Tusze do rzęs

L'Oreal Paris Bambi Eye False Lash Wydłużająco-podkręcający tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 320 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

mm2991
    16 kwietnia 2025 o 11:11
    Rewelacyjny
    Tusz od Loreal Paris jest rewelacyjny. Eleganckie opakowanie przypadnie do gustu, a do tego jakoś warta swojej ceny. Tusz charakteryzuje się bardzo wygodną szczoteczką - silikonową, która świetnie rozdziela rzęsy, wydłuża oraz podkreśla oko . Można nałożyć spokojnie 2 warstwy bez sklejania rzęs, zdecydowanie objętość kilkakrotnie większa dzięki tuszowi od L'Oreal Paris. Kolor czerni bardzo ładny - głęboka czerń. Tusz jest trwały, odporny na złe warunki atmosferyczne (wiatr, deszcz czy silne słońce). Tusz nie kruszy się w ciągu dnia. Nie podrażnia oczu i łatwo zmywa się płynem micelarnym.
  • 11 lutego 2025 o 8:50
    Daje spojrzenie Bambi.
    L'Oréal Paris Bambi Eye False Lash to tusz do rzęs, który obiecuje efekt szeroko otwartych oczu, inspirowany spojrzeniem postaci Bambi. Produkt ma właściwości wydłużające i podkręcające rzęsy. Tusz ma zdolność do znaczącego wydłużenia i podkręcenia rzęs, co nadaje spojrzeniu wyrazistości. Produkt utrzymuje się na rzęsach przez cały dzień, nie kruszy się ani nie osypuje, co zapewnia długotrwały efekt. Silikonowa szczoteczka o specjalnym kształcie precyzyjnie rozdziela rzęsy, zapobiegając ich sklejaniu i ułatwiając aplikację. Dla niektórych osób cena tuszu może być nieco wysoka w porównaniu do innych dostępnych na rynku produktów. L'Oréal Paris Bambi Eye False Lash to tusz idealny dla osób poszukujących efektu wydłużenia i podkręcenia rzęs z naturalnym wykończeniem. Jego trwałość i precyzyjna aplikacja to niewątpliwe atuty, jednak osoby oczekujące intensywnego pogrubienia mogą być nieco rozczarowane. Warto rozważyć ten produkt, zwłaszcza jeśli zależy nam na podkreśleniu długości i kształtu rzęs.
  • 5 grudnia 2024 o 8:59
    Rewelacja
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Jeśli szukasz podkręcenia i wydłużenia w jednym to polecam ci ten tusz. To jak on wydłuża moje rzęsy No po prostu nie mam pytań. Jestem pewna, że nawet z najkrótszymi rzęsami sobie poradzi. Jestem bardzo zadowolona z niego, w ciągu dnia aż do samego wieczora spisuje się genialnie. Nie kruszy się, nie osypuje ani nie odbija na powiekach. Cały czas jest praktycznie w idealnym stanie mimo wielu godzin na rzęsach.
    Zalety:
    • Działanie, opakowanie, konsystencja kolor
  • 4 grudnia 2024 o 18:32
    Super tusz
    Używam tuszu Bambi Eye False Lash od kilku miesięcy, opakowanie jest bardzo wydajne, tusz nie skleja rzęs, pięknie je podkreśla. Tusz daje efekt sztucznych rzęs. Pozostawia je podkręcone na cały dzień. Jest też bardzo trwały, nie wykrusza się w ciągu dnia. Szczoteczka jest wygodna w użytkowaniu i szybko pokrywa tuszem wszystkie rzęsy. Polecam!
    W perfumerii
  • 20 listopada 2024 o 13:24
    Bardzo dobry
    Tusz do rzęs kupiłam przypadkiem w Rossmanie, już po pierwszym użyciu rzęsy są znacznie dłuższe , podkręcone , druga aplikacja to pogrubienie super. trwałość jest ok chociaż odporny na wilgoć nie jest i rozmazuje się i to minus szczególnie kiedy deszcz pada. Cena jest średniej półki.