Rozświetlacze

Hean Starlights Glow Highlighter Rozświetlacz

• 5 listopada 2024 o 9:18
    Perełka
    Jestem zachwycona! Totalny zamiennik rozświetlacza z rare. Posiadając oba zdecydowanie częściej sięgam po starlight, łatwiej się z nim pracuje, nie zrobi krzywdy, na co w rare trzeba uważać i dobrać odpowiedzi pędzel, aby efekt był zadowalający. Przy hean tego problemu nie ma. Można nakładać palcami, wachlarzykiem bądż zbitym kółkiem.
    Zalety:
    • zamiennik rare
    • lusterko w opakowaniu
    Wady:
    • mała gama kolorystyczna
    • opakowanie mogłoby się prezentować bardziej klasycznie
  • 17 maja 2024 o 22:36
    Super
    Mam ten rozświetlacz tylko że, w srebrnym kolorze i według mnie jest bardzo podobny do rozświetlacza z Fenty. Przepięknie wygląda na skórze. Najpiękniejszy jaki miałam. Polecam
  • 25 marca 2023 o 12:26
    hit nad hitem !
    Czy któraś z Was widziała kiedyś piękną taflę błysku ? Jeżeli nie używałyście jeszcze tego produktu, to możecie mi uwierzyć na słowo, że takiego jeszcze nie. Zakupiłam ten rozświetlacz dlatego , że poprzedni po prostu mi się skończył. Po pierwszym użyciu byłam w takim szoku, ponieważ każdy mi mówił, że wyglądam jakoś lepiej, zupełnie inaczej. Ten produkt jest bardzo dobrze widoczny na kościach policzkowych ale mimo wszystko nie wygląda brzydko i nie podkreśla niedoskonałości, które napotyka na drodze. Buzia jest pięknie rozświetlona , błysk wygląda tak piękna tafla na twarzy.
    Zalety:
    • piękne opakowanie
    • wygładza buzię, nie podkreślając niedoskonałości
    • tworzy taflę na twarzy
    • jest bardzo trwały
    Wady:
    • kruszy się
    • mało wydajny, dużo produktu osadza się na pędzlu
  • 23 lutego 2023 o 19:38
    Nieziemskie glow!
    Dziś słów kilka o błyskotkach marki Hean, które kupiłam latem w Hebe. Są to jedne z piękniejszych rozświetlaczy, jakie mam w swojej kolekcji, a uwierzcie mam ich bardzo dużo. Galaktyczne rozświetlacze: - zamknięte są w porządnych opakowaniach z lusterkiem (mały minus za to, że ciężko się je otwiera, choć może to być też plus, że nie otworzą się podczas podróży). Dodatkowo w środku są zabezpieczone folią i gąbeczką, - odcień 01 Pearl Glow to przepiękny chłodniejszy szampański odcień, zaś 02 Gold Glow ma bardziej ciepłe złotawe tony, - w konsystencji są mięciutkie, takie jedwabiste i jakby lekko wilgotne, - są mocno napigmentowane, nałożone w zbyt dużej ilości mogą się odcinać, więc trzeba znać umiar. Nałożone lżejszą ręką nie pozostawiają bazy kolorystycznej, - dają efekt mokrej tafli, która jest SPEKTAKULARNA i widoczna z kosmosu, a z bardzo bliska można dostrzec miliony mikroskopijnych drobinek. Wygląda to naprawdę nieziemsko! - nie podkreślają brzydko niedoskonałości czy rozszerzonych porów, - pięknie wyglądają też na powiekach bądź w wewnętrznym kąciku oka, - utrzymują się cały dzień w nienaruszonym stanie. Dużym minusem jest ich znikoma dostępność nad czym ubolewam. Zawsze się zastanawiam - czemu te najlepsze kosmetyki są np. limitowane albo zostaje zmieniona ich formulacja... Mimo wszystko mam nadzieję, że kiedyś wrócą do sprzedaży! * Mnie udało się je kupić w promocyjnej cenie w Hebe za 23,99.
  • 10 marca 2022 o 16:38
    Shine bright like a diamond
    Rozświetlacz kupiłam z polecenia koleżanki i jestem pod mega wielkim wrażeniem. Opakowanie produktu jest bardzo ładne, eleganckie w złotym kolorze, wieczko jest brokatowe, w środku znajdziemy lusterko i coś w rodzaju gąbki z dość sztucznego tworzywa. Sam rozswietlacz to taki sztos pod każdym względem. Jak mam odcień 01 Pearl glow. Po otwarciu byłam lekko w szoku bo jak taki rozświetlacz w kolorze ciemniejszego złota może być taki zachwycający według innych opinii.. Może i to jak. Rozświetlacz jest prasowany i bardzo niepozorny. Efekt jaki neim można uzyskać po prostu jest wspaniały. Jak wzięłam troszkę na palce to nie do końca byłam przekonana byłam, ale jak go rozmarowalam między palcami kolojny zachwyt, bardzo delikatna i miękka formuła. Po aplikacji na policzki byłam nim tak zachwycona, pięknie się mieni, cudownie się rozprowadza nie powodując żadnych plam, można nim zbudować błysk, ale mi w zupełności wystarcza jedna warstwa. Ma faktycznie perłowy odcień. Milion drobinek, które dają taki glow, daje delikatny efekt mokrej skóry. Ja go jeszcze czasami używam jako cienia no i powieki wyglądają obłędnie! Wygląda na super wydajny kosmetyk i nie ściera się z buźki, mega trwały.