Serum do twarzy

Soraya I Love Serum, Serum regenerujące do cery suchej i wrażliwej

HOBB
Soraya Serum regenerujące do cery suchej i wrażliwej

• 28 lipca 2024 o 11:47
    Soraya, I Love Serum, Serum regenerujące do cery suchej i wrażliwej
    Serum kupiłam przypadkowo, ale miło się zaskoczyłam. Produkt ma lekko kremową konsystencję, ale po nałożeniu na buzię miałam wrażenie że jest jeszcze lżejsze. Fajna propozycja pod krem mocno nawilżający by jeszcze podbić nawilżenie twarzy. Jeśli ktoś ma problem z zapachami w kosmetykach to ten pachnie dość delikatnie. Produkt jest w plastikowej butelce i pipeta jest tutaj piętą Achillesa moim zdaniem, ponieważ nie nabiera dużo produktu i czasem trzeba się pomęczyć. Minus głównie za opakowanie, poza tym serum poprawne, ale można w podobnej cenie znaleźć coś lepszego.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • lekka konsystencja
    Wady:
    • opakowanie - głównie pipeta
    Drogeria Natura
  • 2 czerwca 2024 o 23:41
    Ciekawe to serum, troszkę inne niż wszystkie!
    Serum jest zamknięte w plastikowym opakowaniu z pipetą. I tu już na wstępie muszę niestety omówić minus pipety. Nie wiem czy mój egzemplarz był trefny czy tak ma każde opakowanie ale nie da się napompować za pomocą pompeczki nic do pipety. Moja aplikacja wygląda tak, że przykładam pipetę do twarzy i to co na niej przylepiło się z serum z opakowania, to ląduje na skórze . Więc tutaj niestety minus za słaby aplikator. Przechodząc do samego serum, to jest ono koloru białego i bardzo ładnie pachnie ale przy tym bardzo delikatnie. Ma konsystencję kremową i to jest zaskoczenie. Większość tego typu produktów , które do tej pory miałam okazję testować miały raczej formę wodnistą, lejącą . Tutaj mam wrażenie jakbym miała doczynienia z lekkim kremem. Faktycznie produkt daje natychmiastowe ukojenie i nawilżenie. Szybko wchłania się i nie pozostawia skóry lepkiej czy tłustej. Napewno mogę powiedzieć, że moja skóra jest odpowiednio nawodniona po tym produkcie, suchość została zażegnana. Lekka formuła, która super nawilża. Będę do niego wracać.
    • działanie
    Wady:
    • aplikator, który nie nabiera produktu
  • 10 kwietnia 2024 o 16:24
    Bez konkretnych efektów
    Mam cerę mieszaną z dość reaktywnymi, suchymi policzkami, a do tego wykonywałam jesienią i zimą serię zabiegów złuszczających z retinolem - było co łagodzić. Niestety, ten maluszek nie zaszkodził, ale też nie pomógł. Serum jest w bardzo lekkiej butelce z pipetą, co wygląda ładnie, ale jest przy gęstej konsystencji raczej niepraktyczne - przynajmniej ja miałam problem z wydobywaniem. Jest to mleczna emulsja, która łatwo się rozprowadza i prawie natychmiastowo wchłania i tu już brakowało mi otulenia i domknięcia nawilżenia w skórze. Przy regularnym stosowaniu nie zauważyłam, żeby wrażliwe strefy miały się lepiej. Ot, jeszcze jeden kosmetyk, któremu nic nie można zarzucić i za nic polubić...
  • 10 lutego 2024 o 0:40
    Trzeba spróbować
    Dobre, nawilżające serum w niskiej cenie - ojejku, jak ja to lubię. Kupiłam przez przypadek w Rossmanie, dzisiaj skończyłam i jutro idę po drugie. Zamknięte w plastikowej, lekkiej buteleczce, która idealnie sprawdza mi się na wyjazdy. Konsystencja dość gęsta, przez co nie da się nabierać pipetą i trochę musiałam się namęczyć zanim zużyłam je do końca. Zapach bardzo przyjemny, szybko się ulatnia. Jeśli chodzi o działanie, to jestem naprawdę zaskoczona. Po użyciu cera jest gładka, nawilżona i naprawdę mięciutka. Serum bardzo pomogło mi przy odbudowie uszkodzonej bariery hydrolipidowej. Myślę że warto przetestować, bo wiele droższych produktów mogłoby z tym serum konkurować. Tylko rzeczywiście mogliby zmienić konsystencję lub chociaż opakowanie, bo naprawdę ciężko się nabiera.
    Zalety:
    • Działanie
    • Otulająca konsystencja
    • Fajny skład
    • Lekkie i odporne opakowanie
    Wady:
    • Zbyt gęsta konsystencja
    • Zły dobór aplikatora
  • 28 stycznia 2024 o 21:57
    Fajne serum
    Jest to bardzo fajne białe serum o mlecznej konsystencji. Dla mnie jest jak lekka, otulająca kołderka na twarz, która koi. Dla mnie odpowiednie. Zapach ma delikatny, całkiem przyjemny. Serum zamknięte jest w podłużnej, plastikowej butelce z pipetą. I do tej pipety mam uwagę. Bardzo często nie chciała współpracować. Po jednym naciśnięciu produkt wypływał, ale jak chciałam ponownie nabrać, to już nie działała.

Zobacz także inne Serum do twarzy