Preparaty punktowe

Pharmaceris R, Rosalgin Active+, Ultra aktywny żel na rumień i zmiany grudkowo - krostkowe do twarzy

Pharmaceris R Rosalgin Active+
Pharmaceris R Rosalgin Active+ Ultra Aktywny żel na rumień i zmiany grudkowo-krostkowe 20 ml
e-ZikoApteka.pl
Dr Irena Eris LAB.KOSM SP. Z O.O. Pharmaceris R ultra aktywny żel na rumień i zmiany grudkowo-krostkowe do twarzy 30 ml 7086726

ALM007
    10 czerwca 2024 o 15:58
    Ulga dla skóry naczynkowej
    Pharmaceris R Rosalgin Active+ to produkt przeznaczony do pielęgnacji skóry z objawami trądziku różowatego, który często jest skłonna do zaczerwienień, trwałego oraz napadowego rumienia i zmian grudkowo-krostkowych. Żel ma na celu łagodzenie i redukcję tych problemów, zapewniając jednocześnie nawilżenie i ukojenie skóry. Składniki aktywne: - Azeloglicyna; Połączenie kwasu azelainowego i glicyny, które działa przeciwzapalnie, łagodząco i nawilżająco. Redukuje grudki i krostki oraz zmniejsza ryzyko zaostrzenia objawów trądziku różowatego ????. - Agascalm™: Ekstrakt z Agastache mexicana, który zmniejsza długotrwałe rozszerzenie naczyń krwionośnych, redukując zaczerwienienia i rumień ????. - Ekstrakt z Centella asiatica: Działa kojąco, zmniejszając widoczność teleangiektazji oraz zmian grudkowo-krostkowych. - Woda oczarowa (Hamamelis Virginiana): Poprawia ukrwienie skóry, kondycję oraz wyrównuje koloryt skóry ???? Cena produktu wynosi około 52 PLN za opakowanie 30 ml. Żel skutecznie łagodzi zaczerwienienia i zapobiega utrwalaniu się rumienia. Produkt szybko się wchłania, dzięki czemu nadaje się do stosowania pod makijaż. Składniki aktywne w żelu zapewniają nawilżenie i ukojenie, co jest szczególnie ważne dla wrażliwej skóry skłonnej do podrażnień. Mimo wielu zalet, żel Pharmaceris R Rosalgin Active+ ma kilka wad, które mogą wpłynąć na doświadczenie wizażanek. Żel nie przynosi natychmiastowych efektów. Składniki aktywne, choć skuteczne, działają stopniowo, co oznacza, że użytkownicy mogą nie zauważyć szybkiej poprawy stanu skóry. To może być frustrujące dla osób, które oczekują szybkich rezultatów w redukcji zaczerwienień i zmian grudkowo-krostkowych. Ale to cecha większości produktów. Dodatkowo, niektórzy mogą doświadczyć uczucia lepkości po nałożeniu produktu, co może być niekomfortowe. Tego rodzaju odczucia mogą sprawić, że żel będzie mniej atrakcyjny do codziennego stosowania, mimo jego potencjalnych korzyści w długoterminowej pielęgnacji skóry. Podsumowujqc, Pharmaceris R Rosalgin Active+ Ultra aktywny żel na rumień i zmiany grudkowo-krostkowe to skuteczny produkt dla osób z trądzikiem różowatym lub po prostu mocno zaczerwienioną twarzą naczynkową. Regularne stosowanie pomaga w redukcji zaczerwienień i zmian grudkowo-krostkowych, poprawiając ogólny stan skóry. Cena jest adekwatna do jakości i efektów działania.
    Zalety:
    • Skuteczne łagodzenie zaczerwienień i rumienia ????
    • Szybkie wchłanianie i możliwość stosowania pod makijaż ????
    • Nawilżenie i ukojenie skóry dzięki bogatym składnikom aktywnym ????
    Wady:
    • Konsystencja żelu może być zbyt gęsta i ciężka dla niektórych osób ????
    • Efekty nie są natychmiastowe, wymagają regularnego stosowania ⏳
    • Może pozostawiać lekko lepką warstwę na skórze ✋
    alemale
    30 czerwca 2023 o 15:48
    Pharmaceris, R, Rosalgin Active+, Ultra aktywny żel na rumień i zmiany grudkowo - krostkowe do twarzy
    Produkt, który zadziałał na mojej skórze dokładnie ODWROTNIE, niż miał zadziałać. Wywołał u mnie zapalenie okołoustne, a spodziewałam się złagodzenia rumienia. Nie mam pojęcia, co do tego doprowadziło, niemniej bardzo mnie zawiódł, jest to kolejny kosmetyk marki Pharmaceris, który muszę szybko odstawić. :(
  • 24 czerwca 2023 o 12:03
    Wybawienie przy trądziku różowanym
    Mam trądzik różowaty z postacią grudkowo-krostkową (głównie wokół ust). Regularne używanie żelu sprawiło, że zmiany zniknęły a skóra przestała piec. Produkt jest wydajny i ma praktyczne opakowanie, jest dostępny w aptekach.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Grudki zniknęły
    • Łagodzi objawy trądziku różowatego
    • Brak zapachu
    • Szybko się wchłania
    Wady:
  • 17 maja 2023 o 14:27
    Wybawiciel
    Po ten żel sięgnęłam, gdy moja zwykle dosyć ładna i bezproblemowa cera nagle zrobiła mi psikusa, stała się podrażniona, z rumieniem i wypryskami, których powodu nie potrafiłam zidentyfikować. Trochę spanikowałam i sięgnęłam od razu po mocnego zawodnika, chociaż nie mam konkretnie trądzikowej cery. Wiedziałam jednak, że żaden produkt marki pharmaceris nie zrobi mi krzywdy – używałam ich już kilka, od produktów do twarzy, aż do tych do włosów, i każdy bardzo mi się sprawdził, z tym nie było wyjątku. Uratował moją cerę! Stosowałam go na noc, po oczyszczeniu i przed kremem nawilżającym. W ciągu tygodnia wszystkie podrażnienia pięknie się ukoiły! Odzyskałam swoją gładką cerę, wypryski ładnie się wygoiły, rumień zniknął. Przy tym nie było żadnego działania wysuszającego, więc do skóry wrażliwej i niekoniecznie przetłuszczającej też powinien się sprawdzić. Opakowanie poręczne, produkt bezzapachowy, wszystko tak, jak powinno być. Nic, tylko brać!
    Drogeria Super-Pharm