Kremy uniwersalne

Dr. Barbara Sturm Face Cream Rich Krem do twarzy

• 13 kwietnia 2025 o 16:04
    Cudo
    Krem w białym plastikowym opakowaniu. Bez zbędnych grafik. Konsystencja luźna i lekko żółta, bezzapachowa. Krem świetnie się wchłania. Rano skóra wygląda o niebo lepiej. Jest wygładzona, rozświetlona,ujędrniona, zaczerwieniania znikają. Świetny skład. Krem nie uczula. Jest lekki. Nie zostawia tłustego filmu na twarzy. Jak dla mnie idealny. Zdziałał cuda na mojej skórze. Mam cerę mieszaną z pierwszymi oznakami starzenia.
    Ganette
    12 października 2022 o 9:21
    Nie powala.
    Krem trafiłam w kalendarzu adwentowym, bardzo chętnie wypróbowałam bo byłam ciekawa jakie będą efekty po kremie za taką kosmiczną (Jak dla mnie) cenę. Już po pierwszym użyciu miałam wrażenie lepiącej skóry, nakladałam tylko na noc. Rano buzia wyglądała normalnie, nie zapchal mnie choć się tego obawiałam. Próbkę 20ml używałam bardzo długo, krem jest wydajny. Nie umialam nałożyć go duzo bez odczucia "oblepionej" twarzy, bałam się że jeśli nałożę za dużo kremu będzie w stanie wywołać wysyp krostek. Po zużyciu całej próbki 20ml mogę powiedzieć, że nie zrobił nic złego ze skórą, ale w sumie dobrego też nie. Taki zwykły krem za niezwykłą cenę. Może lepiej sprawdziłby się na bardzo suchej skórze, ja takowej nie mam. Moim zdaniem można przetestować jeśli nadarzy się okazja, ale sama osobiście nie kupiłabym pełnowymiarowego opakowania. Jest wiele kremów które robią to samo co ten a można je kupić w przystępnej cenie.
    Zalety:
    Wady:
    • Odczucie "oblepionej" skóry
    edytol
    22 sierpnia 2022 o 10:14
    Lubię
    Polubiłam się z tym kremem, choć po tej cenie spodziewałabym się czegoś spektakularnego. Nic takiego się nie wydarzyło - mam drobne zmarszczki, które nie zmniejszyły się po używaniu kremu. Muszę jednak przyznać, że cera wygląda po nim ładnie - nie jest tłusta, nie klei się, nie wyświeca bardziej niż zwykle. Formuła kremu jest ultraprzyjemna. Krem wchłania się szybko, powoduje rozluźnienie i nie pozostawia nieprzyjemnego filmu i najważniejsze - nie zapycha. Krem jest praktycznie bezzapachowy - mi zapachy nie przeszkadzają ale wiem, że dla niektórych osób może to być duży plus. W moim odczuciu wydajność bardzo na plus. Jestem zadowolona, używało mi się go przyjemnie ale na pewno nie zapłacę za niego tak dużo po raz kolejny. Znajdę coś innego.
    Zalety:
    • nie zapycha
    • nie pozostawia filmu
    • rozluźnia
    • bezzapachowy
    • łagodzi zmiany
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • przesadzona cena
  • 28 lipca 2022 o 15:44
    Cudów nie ma
    Próbka 20 ml kremu była w moim kalendarzu adventowym od Douglasa. Krem zaczęłam używać jeszcze zanim poznałam jego cenę. Musze przyznać że konsystencja jest bardzo przyjemna, krem jest lekki, dość szybko się wchłania. Skóra staje się delikatnie jędrniejsza. Mam delikatnie widoczne zmarszczki na czole, ale nie zauważyłam po nim spektakularnych zmian. Cena za krem jest dyskwalifikująca - przy takim pułapie cenowym naprawdę oczekuje się wiele od kosmetyku a tutaj mam niedosyt.
  • 29 marca 2022 o 14:41
    Rewelacyjny luksus
    To, że jest drogi to wszyscy wiedzą, którzy znają się na kremach i hitach celebrytów :) ale to jak on działa to już inna para kaloszy! Jest perfekcyjny. Jest moim ulubionym kremem, niestety jest bardzo mało wydajny. Co daje? Nawilżenie, ujędrnienie, zmniejszenie porów, porawienie elastyczności, zmniejszenie obrzęku wokół oczu. W widoczny sposób niweluje drobne zmarszcki. To jest taki zabieg mikroigłowy bez igieł i czerwonej skory. Po prostu ideał!