Skóra, włosy, paznokcie

Hairlust Hair Growth Formula Gummies Suplement diety

Skuteczność:
  • 27 czerwca 2022 o 9:52
    Przepyszny zapach żelków które poprawiaja kondycje włosów
    Hair Growth Formula Gummies to suplement diety zapakowany w żelkach od firmy Hairlust. Jest to mój pierwszy produkt tej firmy, jak i żelki do włosów ;) Hair Growth Formula Gummies znajdują się w przezroczystym słoiczku przez który możemy dojrzeć żelki o kolorze brzoskwiniowym w kształcie maliny. Po odkręceniu słoiczka odrazu unosi się przepyszny słodki zapach, który nas zachęca do skosztowania. Ale to nie tylko żelki które swoim zapachem kuszą, mają one na celu odbudowę włosów od środka! Hair Growth Formula Gummies zawierają witaminy, minerały, aminokwasy i inne składniki odżywcze, które poprawiają jakość włosów. Aby właściwie używać produktu, chodzi o to, aby brać trzy dziennie, co nie jest takim problemem jeśli kochasz żelki tak jak ja! W opakowaniu jest zawarte 90 sztuk wiec kuracja trwa miesiąc. Jest to smaczna kuracja, a po dwóch tygodniach zaczęłam dostrzegać wyniki suplementu na włosach, stały się grubsze jak i przestały tak systematycznie wypadać, co miałam problem z nimi. Po całej kuracji, najbardziej brakuje mi zapachu żelków, były przepyszne. Jest to bardzo dobre rozwiazanie jeśli nie możesz się oprzeć zwykłym żelkom, zamieniasz je na Hair Growth Formula Gummies które dostarczają dla twoich włosów dużych korzyści.
  • 30 marca 2022 o 21:31
    Żelki-suplement
    Nabyte żelki wraz z produktami do pielęgnacji włosów spisały się na medal. Naprawdę produkt godny polecenia i DZIAŁA co na początku wydawało mi się to trochę nie logiczne że taki mały żelek i może działać. Skład który posiada jest bogaty i właśnie dzięki temu włosy stają się gęste i mocniejsze a co najważniejsze że jest to produkt wegański.
    Zalety:
    • Bogaty skład
    • Bez dodatku cukru
    • Smaczne
    Wady:
    _Magdal
    30 marca 2022 o 14:46
    NAPRAWDĘ DZIAŁA !
    Wcześniej nie suplementowałam produktów na wzmocnienie włosów, ponieważ nie miałam takiej potrzeby. Jednak w ostatnim czasie wypadło mi sporo włosów i straciły na objętości. Już po dwóch i pół tygodnia odnoszę wrażenie, że włosy przestały wypadać, tak jak wcześniej.
    Zalety:
    • dobry, naturalny skład
    • bez cukru
    • smaczne ! :)
  • 29 marca 2022 o 22:16
    Żelki Hair Growth Formula
    Żelki stosuję od zaledwie 4 tygodni a już zauważyłam u siebie pierwsze efekty. Moje włosy mają skłonność do wypadania, sama próbowałam już wielu sposobów żeby temu zapobiec i do tej pory nic nie skutkowało. Odkąd stosuje żelki na mojej głowie zaczęło pojawiać się coraz więcej baby hair a włosy zdają się być w lepszej kondycji. Idea wsparcia kondycji włosów w tak nietypowej postaci jak żelki- na duży plus! Ponadto są bardzo smaczne bez sztucznego, chemicznego posmaku, wegańskie i nie zawierają cukru. Cieszę się, że być może w końcu znalazłam coś, co faktycznie działa. Zamierzam zakupić kolejne opakowanie i stosować je dalej ????
    Zalety:
    • naturalny skład
    • brak cukru
    • szybkie, widoczne efekty
  • 29 marca 2022 o 20:27
    Suplement diety-żelki
    Bardzo bogaty skład witamin, smaczne żelki. Po niecałym miesiącu zażywania efekty bardzo widoczne. Włosy stały się grubsze , miękkie w dotyku , lśniące, zdrowsze. Generalnie poprawiła się nie tylko kondycja włosów ale także skóry.. Jestem tym produktem zachwycona , godny polecenia .
    Zalety:
    • Przede wszystkim naturalny , bogaty skład. Smaczne żelki o malinowym smaku . Po regularnym zażywaniu efekty są bardzo widoczne .
    Wady:
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie