WIZAŻ logo
Tusze do rzęs

Eveline Cosmetics Variete, Waterproof Lashes Show Mascara Wodoodporny tusz do rzęs

8 hitów!

allegro
Eveline Variete Lashes Show Tusz Wodoodporny Black
Eveline KOLOROWKA Maskara Variete Lashes Show wodoodporna czarna) 10ml
Eveline
Wodoodporny tusz do rzęs
Eveline Variete Lashes Show Wodoodporny tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 55 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 marca 2026 o 16:41
    Mój totalny hit
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Tusz Eveline Cosmetics Variete, Waterproof Lashes Show Mascara jest ze mną już od kilku lat i musze przyznać, że ja go po prostu uwielbiam. Miałam okazję korzystać ze znacznie droższych tuszy, a mimo to ciągle wracam właśnie do tego jednego. Na wstępie dodam, że moje rzęsy są proste jak druty. Nawet podczas laminacji Pani kosmetolog miała spory problem, żeby chciały się utrzymać podkręcone. Stąd bardzo długo szukałam tuszu, który chociaż przez kilka godzin utrzyma efekt zalotki. Rzęsy zawsze podkręcam podgrzaną zalotką i mimo to zazwyczaj szybko wracają do naturalnego kształtu, ale ten tusz jako jedyny daje sobie z nimi radę. Ten tusz ma klasyczna silikonową szczoteczkę, która ładnie i bez problemu rozczesuje rzęsy. Nawet po dodaniu dodatkowej warstwy, rzęsy dalej są osobno, a nie jedną wielką dżdżownicą. Jest to raczej wydłużają tusz, bynajmniej ja nie widze specjalnego pogrubienia. Przy aplikacji tusz się nie odbija i właściwie cały dzień nie ma także problemu z osypywaniem. Efekt jaki daje ten tusz jest bardzo naturalny i delikatny. Rozumiem rozczarowanie osób, które liczą na ekstremalne pogrubienie i wydłużenie. Aczkolwiek ja osobiście dokladnie takiego efektu oczekuje w moim codziennym makijażu. Tusz jest niesamowicie trwały, nawet po całym dniu trzeba go porządnie rozpuszczać masełkiem do demakijażu lub dwufazowym płynem micelarny. Jestem tym naprawdę zaskoczona, bo nie spodziewałam się, aż takiej trwałości. Tusz nie rozmazuje się przy uronionej łezce lub deszczu. No i dla mnie najważniejsze, czyli utrzymuje podkręcenie z zalotki. Do tej pory nie znalazłam jeszcze innego tuszu, któremu by się to udało, a szukałam naprawdę długo. Dla mnie naprawdę najlepszy tusz jaki miałam.
    • Naturalny efekt
    • Ekstremalna trwałość
    Wady:
    • Tusz nie pogrubia
  • 18 lutego 2026 o 23:24
    Średni efekt
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Tusz do rzęs ma lekki efekt gdyz nie jest aż tak wodoodporny, podczas wilgoci niestety odbija się na twarzy ale za to pogrubia , wydłuża rzęsy i to jest plus oraz nie jest drogi.
  • 18 stycznia 2026 o 18:41
    Ekstremalna objętość oraz wodoodporność
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Lubię ten tusz do rzęs za to jak spektakularnie potrafi on podkreślić oraz pogrubić włoski nadając spojrzeniu głębi. Jest to produkt wodoodporny co sprawia że świetnie radzi sobie w trudnych warunkach ale niestety po jakimś czasie noszenia zauważam że potrafi się odbijać oraz trochę kruszyć pod okiem. Sposób używania wymaga odrobiny wprawy ponieważ precyzyjna szczoteczka nabiera sporo tuszu który należy równomiernie rozprowadzić. Bardzo ważne jest to aby pamiętać że ze względu na swoją trwałą formułę najpierw trzeba zmyć go jakimś olejkiem lub specjalnym produktem dwufazowym. Zapach kosmetyku jest standardowy a opakowanie prezentuje się bardzo elegancko i profesjonalnie w mojej kosmetyczce. Mimo pewnych wad w trwałości wciąż po niego sięgam gdy zależy mi na mocniejszym efekcie makijażu oka.
    Zalety:
    • Skutecznie pogrubia oraz wydłuża rzęsy tworząc efekt wachlarza już po pierwszej warstwie.
    • Formuła wodoodporna która chroni makijaż przed wilgocią oraz łzami.
    • Precyzyjna szczoteczka która ułatwia dotarcie nawet do najkrótszych włosków w kącikach oczu.
    Wady:
    • Ma tendencję do kruszenia się oraz lekkiego odbijania na powiece po kilku godzinach noszenia.
    • Wymaga zastosowania tłustego olejku do demakijażu ponieważ sama woda z żelem go nie usunie.
  • 8 listopada 2025 o 23:23
    Super
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Eveline Cosmetics Variete Waterproof Lashes Show Mascara to naprawdę solidny tusz wodoodporny! 💦 Szczególnie sprawdza się, gdy zależy Ci, żeby rzęsy utrzymały kształt i objętość przez cały dzień – nawet przy deszczu czy łzach. Szczoteczka świetnie rozdziela rzęsy, podkręca je i wydłuża, a efekt jest bardzo naturalny, a jednocześnie wyraźny. Formuła nie osypuje się i nie odbija pod oczami, więc cały dzień możesz cieszyć się perfekcyjnym lookiem. Krótko mówiąc: trwałość, wodoodporność i piękny efekt w jednym – świetny wybór do codziennego makijażu i na specjalne okazje.
    Zalety:
    • Nie osypuje się
    • Rozdziela, wydłuża rzesy
  • 8 października 2025 o 13:35
    Przyjemny produkt w przyjemnej cenie
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Tusz kupiłam za jakieś 16 zł - nie jest to więc wygórowana cena. Produkt jest całkiem niezły, jednak okropnie trudno się go zmywa, a także zdarza się osypywać (szczególny minus, jeżeli nosi się soczewki kontaktowe). Tusz jest dość gęsty, więc również szczoteczka mogłaby być lepsza, aby łatwiej rozczesywać rzęsy i nakładać produkt.

szukaj