Płyny do demakijażu

Dermika Luxury Caviar, Kawiorowa woda micelarna do demakijażu twarzy, oczu i ust

Dermika Luxury Caviar Woda Micelarna z Francuską Wodą Termalną 400 ml
DERMIKA LUXURY CAVIAR woda micelarna z francuską wodą termalną 400ml
hairstore.pl
Dermika Dermika Luxury Caviar Kawiorowa woda micelarna z francuską wodą termalną 400ml
Bodyland.pl

• 7 października 2024 o 11:10
    Marian, tu ZNOWU jest jakby luksusowo
    Po raz kolejny sięgnęłam po kosmetyk od Dermiki z tej samej linii do oczyszczania twarzy i mój wybór tym razem padł na luksusowy kawior a nie różę która podbiła moje serce i chociaż ta wersja nie urzeka aż tak bardzo to z pewnością jest to równie świetny kosmetyk dla każdego. Dla każdego według mnie bo nie podrażnia nawet delikatnej skóry moich koleżanek które dzięki mojej uprzejmości częstują się moimi kosmetykami:) Produkt może się zdawać być przeznaczony dla skóry dojrzałej jednak dlaczego nie rozpieścić się składnikami luksusowymi w młodszym wieku:) Ja bardzo lubię składniki zawarte w tym produkcie i mimo, że nie pachną tak zabójczo jak różowa wersja, to ich działanie oceniam na bardzo dobre. Produkt zamknięty w luksusowo wyglądającej buteleczce i dobrze się go dozuje. Wylewamy na wacik optymalną ilość produktu i nawet jej najmniejsza ilość dobrze oczyszcza cerę. Produkt może być używany jako typowy produkt do demakijażu albo jako uzupełnienie w procesie oczyszczania. Moje użytkowanie jest naprzemienne i moja skóra bardzo mu za to dziękuje- nie zdąży się przyzwyczaić do składników i za każdym razem cera staje się odżywiona i promienna. Muszę również przyznać, że cena pozytywnie zaskakuje gdyż za dość wydajny i dobrej jakości produkt płacimy całkiem niewiele i w porównaniu do marek jak Garnier czy inny Loreal cena okazuje się być bardzo przyjemna za dobrej jakości produkt.
  • 25 maja 2024 o 16:17
    Nie podraznia i skutecznie zmywa makijaż
    Kupuję ten produkt regularnie od około roku, dlatego że spełnia moje wszystkie wymagania. Ma delikatny nienachalny zapach, nie podrażnia cery, dobrze radzi sobie ze zmyciem makijażu, także oczu (tutaj również nie podrażnia). Twarz po użyciu tej wody kompletnie nie jest ściągnięta i sucha. Czuć odświeżenie i dobrze oczyszczoną cerę. Produkt jest wydajny i nie trzeba co chwilę myśleć o dokupywaniu kolejnej butelki. Jeśli chodzi o cenę, to uważam że jest adekwatna do jakości i komfortu stosowaniu tego produktu. Zdecydowanie polecam!
  • 4 kwietnia 2023 o 21:34
    Zawiodłam się
    Używałam już innych płynów micelarnych od Dermiki i zawsze byłam zadowolona. Tutaj się zawiodłam. Owszem, płyn jest delikatny, kojący, bezpieczny dla naszej skóry, zwłaszcza oczu. Ale niestety jest przy tym słabo działający. Słabo zmywa makijaż, zwłaszcza tusz do rzęs. Męczę się, używając go.
  • 17 lipca 2022 o 20:07
    Skuteczny, bezpieczny, luksusowy
    Bardzo lubię kosmetyki firmy Dermika. Uważam, że ich jakość jest naprawdę świetna. Kiedy skończył mi się nieodżałowany, wycofany płyn dwufazowy tejże firmy zaczęłam poszukiwania zamiennika. Nie mogłam jednak znaleźć nic w takiej cenie, o takiej skuteczności i jakości. A na jakości płynu micelarnego zależy mi bardzo, bo to pierwszy i bardzo ważny etap w pielęgnacji cery. Po miesiącach poszukiwać znalazłam. Nowość od Dermiki, zakupiona w ciemno okazała sie strzałem w dziesiątkę! Woda micelarna z kawiorem spełnia wszystkie moje oczekiwania a są one wysokie- skutecznie zmywa makijaż twarzy i oczu (przy tuszu wodoodpornym radzę dłużej potrzymać mokry płatek na powiece), absolutnie nie podrażnia mojej mega wrażliwej cery, nie szczypie w oczy i nie wysusza. Buzia po demakijażu jest świeża i nawilżona. Dodatkowo płyn przyjemnie, delikatnie pachnie i ma dużą pojemność. Jakby tego było mało ma świetną cenę i często bywa w promocji :) Dla mnie to kosmetyk luksusowy, którego używam z przyjemnością bo wiem, że jest bezpieczny i delikatny a mam cerę dojrzałą, która z wiekiem robi się coraz bardziej wrażliwa i wymagająca. Serdecznie polecam! Uważam, że cena do jakości wypada super i warto go przetestować. Ja się teraz czaję na wersję z placentą :) Z tego co widziałam jest też opcja z ceramidami i cała seria kosmetyków z linii Luxury Caviar <3
    Zalety:
    • skutecznie i szybko zmywa makijaż bez nadmiernego pocierania
    • nie wysusza, wręcz nawilża i koi
    • nie szczypie w oczy
    • absolutnie nie podrażnia wrażliwej cery
    • dyskretny, elegancki zapach
    • duży i wydajny
    • produkt polski