Tusze do rzęs

Catrice Max It Volume & Lenght Mascara 11ml
Catrice
Catrice Max It Volume & Lenght Mascara 11ml

• 19 kwietnia 2024 o 23:10
    Nie potrafię się do niego przekonać..
    Tusz ma silikonową, prostą szczoteczkę z krótkimi włoskami. W pierwszym tygodniu użytkowania sprawdzał się bardzo dobrze. Wydłużał rzęsy, pogrubiał je, bardzo dobrze rozdzielał. Po tygodniu zaczął zostawiać grudki na rzęsach, trzeba było pociągnąć szczoteczką po rzęsach dwa lub trzy razy. Zaczął się rozmazywać, po całym dniu widziałam wokół oczu czarną obwolutę.. Po jakimś czasie, bardzo krótkim, się wysuszył, już całkiem się nie dało nim malować rzęs, ciągle były poklejone, obklejone tuszem. Czasem gdy miałam czas używałam na pierwszą warstwę tego z Catrice inny tusz, ze szczoteczką która ładnie rozdzielała rzęsy.. ale chyba nie o to chodzi.. Fioletowe opakowanie przyciąga wzrok, niestety kosmetyk nie sprawia że hipnotyzujemy spojrzeniem ;)
  • 11 września 2022 o 13:49
    Cudowny tusz za grosze
    Tusz ten zobaczyłam u kilku koleżanek i bardzo go zachwalały, więc sama postanowiłam go kupić. Mascara ma piękne, lawendowe opakowanie i dużą, silikonową szczoteczkę. Nie ukrywam, że po otwarciu produktu, wielkość szczoteczki troszkę mnie przeraziła. Na szczęście zupełnie niepotrzebnie, ponieważ maluje się nią bardzo wygodnie, równomiernie rozkłada ona kosmetyk na naszych rzęsach i dobrze je rozczesuje. Rzęsy za jego pomocą są ładnie wydłużone i pogrubione. Dwie warstwy sprawiają, że czuję się jakbym przykleiła sztuczne rzęsy. A kosztuje on tylko 16 złotych. Jestem zachwycona i na pewno kupię go ponownie :)
    Zalety:
    • pięknie wydłuża i pogrubia rzęsy
    • nie rozmazuje się i nie kruszy
    • nie uczula
    • kolor głębokiej czerni
  • 9 sierpnia 2022 o 22:00
    Przyzwoity
    Na tusz wpadłam przypadkiem w internetowej drogerii. Szukałam czegoś na już na przeczekanie w przystępnej cenie - i w ogóle się nie zawiodłam. Jak na tę cenę, daje całkiem fajny efekt. Przede wszystkim widocznie wydłuża, ale też nie skleja rzęs jak wiele tanich maskar. Rzęsy są głęboko czarne, widoczne, w zasadzie wszystko co trzeba :) Jedyny minus, przy upałach czasem czułam że dolne rzęsy się lekko osypują (z górnymi nigdy nie miałam problemów). Ogólna ocena dobra, i pewnie jeszcze do niego wrócę.
    Zalety:
    • nie skleja rzęs
    • fajna głęboka czerń
    Wady:
    • przy upale widziałam osypywanie się dolnych rzęs.

Zobacz także inne Tusze do rzęs