Pasty do zębów

WhiteON Deep Stains , Coffee & Smokers Wybielająca pasta do zębów

Tołpa
tołpa. deep stains pasta do zębów, 75 ml

• 30 września 2024 o 21:49
    Jedna z gorszych past jakie miałam..
    Niestety, to jedna z najgorszych past do zębów jakie miałam. Okropny smak, który aż szczypie w język i długo utrzymuje się w ustach. Wcale się nie pieni, jest bardzo mało wydajna. W ustach zamiast piany - powstaje gorzki płyn. Jedyny plus, że lekko wybiela. Nie "do 4 odcieni" jak zapewnia prosmducent ale lekki efekt daje.
    Zalety:
    Wady:
    • Smak
    • Skuteczność
    Her666
    11 września 2024 o 15:40
    Faktycznie wybiela!
    Pastę kupiłam ze względu na wypróbowane już wcześniej inne pasty z tej firmy. Opakowanie utrzymane w brązowo białej kolorystyce ładnie się prezentuje i zachęca do zakupu. Zakręcana miękka tuba z dość gęstą pastą w dwu kolorze biało szarym . Pasta faktycznie wybiela do 4 tonów (sprawdzałam:) i przebarwienia nawet te głębsze międzyzębowe stają się mniej widoczne. Pasta ma dość ostrawy posmak ale czuć świeżość po umyciu przynajmniej. Jedynym minusem jest to, że trochę może podrażniać dziąsła i w moim przypadku zaczęły krwawić po umyciu. Ale tutaj każdy sam musi wybrać czy chce mieć bielsze zęby czy lekko podrażnione. Ja wybieram używanie jej od czasu do czasu dla utrzymania bieli jako palaczka i kawoszka .
    Zalety:
    • Widoczne wybielenie o 4 tony
    • Redukcja przebarwień międzyzębowych
    • Mocny smak mięty
    Wady:
    • Lekko podrażnia dziąsła
  • 3 kwietnia 2024 o 22:32
    Nie wybiela
    Pastę WhiteOn kupiłam ze względu na wiele poleceń innych osób. Kupiłam ją z nastawieniem, że zrobi rewolucję z moimi zębami, wybieli je w widoczny sposób. Niestety nie zrobiła tej roboty. Pasta nie zadziałała wybielająco na moje zęby (dodam, że nie miałam dużych przebarwień). Zęby wybieliła mi za to inna, najzwyklejsza drogeryjna pasta typu White. Pasta WhiteOn wydaje się wybielającą pastą z wyżej półki niż ta najzwyklejsza, jednak to tylko pozory. Inne wady tej pasty to niska wydajność, pasta przy regularnym stosowaniu nie wystarczy na długo. Trzeba jej dużo nakładać na szczoteczkę, bo bardzo słabo się pieni. W dodatku jej ciemny kolor mocno brudzi umywalkę. Uważam, że lepiej jest kupić inną pastę z efektem wybielenia, choćby klasyczną.
    Zalety:
    • myje, usuwa zanieczyszczenia
    Wady:
    • nie wybieliła moich zębów
    • bardzo słabo się pieni
    • niska wydajność
    • brudzi umywalkę
  • 29 marca 2024 o 20:42
    Nie można oczekiwać białego cudu nad Wisłą po paście, jednak nie do końca obietnica producenta jest spełniona
    Dbanie o biel zębów to podstawowy priorytet w mojej pielęgnacji. Mam w tej kategorii swoich faworytów, ale próbuję też nowości. Ta pasta nie umywa się działaniem do pasty Snow White tej samej marki ani do Clinomyna. Delikatnie pomaga usuwać osad i kamień, ale nie jest to efekt spektakularny i nie wybieli nikomu z pewnością szkliwa. Mówię to z perspektywy osoby, która ma białe zęby. Ma przyjemny, miętowy smak, który utrzymuje się przeciętnie długo, dwukolorową formułę. Z tym produktem miałam wtopę, jak na zwykłą pastę, to jest droga, ale SnowWhite zdecydowanie polecam.
    Zalety:
    • dzięki delikatnej abrazji pomaga niwelować osad z kawy
    Wady:
    • na pewno nie wybiela o tyle obiecanych odcieni
  • 29 października 2023 o 17:51
    Zdecydowanie na nie
    Jestem kawoszką i przyznam, że do kupienia tej pasty zachęciła mnie jej nazwa. Efekt wybielenia zębów jest naprawdę widoczny, co mnie pozytywnie zaskoczyło - zęby bardzo szybko stały się delikatnie wybielone. Niestety... pasta bardzo negatywnie wpłynęła na moją skórę i błony śluzowe. Przez długi czas miałam stany alergiczne wokół ust; mam też wrażliwe dziąsła, a ta pasta je nieco podrażniła. Po odstawieniu pasty i zastosowaniu odpowiedniego leczenia suchość ust i zmiany wokół nich po pewnym czasie zniknęły. Wiem, że czasem nie jest to oczywiste, jaki produkt spowodował alergię, ale ja w tym czasie nie stosowałam nic nowego. Krótko mówiąc - skuteczna, ale wrażliwcy powinni uważać!
    Zalety:
    • Skutecznie wybiela zęby
    Wady:
    • Spowodowała u mnie suchość i podrażnienie skóry