Tusze do rzęs

E-Glamour.pl
Loreal L'Oreal Mascara Telescopic Lift Black 9,9ml
notino.pl
Loreal L'Oreal Mascara Telescopic Lift Black 9,9ml

Nasi użytkownicy zostawili 146 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Ada0720
    21 marca 2025 o 9:05
    Świetny tusz!
    Mam go, ponieważ otrzymałam kupon na jego zakup. Jest to dobry tusz, ale bez efektu WOW. Dosyć ciężki, bardzo pogrubia rzęsy i odbija się na powiekach. Piękna głęboka czerń. Bardzo dobra szczoteczka. Tusz bardzo wydajny, nie wysycha. Mimo drobnych wad, polecam wypróbować.
    Zalety:
    • Wydajny.
    • Głęboka czerń.
    • Pogrubia.
    • Wydłuża.
    Wady:
    • Cena.
    CarlaB
    15 września 2024 o 15:27
    Mieszane odczucia
    Kupiłam skuszona pozytywnymi opiniami i po pierwszym użyciu byłam bardzo rozczarowana. Tusz sklejał rzęsy i odbijał się na powiece. Polubiłam go nieco bardziej dopiero po jakimś czasie, może musiał „dojrzeć”. Rzeczywiście wydłuża rzęsy, da się nim nadać ładna oprawę, chyba nawet coś tam podkręca. Ale nadal je skleja i trzeba być ostrożnym w dawkowaniu warst. No i odbija się na powiece. Kupiłam w promocji, więc nie tak źle, natomiast nie jest wart regularnej ceny stacjonarnie. Ogólnie jestem zawiedziona.
    Zalety:
    • Wydłuża trzyma skręt
    Wady:
    • Skleja rzęsy i odbija się na powiece, cena
    kialacm
    24 czerwca 2024 o 21:11
    Bardzooo polecam ☺️
    Tusz ten kupiłam w drogerii Rossmann. Jest on zamknięty w czarnym, eleganckim opakowaniu. Posiada wyjątkową szczoteczkę, która z jednej strony ma włoski, natomiast z drugiej jest płaska. Tusz genialnie podkręca, wydłuża i rozdziela rzęsy tworząc efekt wachlarza. Nie skleja ich, nie tworzy nóg pająka, nie osypuje się i nie pozostawia grudek. Sama szczoteczka jest bardzo wygodna. Taka forma to dla mnie nowość :D Konsystencja tuszu jest dość gęsta, ale mnie to nie przeszkadza. Dużym plusem jest głęboką czerń, która podkreśla spojrzenie. Jest tak trwały, że przy wieczornej pielęgnacji ciężko go zmyć. Nie uczula i nie podrażnia oczu. Jest to kosmetyk wydajny, lecz drogi, dlatego warto czekać na promocje. Tusz jest ciekawy, warty wypróbowania ☺️
    Zalety:
    • wydajny
    • fajna szczoteczka
    • podkreśla spojrzenie
    • posiada głęboką czerń
    • nie podrażnia oczu
    • nie uczula
    • ni powoduje swędzenia
    • nie skleja rzęs
    • nie tworzy efektu nóg pająka
    • eleganckie opakowanie
    • podkręca, rozdziela i wydłuża rzęsy
    • nie pozostawia grudek
  • 30 maja 2024 o 19:02
    Hit czy kit?
    Sławną i polecaną maskarę Telescopic Lift udało mi się złapać w atrakcyjnej cenie i oczywiście miałam co do niej spore oczekiwania. Opakowanie solidne, z fajnym designem. Szczoteczka specyficzna, dwustronna, ale precyzyjna i wygodna, dobra też do dolnych rzęs. Na pewno trzeba nauczyć się nią tuszować, bo czasem można uzyskać wymarzony efekt, a czasem sklejenie rzęs. Na początku tusz był gęsty i bardzo oblepiał rzęsy, na szczęście z czasem było już lepiej. Efekt jaki daje to skuteczne wydłużenie, lekkie uniesienie, intensywny czarny kolor, podkreślenie każdej rzęsy. Brakuje mi w nim objętości i lepszego pogrubienia rzęs. Trwałość idealna, aczkolwiek przy demakijażu nie jest łatwo go zmyć. Na minus możliwy efekt sklejenia rzęs i wysoka cena regularna. Dla mnie to ciekawa propozycja, ale nie na tyle żebym wróciła do tej maskary ponownie. ZALETY Wydłużenie Podkreślenie każdej rzęsy Wygodna, silikonowa i precyzyjna szczoteczka Trwałość Opakowanie WADY Lubi sklejać rzęsy Wysoka cena regularna Brak efektu pogrubienia/większej objętości
    axoum_
    25 maja 2024 o 15:13
    Słabo
    Zachęcona licznymi zachwytami i poleceniami, sięgnęłam po tusz, aby sprawdzić czy faktycznie jest taki super. Niestety już po pierwszym użyciu nie polubiłam się z nim. Fatalnie się pracowało. nie wydłużał rzęs, nie pogrubiał - jedynie je sklejał. Dawałam mu pare szans, niestety za każdym razem to samo, oddalam mamie - jej również się ten tusz nie sprawdził. Do tego cena produktu jest bardzo wysoka.