Żele pod prysznic

Bioderma Atoderm, Gel Douche Zmiękczający żel oczyszczający do skóry suchej i normalnej

Bioderma Atoderm Gel Douche
Bioderma Atoderm Gel Douche Żel pod prysznic i do kąpieli, 200 ml 200 ml
notino.pl
Bioderma Atoderm żel pod prysznic i do kąpieli 200ml
e-ZikoApteka.pl
BIODERMA Atoderm Żel pod prysznic i do kąpieli, 1000 ml

• 27 maja 2025 o 19:10
    Najlepszy
    Uwielbiam ten żel. Jest bardzo wydajny i bardzo ładnie pachnie. Bardzo często do niego wracam, z chęcią polecam go swoim znajomym. W moim domu również go stosują. Nigdy mnie nie zawiódł bo nigdy mnie nie uczulił.
  • 21 grudnia 2024 o 12:59
    Bioderma Atoderm Gel Douche pielęgnuje moja skórę
    Bioderma Atoderm żel pod prysznic stosuję również do mycia twarzy. Jakiś czas miałam problem z trądzikiem. Był to wynik stosowania zbyt agresywnych kosmetyków. Od czasu stosowania żelu Atoderm moja skóra się uspokoiła. Czerwone plamy i krostki znikaja. Żel bardzo ładnie pachnie. Lubię i polecam ten kosmetyk ale wolę jego kremowa wersję. Tym razem zdecydowałam się na żel ponieważ był w promocyjnej cenie.
    Zalety:
    • Butelka z pompka. Ładny zapach. Delikatny.
  • 10 grudnia 2024 o 18:29
    Delikatność i komfort każdego dnia
    Bioderma Atoderm Gel Douche to prawdziwy ratunek dla skóry suchej i normalnej. To jeden z tych produktów, które łączą skuteczne oczyszczanie z delikatną pielęgnacją. Żel ma lekką, przyjemnie kremową konsystencję, która dobrze się pieni i łatwo spłukuje, nie pozostawiając uczucia ściągnięcia. Po użyciu skóra jest czysta, miękka i przyjemnie nawilżona. Produkt świetnie sprawdza się w codziennej pielęgnacji, szczególnie zimą, gdy skóra bywa bardziej sucha i wrażliwa. Dużym plusem jest brak drażniących substancji zapachowych – zapach jest delikatny i neutralny, dzięki czemu produkt nadaje się nawet dla skóry skłonnej do podrażnień. Opakowanie jest praktyczne i wygodne w użyciu, a wydajność żelu pozytywnie zaskakuje – niewielka ilość wystarcza na całe ciało. To świetny wybór dla osób, które cenią sobie skuteczną, ale łagodną pielęgnację bez zbędnych dodatków.
    Zalety:
    • Skutecznie oczyszcza bez przesuszania skóry
    • Delikatna, kremowa konsystencja
    • Neutralny, niedrażniący zapach
    • Odpowiedni dla skóry suchej i wrażliwej
    Wady:
    • Brak efektu intensywnego nawilżenia – warto użyć balsamu po kąpieli
  • 2 grudnia 2024 o 10:58
    Idealny dla dziecka
    Żel stosuje u dziecka z problematyczna skóra. Od kiedy go stosujemy syn ma znaczniej mniej czerwonych plam na skórze. Skóra nie jest przesuszona, dobrze się pieni, delikatnie pachnie.
    Zalety:
    • Wydajny delikatny zapach skóra mniej zaczerwieniona
  • 22 września 2024 o 10:21
    Dla wrażliwców i całej rodziny
    Bioderma Atoderm Żel pod prysznic delikatnie oczyszcza wrażliwą i suchą skórę. Formuła niezawierająca mydła szanuje barierę ochronną skóry i zawiera składniki nawilżające, które zapobiegają wysuszeniu. Łagodzi podrażnienia i pozostawia skórę miękką i chronioną po każdym użyciu. Duży plus za skład i brak mydła. Żel dobrze się rozprowadza, ale wydajny to za bardzi nie jest. Plusem jest to,że czasami zdarzyło mi się po prysznicu nie posmarować niczym ciała- skóra nie ściągała się,nie wykazywała objawów wysuszonej czy napiętej. Żel zrobił "swoją robotę". Myślę,że w połączeniu z balsamem Atoderm jest dobrym duetem i ja częst używam ich w parze :) Polecam również dla skóry maluszka oraz takiej co walczy z AZS czy łuszczycą
    Zalety:
    • Szybkie działanie, w duecie z balsamem rewelacja
    Wady:
    • Mało wydajny