Serum do twarzy

Garnier Pure Active, Serum przeciw niedoskonałościom z kwasami AHA, BHA i węglem

Garnier , Pure Active Serum Przeciw Niedoskonałościom Aha + Bha + Węgiel, 30 ml
Garnier Pure Active AHA + BHA + Węgiel Serum Przeciw Niedoskonałościom 30ml
Garnier Skin Naturals Czysta Skóra Serum przeciw niedoskonałościom z Kwasem Aha, Bha i Węglem 30 ml
notino.pl
Garnier , Pure Active Serum Przeciw Niedoskonałościom Aha + Bha + Węgiel, 30 ml

• Wczoraj o 23:14
    Świetne serum !
    Serum działa dokładnie w taki sposób w jaki obiecuje producent. Po niedługim czasie stosowania zauważyłam delikatne zmatowienie cery w miejscach w których tego wymagała. Redukuje niedoskonałości naprawdę zadowalająco, tak samo jak pozostałe po nich przebarwienia. Jedynym minusem dla mnie jest zapach produktu, ale jest to kwestia gustu. Nie mogę zapomnieć o tym by wspomnieć o wyrównanym kolorycie które serum zapewnia.
    liv3131
    12 maja 2025 o 22:41
    Jak serum to tylko to!
    Nie mogłam dobrać do twojej twarzy odpowiedniego serum a teraz w końcu trafiłam na strzał w 10! Odżywiona twarz w 100%, łagodzi zaczerwienienia, nie szczypią przesuszone miejsca. Bardzo przyjemne w użytkowaniu.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 8 maja 2025 o 20:09
    Nie ma miłości
    Rzadko miewam niedoskonałości ale kilka użyć za mną. Totalnie wysusza skórę, staje się o nim po nim szorstka i matowa. zapach też nie należy do moich ulubionych. Mimo kilku wyprysków i stosowania go w tym momencie nie miałam żadnych efektów
    Olga136
    6 maja 2025 o 12:57
    bardzo dobre
    Serum do twarzy z aktywnym węglem to interesujący produkt, który zasługuje na uwagę, szczególnie dla osób borykających się z problemami skórnymi, takimi jak zaskórniki czy nadmiar sebum. Aktywny węgiel działa jak magnes, skutecznie absorbując zanieczyszczenia i toksyny, co pomaga w oczyszczeniu porów i poprawie ogólnego wyglądu cery. Formuła serum jest zazwyczaj lekka i szybko się wchłania, co czyni je idealnym do stosowania zarówno na dzień, jak i na noc. Po aplikacji skóra staje się matowa, a jej struktura wygładzona, co jest szczególnie ważne dla osób z tłustą lub mieszana cerą. Dodatkowym plusem jest często obecność składników nawilżających, które nie tylko oczyszczają, ale także dbają o kondycję skóry. Warto jednak pamiętać, że każdy typ cery może reagować inaczej, dlatego warto przeprowadzić test uczuleniowy przed pierwszym użyciem. Ogólnie rzecz biorąc, serum z aktywnym węglem to skuteczny sposób na poprawę wyglądu cery, oferujący świeżość i zdrowy blask.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 6 maja 2025 o 0:05
    Opinia
    Jestem zupełnie nie zadowolona, produkt spowodował mi tylko i wyłącznie wysyp i nie spełniał obiecanych zastosowań. Nie kupiłabym drugi raz. Podchodziłam do testu kilka razy, ale to nie jest to.