Serum do twarzy

Bielenda Professional Face Program, Firming Face Serum with Colloidal Gold (Ujędrniające serum do twarzy z koloidalnym złotem)

Bielenda Professional Ujędrniające Serum z Koloidalnym Złotem SPF10 50ml
Bielenda Professional Ujędrniające serum z koloidalnym złotem 50 ml
hairstore.pl
Bielenda Firming Face Serum with Colloidal Gold for All Types of Skin ujędrniające serum do twarzy z koloidalnym złotem 50ml
Bodyland.pl

• 15 czerwca 2022 o 11:44
    Serum ujędrniające.
    Bardzo polubiłam się z serum Bielendy, bardzo polubił się z moją cerą. Po stosowaniu mam gładką buzię i bardziej „gęstą” sprężystość skóry. Zapach ma bardzo ładny, nie jest agresywny, myśle że każdemu będzie odpowiadał, delikatne nuty. Przyjemnie rozprowadza się na skórze i fajnie wchłania. Opakowanie jest bardzo poręczne, stosuje 2 pompki produktu, nic mi się nie wylewa i nie brudzi, jest bardzo praktyczne.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Przyjemna konsystencja
    • Delikatny zapach
    • Widoczne rezultaty
    • Praktyczne opakowanie
    • Przystępna cena
    • Wydajny
  • 15 czerwca 2022 o 11:25
    Polecam.
    Serum po raz pierwszy używałam po intensywnym masażu twarzy w wykonaniu przyjaciółki. Efekt bardzo mi się spodobał więc postanowiłam je kupić, dokupiłam do niego jeszcze maseczkę algową ;) Serum jest w wygodnej buteleczce z dozownikiem, który dobrze dozuje ilość produktu. Serum ma przyjemną i delikatną konsystencję, dobrze się rozprowadza i szybko się wchłania. Mam wrażenie, że zaraz po aplikacji lekko się klei ale nie jest to bardzo mocne odczucie i znika po chwili, no chyba, że używam serum jako maseczki i nakładam jej grubsza warstwę. Skóra po nim jest delikatna, miękka i dobrze odżywiona. Daje się też zauważyć efekt lekkiego rozświetlenia i wygładzenia skóry. Serum ma delikatne złote drobinki, które trochę błyszczą się na twarzy. Bardzo często używam go pod maseczkę algową, wtedy efekty działania serum i maseczki są jeszcze lepsze. Serum ma zapach, który mimo, że nie jest bardzo mocny to jest dość charakterystyczny i nie każdemu będzie odpowiadał. Ja sama wolę trochę delikatniejsze zapachy ale ten mimo wszystko nie przeszkadza mi w stosowaniu serum.
    Zalety:
    • odżywiona i miękka skóra,
    • twarzy wygląda na wypoczętą,
    • lekkie rozświetlenie,
    • lekkie wygładzenie,
    • wygodne dozowanie,
    • wydajność.
    Wady:
    • trochę się klei,