zapach ma dość intensywny, ale później na włosach nie drażni już nosa. Mam włosy farbowane i rozjaśniane z tendencją do puszenia - ten olejek przyjemnie je wygładza, jednocześnie nie pozostawiając tłustej warstwy ani odczucia usztywnionych czy sklejonych włosów. Mam wrażenie, że po zastosowaniu go włosy szybciej schną. Do tego są lekkie, sypkie, nieobciążone. Cena co prawda jest dość wysoka, ale próbowałam już innych olejków i z żadnego nie byłam tak zadowolona jak z Eleo. Poluję więc na promocje i używam już kolejne opakowanie.
    Zalety:
    • wygładzające działanie
    • nie usztywnia, nie skleja, nie pozostawia tłustej warstwy
    • efekt lekkich, sypkich, nieobciążonych włosów
    Wady:
    • wysoka cena
    U konsultantki