WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Rare Paris Elixir Intense Facial Mask Maska w płachcie

• 5 lutego 2023 o 19:41
    NAJLEPSZA!
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Ta maska to mistrzostwo! Idealnie przylega, idealnie nawilża i idealnie rozświetla. Produktu jest bardzo dużo przez co jest wydajna. Twarz staje się widocznie zregenerowana i gładka. Polecam tą i inne z tej serii!
    Zalety:
    • dobrze przylega do twarzy
    • dużo serum
    • nawilżenie
    O_Adka
    28 stycznia 2023 o 23:28
    Świetna maska
    Po 2-3 użyciach miałam wrażenie, ze skóra jest odżywiona i napięta. Pięknie pachnie, ma bardzo estetyczne opakowanie i super konsystencję. Stosowalam kilkukrotnie i za każdym razem byłam zachwycona efektem. Musiałam naciąć „materiał” przy dziurkach na oczy, bo nie dopasował się idealnie do kształtu mojej twarzy.
  • 19 grudnia 2022 o 18:38
    Domowe spa
    Maseczka w płachcie Rare Paris, Elixir Intense Facial Mask przyciąga wzrok stonowanym, eleganckim, pastelowym opakowaniem. W środku znajdujemy białą, aksamitną maseczkę z niezwykle miękkiego materiału, który niczym druga skora otula twarz. Maseczka delikatnie, przyjemnie pachnie. Plusem jest to, że nie klei się nie wycieka. Podczas używania nie przesuwa się, nie spada, łatwo ją rozłożyć na twarzy. Wydaje mi się, że otwory na oczy mogłyby być nieco większe, ale to już moja subiektywna ocena. Zwykle mam problem z pieczeniem, gdy stosuję maski, tymczasem miłe zaskoczenie - efekt chłodnego, mokrego okładu ukoił moją skórę. Produkt zakłada się na 10-20 minut i faktycznie tyle czasu wystarcza, żeby poczuć skutki aplikacji w postaci wygładzenia skóry oraz nawilżenia. Ściągnięcie na twarzy nie wystąpiło. Producent obiecuje nawilżenie, elastyczność i miękkość - 100% obietnic spełnionych. Dzień po zastosowaniu maseczki można śmiało wykonać makijaż, a skóra go przyjmie gładko i równomiernie.
    Zalety:
    • łatwość aplikacji
    • dobrze nasączona
    • szybki efekt gładkiej skóry
    MDusza
    16 grudnia 2022 o 11:49
    Nawilżenie - OK
    Potrzebuję bardzo mocnego nawilżenia przez stosowane leki przeciwtrądzikowe. Maskę poznałam na IG, w relacjach marki i postanowiłam kupić w Douglasie. Plusy: + gruba płachta, wygodnie się ją rozkłada + bardzo dobrze trzyma się twarzy + ma baaardzo dużo serum, które można dodatkowo wklepać w szyję i np. dłonie :) Minusy: - trochę za mało nawilżenia - choć może moja przesuszona Acnataciem skóra potrzebuje czegoś znacznie mocniejszego.
  • 5 grudnia 2022 o 11:42
    Bomba nawilżenia
    Maska idealna gdy potrzebujemy szybkiego nawilżenia skóry. Jedno użycie i i twarz jest przygotowana na cały dzień. Zwłaszcza w zimie kiedy skóra jest skłonna do przesuszenia przez ogrzewanie to jest mój must have. Ratuje mnie zawsze, niezmiennie od ponad roku.
    Zalety:
    • świetnie nawilża
    • dużo serum
    • nadaje się pod makijaż
    • ratunek na suchą skórę
    Wady:
    • lekko się lepi przez dużą ilość serum więc trzeba odczekać chwile żeby się wchłonęła przez nałożeniem makijażu, ale to bardziej minus dla zabieganych ;)

Zobacz także inne Maseczki w płachcie