Kremy i maski do rąk

Bielenda Professional Revitalizing Hand & Nail Balm With Shea Butter Rewitalizujący balsam do dłoni i paznokci z masłem shea SPF 6

• 31 grudnia 2022 o 13:09
    Warto go kupić
    Rewitalizujący balsam do dłoni i paznokci z masłem shea marki Bielenda Professional to bardzo dobry produkt do pielęgnacji skóry dłoni. Balsam do dłoni świetnie sprawdza się do skóry suchej i wrażliwej. Regularne stosowanie kremu zapewnia odpowiedni poziom nawilżenia skóry i jej regeneracji. Warto przed użyciem balsamu zastosować peeling do dłoni oraz zimną parafinę z serii Hand Program Bielenda Professional. Stosowanie balsamu do dłoni wraz z pozostałymi produktami z serii Hand Program Bielenda Professional zapewnia efekt jak z gabinetu kosmetycznego. Jakość balsamu do dłoni i paznokci jest bardzo dobra, co widać namacalnie po kondycji skóry dłoni. Balsam do dłoni i paznokci jest w dużym opakowaniu 500ml i zawiera pompkę. Forma aplikacji jest bardzo wygodna. Cena produktu jest relatywnie bardzo przystępna biorąc pod uwagę bardzo dużą pojemność. Zapach balsamu jest przyjemny.
    Zalety:
    • dobrze nawilża i regeneruje
    • bardzo wygodna aplikacja
    _inga
    11 października 2021 o 18:48
    Rewitalizujący balsam do dłoni i paznokci z masłem shea, Bielenda Professional
    Krem kupiłam na jednej z aukcji internetowych Opakowanie to wygodna estetyczna butelka z pompką o pojemności aż 500 ml , zapłaciłam jedynie około 24 zł Krem jak dla mnie jest świetny, bardzo dobrze sobie radzi z pielęgnacją dłoni mimo częstego mycia i używania środków dezynfekujących z alkoholem. Krem nawilża, odżywia wygładza skórę dłoni i zapobiega jej przesuszaniu Plus za opakowanie łatwo dozować odpowiednią ilość kosmetyku. Podsumowując skuteczny i wydajny krem do skóry rąk, cena bardzo korzystna do jakości, na pewno kupię kolejne opakowanie choć chętnie też bym kupiła ten krem w tubce do torebki a z tego co sprawdzałam jak na razie takiej mniejszej pojemności nie ma w sprzedaży. Serdecznie polecam!
    Zalety:
    • nawilża
    • odżywia wygładza skórę dłoni
    • łagodzi podrażnienia, zapobiega jej przesuszaniu
    • łatwe dozowanie
    • dobrze się wchłania
    • jest bardzo wydajny
    • praktyczne opakowanie z pompką, duże i ekonomiczne
    Wady:
    • moim zdaniem brak