Szampony do włosów

Revox Plex, Step 4 Bond Care Shampoo Szampon odbudowujący do włosów

ola620
    28 maja 2024 o 15:28
    Hm....
    Kupiłam ten szampon razem z odżywką zachęcona wyglądem podobnym do Olaplex. Powiem tak, szału nie ma. Konsystencją próbuje naśladować szampon z Olaplex ale troche mu brakuje. Generalnie spoko szampon, ładnie pachnie, fajnie się pieni ale za taką ilość i brak efektów nie opłaca się.
    Zalety:
    • dobrze się pieni
    • ładnie pachnie
    • myje dokładnie włosy i skórę głowy
    Wady:
    • nie zauważyłam poprawy w stanie moich włosów
    • zwykły szampon, nic specjalnego
  • 19 lutego 2024 o 18:42
    Nope, not even close to Olaplex
    Jednym z głównych problemów to rzadka, wodnista konsystencja szamponu. Nie tylko utrudniało to jego aplikację, ale również sprawiało, że trudno było mi poczuć, że produkt rzeczywiście działa na moje włosy. Co więcej, mimo regularnego stosowania, nie zauważyłam żadnej poprawy w kondycji moich włosów. Nie dostarczył on im żadnej widocznej odbudowy ani nawilżenia. Zdecydowanie nie jest to tansza wersja "olaplex'u", szkoda pieniedzy
  • 24 lipca 2022 o 13:41
    Poprawny szampon bez szalu
    Zauwazylam, ze ten szampon ma dwie wersje: rypacza i z lagodnymi detergentami. Moze ten lagodniejszy to nowa wersja, bo rypacz mial tragiczne opinie. Kupilam w Hebe ten w wersji light; z karta Hebe wydalam 30 zl. Mam aktualnie rozjasniane wlosy, ktore musze traktowac delikatnie. Ten szampon jest ok, nie pieni sie jak SLS, ale czuc wydajnosc, nie trzeba go duzo. Nie robi z wlosow koltuna, ktorego nie mozna rozczesac nawet palcami. Nie jest to must-have. Jest po prostu poprawny. Nie wyroznia sie niczym "wow".
  • 1 kwietnia 2022 o 11:59
    Dobry, ale czy warto ...
    Szampon do złudzenia w nazwie i opakowaniu przypomina kultowy Olaplx, ale jego cena jest kilka razy niższa. W cenie promocyjnej ,pzna go dorwać w Hebe już za 30 zł. Szampon jest dosyć lejący, ale już niewielka ilość sprawia, ze generuje się z niej ogromna ilość piany, która domywa włosy. Przy moich długich i grubych włosach podwójne mycie jest wskazane. Włosy są po niej miękkie, błyszczące. Na pewno łączyłabym go z odżywkami i maskami, sam nie da na pewno efektu wow. Nie zauważyłam aby podrażniał moją skórę głowy, która ma tendencję do łupieżu. Generalnie polecam, ale w połączeniu z pozostałą gamą produktów. Sam może być całkowicie zastąpiony innymi produktami o niższej cenie.
    Zalety:
    • opakowanie,
    • konsystencja,
    • nie podrażnia,
    • nie powstaje po nim łupież,
    • nadaje włosom miękkość i blask
    Wady: