Kremy z filtrem do twarzy

Apis Hello Summer, Krem do opalania twarzy z nektarem komórkowym SPF 30

Bodyland.pl
Apis APIS Hello Summer Wodoodporny krem do opalania twarzy z nektarem komórkowym SPF 30, 50ml
Apis Hello Summer

• 1 lipca 2022 o 13:00
    Niezbędnik na lato!
    Tego kremiku używam tylko w większe upały, na co dzień stosuję inny SPF. Przed wyjściem na słońce smaruję twarz tym kremem, wtedy mam pewność że moja skóra jest dobrze ochroniona i nie skończy się spieczoną buzią. Krem do opalania twarzy ma bardzo dobry skład, moja mieszana skóra bardzo go lubi. Nie zapycha jej, ani nie podrażnia. Ma przyjemny, delikatny zapach, po nałożeniu jest raczej niewyczuwalny. W składzie znajdują się same świetne składniki aktywne takie jak, nektar komórkowy, olej argonowy, karoten, olej monoi i olej z pestek malin. Całość daje świetny efekt, ulepsza wygląd i stan cery. Szybko się wchłania i nie bieli, jak inne SPF. Polecam również zwracać uwagę, żeby nakładać go na szyję i dekolt, to są równie ważne miejsca. :)
    Zalety:
    • bardzo dobry skład
    Wady:
  • 28 kwietnia 2022 o 21:38
    Ekstra!
    Ekstra krem! Kupiłam go ze względu na spf. Myślałam, ze będzie konieczność nakładania tego kremu, jak i nawilżającego. Ten jeden w zupełności wystarcza! Cudownie nawilża, buzia jest miękka delikatna, nie pozostawia filmu. Idelanie sie nadaje pod makijaż, nie bieli. Jest meeega wydajny, wystaczy ziarenko kremu na całą twarz. Cena jest super, za idealny krem 2w1 świetne nawilżenie i SPF. Ps. Krem nie zapycha, mam cerę ze skłonnościami do zapychania. A ten krem nie przyniósł żadnych nowych krostek.