Maski do włosów

Hair Queen Ekspresowa maska emolientowa do włosów wysokoporowatych

• 19 lipca 2024 o 12:28
    Masterchef
    Bardzo polecam tą maskę do włosów, ratowała mnie nie raz kiedy włosy były przesuszone, nie chciały się rozszesać, były pozbawione blasku. Sama konsystencja jest gęsta, mi ta maska starczyła na długo.
    Zalety:
    • Działanie
    • Cena (na promocji fajniejsza napewno)
    Wady:
    • Minus
    • Pojemność mogła by być ciut większa.
  • 25 marca 2024 o 4:59
    Tania maska do włosów
    Poprawna maska do włosów bez efektu wow , domyka łuski włosa po kąpieli i to wszystko . Bardzo ładnie pachnie Nie nawilża włosów,nie poprawia ich wyglądu
    limeyy
    12 stycznia 2024 o 20:49
    Jestem pozytywnie zaskoczona
    Moją pierwszą styczność z produktami marki Hair Queen miałam podczas zakupów w Pepco. Półka z kosmetykami do włosów przyciągnęła moją uwagę i właśnie tam ujrzałam maskę nieznanej mi dotąd marki. Niska cena zachęciła mnie do kupna, postanowiłam na wypróbowanie wziąć maskę do włosów wysokoporowatych oraz średnioporowatych. Muszę przyznać, że byłam w szoku! Obie maski mają przepiękny zapach, przypomina mi on banana. Konsystencja jest raczej standardowa, taka jaką lubię - nie za gęsta ani nie za rzadka. Ale działanie... Coś wspaniałego. Nie przypuszczałabym, że produkt kupiony w tak przypadkowy sposób za grosze będzie działał takie cuda. Włosy po niej są miękkie, pachnące, świetnie odżywione i łatwo się je rozczesuje. Mam na głowie wysokopory które w przeszłości były często katowane rozjaśniaczem, ale mimo to maska Hair Queen daje sobie z nimi radę. Kolejną zaletą jest wydajność - posiadam ją ponad pół roku i jeszcze mi trochę posłuży. Kiedyś używałam jej na zmianę z maską tej samej linii do średnioporów, jednak darowałam sobie - obydwie nie mają dna, chcę nareszcie którąś z nich wykończyć ;) Mam na liście sporo masek do przetestowania, więc po zużyciu od razu po nią ponownie nie sięgnę, lecz na pewno jeszcze się spotkamy.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Szata graficzna
  • 23 października 2023 o 21:14
    Świetna maska
    Maskę używam od około półtora miesiąca. Po tym czasie mogę powiedzieć że ten produkt jest bardzo wydajny. Ładnie wygładza włosy. Są miękkie i lśniące. Łatwo się rozczesują. Opakowanie jest poręczne i wygodne w użytkowaniu. Zapach jest delikatny i kremowy. Utrzymuje się na włosach po wyschnięciu. Ogólnie jestem bardzo zadowolona.
    kora777
    29 lipca 2023 o 7:05
    Spełnia swoje zadanie
    Maska o ślicznym zapachu, zamknięta w dużym estetycznym słoju - dorwalam w osiedlowej drogerii za 16zl. Przy tej objętości to znakomity deal i nie oszczędzam przy nakładaniu. Konsystencja jest dość zwarta, ale nie tępa, rozprowadza się na włosach bez problemu choć bardziej przypomina krem niż lotion. Używam obficie, przed myciem (czasem z olejem na pół godz), czasem solo po myciu. Nauczona seriami prób i bledow stosuje na polowe długości - przy nasadzie może dociazać i przetluszczac, myje głowę co 2-3 dni wiec skraca świeżość włosów. Natomiast działa bez zarzutu - wysokoporowce farbowane i wysuszone, odzyskały blask i sprężystość. Nie podkreślił co prawda skrętu (u mnie 2B) ale kosmyki są ładnie nawilżone, miekkie, lepiej się rozczesują, choć mogą się strączkować. Wygładzenie rowniez zauważalne - nie jest to efekt szklanej tafli, ale jako etap regeneracji sprawdza się swietnie (szczególnie w modelu maska-mycie-maska). Z góry zaznaczam ze nie zdziała cudów, mimo ze moje włosy uwielbiają olej lniany a ten jest wysoko w składzie, to podobny efekt osiągam przy większości drogeryjnych odzywek. Nie uniknę tez podcięcia zniszczonych końcówek - i nie oczekuje nierealnych obietnic od producenta. Niemniej jest to produkt przyjemny, skuteczny i wydajny, wiec z czystym sumieniem moge polecić, nie tylko wysokoporowcom.