Tusze do rzęs

Joko Nature of Love, Tusz do rzęs

• 14 października 2023 o 19:13
    Idealny tusz nie istnie...
    A jednak. Po LATACH szukania tuszu dla siebie w końcu znalazłam: -prosty naturalny skład -przyjazną dla moich oczu szczoteczkę -mocno wydłużający efekt -niska cena (w promocji za około 10 zł) Mam tylko wrażenie, że szybko się skończył i trudno go dostać ponownie:(
  • 7 lutego 2023 o 20:38
    Fajny
    Oceniany tutaj tusz otrzymałam w prezencie, chociaż kto wie, czy sama bym go nie kupiła, a to ze względu na uroczy design. Ten bladoróżowy kolor jest po prostu uroczy. Nieczęsto się to zdarza przy tego typu produktach, ale ten tusz pięknie pachnie - w moim odczuciu jest to zapach słodko - kwiatowy. Zgadzam się z twierdzeniem, że grudek tu nie uświadczymy. Tusz łatwo i bezproblemowo się nakłada. Jest czarny- nie szarawy, nie grafitowy , ale czarny i nadaje rzęsom odcień czerni. Pięknie nie rozdziela, nie zostawia na nich grudek i nie robi efektu owadzich nóżek. Lekko wydłuża rzęsy. Nie jest to żaden teatralny efekt wow, ale na pewno zauważalny. Szybko zasycha, nie osypuje się i nie kruszy, efekt Pandy nam nie grozi. Łatwo się zmywa. Wegańska perełka, ot co.
    Zalety:
    • design
    • lekko wydłuża
  • 29 stycznia 2023 o 2:26
    Ideał
    Mój ideał :) Zaczne od tego, że ma piękne masywne opakowanie, bardzo to lubię w przypadku tuszy, wiem co trzymam :) Pojemność duża, tego tuszu jest naprawdę sporo! Tusz nie kruszy się, mimo chodzenia cały dzień, nawet jak pada śnieg. Na deszczu nie testowałam, ale też pewnie daję radę. Łatwo się nakłada, jak dla mnie dwie warstwy wyglądają mega ok. Szczoteczka mimo, że nie silikonowa to naprawdę daje radę. Nie ma grudek. Bardzo dobry skład, który nie podrażnia moich wrazliwych oczu. Łatwość demakijażu, wystarczy nawet sama woda z mydłem, aby zmyć w 100% tusz. Bez pocierania mocnymi płynami! Przetestowane na sobie :) Tusz szybko zasycha na rzęsach, nie trzeba czekać stu godzin :) Tanio, kupiłam ten tusz za 16 zł, ale był na zamówienie, bo już niestety nie można go dostać stacjonarnie, a szkoda. Co ważne, opakowanie ma naklejke ochronną, co uważam za mega ważne w przypadku tuszy, mam pewność, że nikt go wcześniej nie otwierał. Jak dla mnie ideał :)
    Zalety:
    • Pojemność
    • Jakosc
    • Ladne i masywne opakowanie
    • Dobry sklad
    • Naklejka ochronna

Zobacz także inne Tusze do rzęs