Pianki do mycia twarzy

SKIN79 Water Biome, Hydra Foam Cleanser Delikatna pianka oczyszczająca do twarzy z probiotykami i prebiotykami

Skin79 Water Biome

zozell
    21 kwietnia 2024 o 18:32
    Nie polubiłam
    Delikatna pianka okazała się nie być delikatna i skończyła jako żel pod prysznic. Co prawda, nie podrażniła, ale nie było w niej nic delikatnego. Przesuszała, ściągała, ma mocny zapach, szczypała w oczy i okropnie się pieniła. Nie byłam w stanie jej jako pianki na twarz.
    Zalety:
    • nie podrażniała
    • wydajność (choć chciałam, żeby się skończyła)
    • opakowanie (osobista preferencja pianek/żeli z pompką)
    Wady:
    • za mocna jak na delikatny produkt
    • uczucie ściągnięcia
    • przesuszenie
    • szczypie w oczy
    • mocny zapach
    alemale
    30 czerwca 2023 o 15:45
    SKIN79, Water Biome, Hydra Foam Cleanser (Delikatna pianka oczyszczająca do twarzy z probiotykami i prebiotykami)
    Słowem: zawód :( Pokładałam w niej bardzo duże nadzieje: świetny skład, wygoda użytkowania, jednak, w rzeczywistości, okazała się raz, że bardzo mocna i naruszyła moją barierę hydrolipidową, dwa, niesamowicie podrażniająca oczy oraz... nos. Pieni się niemożebnie, może sprawdzi się skórom z problemem nadprodukcji sebum. Reszcie odradzam.
  • 18 stycznia 2023 o 23:06
    Delikatna pianka ;)
    Uważam, że pianka ta doskonale sprawdzi się u osób z cerą suchą, wrażliwą i/lub normalną. Pianka jest niezwykle delikatna. Nie oczyszcza dogłębnie, ale gdy ktoś oczyszcza się podwójnie, nie stanowi to największego problemu. Ma delikatny, nienachalny zapach i pieniącą się konsystencję. Wystarczyła niewielka ilość produktu, aby utworzyć dużo piany. Skóra po oczyszczeniu była mięciutka, nieściągnięta, odżywiona. Polecam ;)
    AnaP33
    16 stycznia 2023 o 18:06
    Nie zachwyciła mnie zbytnio
    Ostatnio bardzo polubiłam kremowe pianki do mycia twarzy.Postanowiłam przetestować tę ze Skin79 Water Biome.Sama pianka nie zachwyciała mnie aż tak bardzo.Owszem ma fajną pojemną tubę a w środku fajna kremowa pianka,mega wydajna i bezzapachowa ale w zasadzie to by było na tyle.Zwyczajna pianka do mycia twarzy bez efektu wow.Używałam jej w okresie,kiedy borykałam się z mega suchą i podrażnioną cerą i niestety nie pomogła mi.Pianka pozostawia u mnie uczucie ściągnięcia cery,mimo,że producent zapewnia uczucie nawilżenia po myciu.Za każdym razem bardzo się wkurzałam bo potwornie się pieni,ślizga i można ją zmywać bez końca.Nie jest to produkt do którego wrócę mimo,że męczę się z nią ok 2 miesiące i końca nie widać.Dla mnie jest to nietrafiony kosmetyk a w tej cenie spokojnie można kupić coś lepszego.
    Zalety:
    • Pojemność,
    • Konsystencja,
    • Bezzapachowa
    Wady:
    • Cena,
    • Bardzo mocno się pieni,
    • Ślizga się po skórze,przez co trudno się zmywa,
    • Ciężko dostępna,
    • Pozostawia uczucie ściągnięcia cery,
    • Nie zauważyłam żadnych spektakularnych efektów działania
  • 10 stycznia 2023 o 10:34
    Bardzo dobry produkt
    Piankę zakupiłam z całym zestawem linii kosmetyków Skin79 Water Biome. Produkt spełnił moje oczekiwania. Stosuję rano i również jako drugi etap wieczornego oczyszczania. Pianka bardzo dobrze oczyszcza, domywa pozostałości makijażu. Skóra po zastosowaniu jest bardzo miękka i delikatna. Produkt jest bardzo wydajny ze względu na gęstą konsystencję.
    • działanie
    • nie uczula
    • nie zapycha
    • idealnie sprawdza się przy cerze mieszanej