Toniki i hydrolaty

Miya BEAUTY.lab Tonik Anti-Aging z Retinolem 150ml

P_atk_a
    8 marca 2025 o 17:32
    Jest ok
    Tonik kupiłam razem z kremem z tej serii. Jest ok, przywraca odpowiednie PH skóry po umyciu. Odrobinę ściąga skórę. Może być ale bez szału. Nie kupię ponownie, wolę zdecydowanie wersję nawilżającą toniku Miya.
  • 31 maja 2024 o 21:35
    tonik miya z retinolem
    Tonik ma lekką, wodnistą konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu na skórze. Używam toniku rano i wieczorem, po dokładnym oczyszczeniu twarzy. Nakładam go na twarz i wklepuję. Na początku mnę po nim wysypało ale po kilku dniach zauważyłam, że skóra stała się bardziej nawilżona i gładka i krosty są mniej widoczne.Po kilku tygodniach regularnego stosowania, drobne zmarszczki wydają się mniej widoczne, jest to moje 1 opakowanie i na pewno kupię drugie.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania, nie pozostawia lepkiej warstwy
    Wady:
    • Wysyp na początku użytkowania
  • 25 marca 2024 o 19:23
    tonik
    Bardzo polubiłam się z tonikiem Miya z retinolem roślinnym, ma zapach który mnie intryguję-taki "surowy" -podoba mi się. Ładnie tonizuje buzię, skóra po nim jest nawilżona i wygładzona. Nie powoduje napięcia skóry. Zauważam w składzie swój ulubiony składnik czyli niacynamid. Tonik jest lekki, nie lepi się, szybko się wchłania. Udało mi się go kupić w mega super promocji więc bardzo się cieszę bo nie jest za duży - ma tylko 150 ml.
    Zalety:
    • tonizuje, nawilża, wygładza, ładnie pachnie
  • 23 września 2023 o 6:10
    Przyjemny tonik
    Mała czerwona buteleczka skrywa zawartość toniku, który jest bardzo przyjemny dla skóry. Po wieczornym demakijażu na końcu przecieram twarz płatkiem nasączonym tonikiem. Ma on przyjemny ziołowy zapach. Kiedyś miałam tonik, który pachniał bardzo podobnie. Opisywany kosmetyk zmywa resztki zanieczyszczeń i pozostawia twarz gładką i świeżą. Po chwili pojawia się uczucie ściągnięcia, jak to ma miejsce w tego przypadku kosmetyków. Ogólnie, jestem zadowolona z toniku, jednak nie wiem czy zakupię ponownie, gdyż chciałabym przetestować jeszcze inne produkty z tej kategorii.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    an_91
    20 września 2023 o 15:52
    Dobry tonik
    Używa od:próbka
    Tonik ma przyjemny zapach i nie pozostawia na skórze filmu, dzięki czemu pasujedo pielęgnacj pod makijaż i na noc. Zauważyłam, że delikatnie odświeża, nie podrażna i zostawia skórę promienną. Jest dobra bazą zarówno pod krem, jak i serum.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl