Tusze do rzęs

Claresa Tusz do Rzęs Flygirl Comb & Curl
Claresa Flygirl

• 4 marca 2025 o 0:18
    Całkiem okej
    Całkiem dobra drogeryjna maskara. Zakupiłam ją w Hebe, wzięłam żeby ją przetestować. Jest naprawdę fajna wydłuża i pogrubia rzęsy. Stają się bardziej wyraziste. Lekko się jednak osypuje co idzie na minus , ale tak jest wszystko w porządku.
    Zalety:
    Wady:
    • Osypuje sie
  • 18 maja 2024 o 11:55
    Super tusz w niskiej cenie
    Ten tusz to bomba wydłużająca. Daje efekt rozdzielenia i sztucznych rzęs. Cena jest super niska a wyglądowo przypomina te z wyższych półek. Polecane przez makijażystki jak i przez inne osoby.
  • 19 kwietnia 2024 o 17:46
    Podkręcający tusz do rzęs Claresa
    Podkręcający tusz do rzęs Claresa . Ma mocno czarną kremową konsystencję. Fajną silikonową szczoteczkę ,która z jednej strony ma dłuższe, a z drugiej krótsze włoski, tym samym łatwiej jest pomalować górne i dolne rzęsy. Łatwo się aplikuje długo utrzymuje nie kruszy się. To fajna budżetowa propozycja do wypróbowania. Niedrogi poręczny, łatwo dostępny drogeriach . Chętnie sięgnę po niego ponownie i polecam serdecznie
    Zalety:
    • Tani skuteczny łatwo dostępny
  • 10 czerwca 2023 o 13:39
    Super szczoteczka która wydłuża i rozdziela rzęsy ale pogrubienie słabe
    Tusz kupiłam jak wiele kosmetyków tej marki gdy nastał boom na YT odnośnie Claresy. Wszyscy testowali, zachwalali a ponieważ ceny są przystępne to zainteresowałam się i ja:) Nie pamiętam czy tusz kiedy go kupowałam był w jakikolwiek sposób zabezpieczony folią czy naklejka, nie pamiętam tego więc może mój problem wiązać się z tym że był wcześniej otwierany. Po prostu jest bardzo suchy w konsystencji i ciężko go nałożyć na rzęsy. Efekt jest raczej delikatny a ja jestem fanka teatralnego efektu. Najbardziej zachwycona jestem szczoteczka która jest złożona z różnej długości wypustek dzięki czemu dociera do każdej rzęsy nawet tej najkrótszej. Idealnie pokrywa je tuszem, rozdziela i wydłuża . Nie zauważyła mocnego pogrubienia . Tusz w ciągu dnia nie ruszy się , nie robi pandy. Stosowałam go w czasie alergii gdy oczy łzawiły i dał radę . Nie rozmazywał się . Opakowanie nie jest może jakieś wypasione ot zwykłe żółte plastikowe raczej skierowane do nastolatek, Produkt uważam za udany ale nie otrzymamy nim mocnego pogrubienia, wydłużenia a'la sztuczne rzęsy. Dla mnie to taki dzienniaczek z plusem. Ładnie rozdziela , wydłuża i nadaje mocny czarny kolor. Dla mnie mógłby być bardziej mokry i wtedy dostałby najwyższą notę. Chyba kupie go ponownie aby sprawdzić konsystencje bo możliwe że trafiłam na felerny egzemplarz.
    Zalety:
    • PLUSY
    • niska cena
    • łatwa dostepność
    • mocny czarny kolor
    • wydłuża i rozdziela
    • nie zlepia rzęs
    • nie usypuje sie i nie rozmazuje
    • nie podrażnia oczu przy demakijażu
    • bardzo proste opakowanie
    Wady:
    • MINUS
    • troszkę sucha konsystencja
    Ganette
    3 czerwca 2023 o 0:19
    Super efekt na rzesach...
    Kupiłam ten tusz z kilkoma innymi produktami od Claresy, słyszałam same ochy i achy na temat ich produktów, a ich tuszu do rzęs jeszcze nie miałam przyjemności testować więc tym razem podczas wizyty w hebe skusiłam się na kilka (dla mnie) nowości ;) Tusz w żółtym opakowaniu, szczerze... Niezbyt do mnie przemawia sam wygląd opakowania, no ale biorąc pod uwagę działanie, mogę przymknąć na to oko. Sam tusz super się sprawdza, nie odbija się przy moich długich rzesach na górnej powiece, a to akurat dyskwalifikuje u mnie każdy tusz, bo nie chce co chwilę sprawdzać czy nie mam nieestetycznych plam nad lub pod oczami. Pięknie rozdziela rzęsy, wydłuża je i unosi. Szczoteczką dotrzemy bez problemu do każdego wloska, dzięki jej budowie, z jednej strony jest krótka z drugiej dłuższa co daje nam możliwość podkreślenia każdej rzęsy. Nie osypuje się, trzyma cały dzień bez poprawek, wieczorem wygląda tak samo dobrze jak zaraz po nałożeniu. Polecam serdecznie, bo cena niska a efekty świetne.

Zobacz także inne Tusze do rzęs