Serum do twarzy

Swederm Pure Complex Protect Repair Serum dla cery dojrzałej

• 19 sierpnia 2022 o 10:51
    Fajne!
    Jako fanka Swederm nie mogłam przejść obojętnie wobec kolejnego dziecka, jakie pojawiło się w ofercie. Serum zakupiłam podczas promocji, w cenie, która troszkę mniej bolała ;) Kolekcja (serum i krem) znajduje się w opakowaniach z brązowego szkła z ładnymi złotymi elementami. To zdecydowanie uprzyjemnia stosowanie, jest tak jakby luksusowo. Samo serum ma bardzo przyjemną konsystencję, delikatny żółty kolor oraz przyjemny zapach. Podczas użytkowania każdego wieczoru po nałożeniu zastygałam przed lustrem intensywnie się sobie przyglądając..producent obiecuje natychmiastową zmianę skóry i powiem Wam, że rzeczywiście ziarnko prawdy w tym jest. Skóra jest przyjemnie nawilżona, ukojona, jakby zadowolona :) co warto podkreślić to fakt, ze serum nie ma wody w składzie. Produkt uprzyjemnia wieczorny rytuał pielęgnacyjny, ale na moje głębsze zmarszczki nie podziałał. Ze skórą przetłuszczającą rodzi sobie całkiem dobrze, po przebudzeniu nie było nadmiernej warstwy sebum ani uczucia zapychania. Ogólnie produkt lubię, ale nie wiem czy zdecyduję się na uzupełnienie, czy poszukam jeszcze czegoś innego
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
  • 16 lipca 2022 o 22:26
    Kocham
    Najlepsze serum jakiego w życiu używałam. Robi wszystko co obiecuje producent. To jest totalny sztos i ta formula. Idealnie się wchłania. Piękny zapach. Skóra jest mięciutka i oczywiście boski skład .
    thequre
    7 czerwca 2022 o 15:55
    Bardzo dobre serum
    Świetne serum, które doskonale nawilża, wygładza, wyrównuje i niweluje drobne zmarszczki. Używam od 3 tygodni i jestem zachwycona efektami. Miałam problem ze skórą: w strefie T przetłuszczająca się, policzki sucha, podrażniona, zmarszczki pod oczami. Odkąd używam serum razem z kremem SWEDERM® WONDER CREAM PROTECT REPAIR - KREM DLA CERY DOJRZAŁEJ, mam wrażenie, że moje problemy się skończyły. Serum ładnie, subtelnie pachnie przy nakładaniu, rewelacyjnie się wchłania nie pozostawiając tłustego filmu na twarzy. Dodatkowy atut, to produkt naturalny, bardzo bogaty.
    Zalety:
    • Poprawa kondycji skóry
    • Świetna wchłanialność
    • Subtelny zapach
    • Pipeta
    • Wydajny
    Wady: