Kremy uniwersalne

Ziaja Kuracja lipidowa, Fizjoderm, Krem na dzień/noc (nowa wersja)

bialastokrotka.pl
Ziaja med kuracja lipidowa fizjoderm krem na dzień/na noc 50 ml
Ziaja med Kuracja Lipidowa
Apteka Polska APTE.PL
Ziaja med kuracja lipidowa fizjoderm krem na dzień/na noc 50 ml

Zwarqon
    8 kwietnia 2025 o 20:43
    Dobry krem, ale wymaga ostrożności w stosowaniu
    Na początku stosowania tego kremu byłam bardzo zadowolona - moja skóra była gładka, bez wyprysków i zaczerwienień. czułam, że jest odpowiednio nawilżona i odżywiona. Byłam tak zadowolona, że kupiłam drugą tubkę. Używałam go głownie na noc, ale zauważyłam, że po jakimś czasie na brodzie zaczęły pojaiwać się zaskórniki, a później pryszcze. Skóra stała się przetłuszczona, co mogło przyczynić się do tych problemów. Jednak nie jestem pewna, czy to głównie przez krem, ponieważ zaczęłam też ćwiczyć na siłowni i wprowadziłam więcej białka do diety. Może to również miało wpływ na moją skórę. Krem jest dobry, ale uważam, że należy go stosować z umierem, szczególnie przy cerze skłonnej do przetłuszczenia.
    Zalety:
    • doskonale nawilża skórę
    • dobrze chroni przed przesuszeniem
    • często daje widoczne efekty juz po pierwszym stosowaniu
    Wady:
    • może być zbyt tłusty dla cer skłonnych do przetłuszczania
    • długotrwałe stosowanie może powodować zatykanie porów i wypryski (choć może być to także efekt innych czynników, jak np. dieta czy aktywność fizyczna)
  • 9 marca 2025 o 18:56
    Must have w zimę
    Krem idealny na dzień w zimę czy jesień dla cer suchych. Na noc może być jednak nadal za słaby (dla cer mieszanych czy tłustych na noc jak najbardziej będzie super!). Dba o barierę hydrolipidową, ma w składzie ceramidy i lipidy. Przyjemnie otula twarz (zostawia tłustą warstwę). Moim zdaniem naprawdę warto go wypróbować, bo czasami potrafi uratować skórę. Nie wyobrażam sobie już go nie mieć na zimne dni :) Kupicie w każdej aptece!
    Zalety:
    • Działanie
    • Wsparcie bariery hydrolipidowej
    • Składniki aktywne
    • Dostępność
    Wady:
    • Może być za słaby dla cer suchych na noc
  • 23 lutego 2025 o 14:55
    Dobry, podstawowy krem na noc
    Krem na dzień i noc Ziaja Kuracja lipidowa, Fizjoderm to dla mnie absolutny hit, szczególnie na noc. To świetny, niedrogi produkt, który naprawdę dobrze działa. Krem jest dość treściwy, ale świetnie nawilża i odżywia skórę, dzięki czemu rano budzę się z miękką i nawilżoną cerą. Uwielbiam go za to, że spełnia swoje zadanie bez zbędnych ozdobników. Jeśli szukasz dobrego, skutecznego kremu w przystępnej cenie, to zdecydowanie warto po niego sięgnąć!
  • 20 listopada 2024 o 11:25
    Spełnił moje oczekiwania
    Ogólne wrażenia: Pierwsze, co mnie urzekło, to konsystencja kremu – lekka, a jednocześnie bogata, idealnie rozprowadza się na skórze i szybko się wchłania. Zapach jest delikatny, prawie niewyczuwalny, co bardzo mi odpowiada. Opakowanie jest poręczne i estetyczne. Działanie: Przez cały miesiąc stosowania krem towarzyszył mi zarówno rano, jak i wieczorem. Już po kilku dniach zauważyłam, że moja skóra jest wyraźnie bardziej nawilżona i wygładzona. Czerwienienie i uczucie ściągnięcia, które wcześniej mnie dokuczały, znacznie się zmniejszyły. Krem stworzył na mojej skórze ochronną barierę, która zapobiegała utracie wody. Czy polecam? Zdecydowanie tak! Ziaja Fizjoderm z linii Kuracja Lipidowa to prawdziwe odkrycie dla osób z suchą i wrażliwą cerą. Krem spełnił moje oczekiwania w 100%. Jeśli szukasz skutecznego i przystępnego cenowo nawilżacza, gorąco polecam Ci ten produkt.
    Zalety:
    • Intensywne nawilżenie: Krem doskonale radzi sobie z suchością skóry, zapewniając długotrwałe uczucie komfortu.
    • Łagodna formuła: Nie podrażnia i nie uczula, co jest bardzo ważne dla mojej wrażliwej cery.
    • Szybkie wchłanianie: Krem nie pozostawia tłustej warstwy, dzięki czemu można go stosować pod makijaż.
    • Przyjemna konsystencja i zapach: Używanie kremu jest prawdziwą przyjemnością.
    • Atrakcyjna cena: Krem jest dostępny w przystępnej cenie, co czyni go jeszcze bardziej atrakcyjnym.
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 19 października 2024 o 8:10
    Świetny dla skór suchych
    Krem jest bezzapachowy. Opakowanie fajne - standardowa tubka. Konsystencja jest gęsta, ale mimo to krem szybko się wchłania. Bardzo dobry skład - naturalny i wegański. Najlepsze jest działanie bo, skutecznie nawilża i natłuszcza skórę. Wszystkie oczekiwania spełnione. Poza tym idealnie nadaje się do obudowy bariery hydrolipidowej, ale też po prostu do nawilżenia skóry i nawodnienia