Bronzery i pudry brązujące

Rare Beauty Warm Wishes Effortless Bronzer Bronzer w sztyfcie

Sephora
Rare Beauty - Warm Wishes Effortless Bronzer – Bronzer W Sztyfcie - Warm Wishes Bronzer Stick Powder Boost - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 41 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 kwietnia 2025 o 19:59
    Must have na codzień
    Kremowa formuła sunie po skórze jak masełko, super się rozciera i daje mega naturalny efekt – żadnych plam czy smug. Idealny do codziennego konturowania, a do tego wygląda super świeżo. Plus za wygodne opakowanie i ładne odcienie.
    Zalety:
    • Uniwersalność
    • Blendowanie
    • Kremowość
    • Wygoda
    • Dostępność
    W perfumerii
  • 26 marca 2025 o 18:21
    Polecam gorąco !
    to jeden z najlepszych bronzerów w sztyfcie, który łączy w sobie kremową konsystencję i niesamowitą łatwość aplikacji. Jego lekka, masełkowa formuła gładko sunie po skórze, świetnie się blenduje i nie pozostawia plam. Nadaje twarzy naturalne ocieplenie oraz subtelnie podkreśla rysy, nie tworząc efektu ciężkiego makijażu. Dzięki swojej kremowej formule doskonale stapia się ze skórą i jest idealny zarówno dla początkujących, jak i bardziej zaawansowanych miłośników makijażu. Dodatkowym atutem jest szeroka gama odcieni, która pozwala na dopasowanie bronzera do różnych tonacji skóry. To must-have dla osób, które cenią sobie szybki, naturalny efekt i długotrwałość!
    Zuz22
    13 marca 2025 o 14:23
    Jest okej, nie najlepszy.
    Bronzer przez pierwsze 2/3 godziny makijażu zachowuje się bardzo w porządku, super go widać itd. Jednak potem zaczyna zanikać, tak jakby makijaż go “zjadał”. Co prawda w użytku bronzer ten jest bardzo wygodny, ponieważ ciężko zrobić sobie tym bronzerem plamy, daje efekt ładnej opalenizny. Natomiast zdecydowanym minusem jest jego trwałość i to jak łatwo się “wchłania” w makijaż.
    Zalety:
    • Efekt ładnej, opalonej buzi, nie da się zrobić nim plam, bardzo łatwy w użytku.
    Wady:
    • Bardzo słaba trwałość.
  • 23 lutego 2025 o 11:57
    bardzo dobry bronzer
    Rare Beauty Warm Wishes Effortless Bronzer to wyjątkowy produkt, który wyróżnia się swoją łatwością aplikacji i naturalnym wykończeniem. Jego kremowa konsystencja sprawia, że idealnie stapia się ze skórą, nadając jej zdrowego, ciepłego blasku. Produkt jest bardzo uniwersalny i odpowiedni dla różnych typów urody, a jego formuła pozwala na budowanie intensywności koloru w zależności od potrzeb. To doskonały wybór dla każdego, kto ceni sobie prostotę i wysoką jakość w makijażu. Serdecznie polecam!
    Zalety:
    • działanie
  • 13 lutego 2025 o 14:01
    Cudo w estetycznym wydaniu
    Sticka zakupiłam po poleceniach przyjaciółki, która opowiadała o nim z zachwytem. Generalnie kupuję głównie kosmetyki drogeryjne, z niższej półki, jednakże tutaj stwierdziłam, że tyle poleceń nie wzięło się znikąd :) I postanowiłam zakupić sztyft. O jak żałuję, że nie uczyniłam tego wcześniej. Cudowny odcień, blenduje się jak marzenie (mi osobiście najlepiej sprawdza się do tego pędzel lub gąbeczka rubycell, beautyblender pożera produkt) i do tego wygląda zdrowo i promiennie. Cena pomimo, że wysoka to jak najbardziej adekwatna do jakości i wydajności - jeden stick wystarczy mi jakoś na pół roku przy wykonywaniu makijażu praktycznie codziennie. Aplikacja zajmuje dosłownie chwilę, co jest dla mnie ogromnym plusem szykując się do pracy o 5 rano :) Aktualnie jestem w trakcie drugiego opakowania i z pewnością zakupię kolejne, gdy to się skończy.
    • formuła
    • łatwość blendowania