Szampony do włosów

Yope Familove, Naturalny szampon do włosów

Bodyland.pl
YOPE - FAMILOVE - Naturalny szampon do włosów dla całej rodziny - KWITNĄCA BERGAMOTKA - 750 ml
hairstore.pl

• 3 lipca 2024 o 16:35
    Rodzinny szampon z bergamotką
    Szampon do włosów dla całej rodziny YOPE FAMILOVE kwitnąca bergamotka to zamknięty w kolorową bo żółtą - miękką, plastikową butelkę kosmetyk z bardzo wygodną pompką o pojemności aż 750 ml, co przekłada się na jego wydajność. Szata graficzna bardzo prosta i bardzo estetyczna, informująca nas, że jest to kosmetyk od najmłodszego do najstarszego. Jest to kosmetyk, który ma żelową konsystencję i przezroczystą barwę a plusem jest piękny bergamotkowy zapach. Jest to kosmetyk, który zawiera 98% składników pochodzenia naturalnego, jest bezpieczny nie tylko dla całej rodziny ale i dla zwierząt jak i dla środowiska – butelka pochodzi w 100% z recyklingu. W składzie YOPE FAMILOVE naturalny szampon do włosów znajdziemy recepturę wzbogaconą sokiem z aloesu oraz olejem ze słodkich migdałów, która odżywia i nawilża włosy, a także łagodzi podrażnienia skóry głowy i wzmacnia jej barierę ochronną. Dodatkowo szampon zawiera kompleks polisacharydów z nasion chia i lnu, wygładza włosy, ułatwiając rozczesywanie. Naturalny szampon do włosów kwitnąca bergamotka przeznaczony jest do codziennego stosowania jak i do każdego rodzaju włosów. Szampon skutecznie usuwa wszelkie zanieczyszczenia z włosów jak i skóry głowy. Pozostawia miłe uczucie świeżości a to za sprawą cudownego zapachu bergamotki. Jest to szampon, który łagodnie myje skórę głowy jak i włosy. Włosy bardzo dobrze się rozczesują nie powodując szarpania, każdorazowo kiedy myłam je miałam wrażenie, że moje włosy są wygładzone na całej długości, odpowiednio wygładzone i nawilżone, tak jak tego oczekiwałam. Zapach szamponu bardzo długo utrzymuje się na włosach, bardzo dobrze się pieni i z całą pewnością wystarczy go na bardzo bardzo długi okres stosowania przez całą rodzinę.
    Zalety:
    • działanie
    a ga ta
    22 stycznia 2024 o 11:27
    beznadziejny
    Jeden z najgorszych szamponów jakich miałam nieprzyjemność używać! Po zaledwie kilku zastosowaniach strasznie przesuszył mi włosy. Były skołtunione, trudne do rozczesania i matowe. Produkt słabo spełniał swoje podstawowe zadanie, czyli mycie włosów... Podsumowując-odradzam jego stosowanie...
    Angesi
    30 września 2023 o 7:13
    Ma bardzo ciekawy zapach
    Kosmetyk ten kupiłam ze względu na ciekawy zapach, taki sam, jak w przypadku żelu. Opakowanie jest przyjemne dla oka, ma pompkę, co bardzo lubię. Skład jest ok. Działanie jest poprawne – dobrze myje, ale niestety plącze włosy. W moim przypadku włosy się po nim puszą, ale one puszą praktycznie po każdym kosmetyku. Włosy są po nim odrobinę krócej świeże. W moim przypadku 2h – mam włosy bardzo mocno przetłuszczające się i moja świeżość jest liczona w godzinach. Nie wysusza skóry twarzy, gdy po niej spłynie. Ogółem jest przyjemny w użyciu. Zapach bardzo umila użytkowanie. Jeżeli ktoś nie lubi szamponów, które tworzą jakieś warstwy na włosach, ten będzie naprawdę ok. Cena niska w stosunku do pojemności produktu. Dostępność utrudniona, od kiedy nie zawsze jest w Lidlu. Częściej można go kupić w Biedronce. Jest też dostępny na Allegro.
    Her666
    22 sierpnia 2023 o 23:21
    Dla dzieci tak, dla mnie nie koniecznie.
    Szampon zamknięty w wielkiej rodzinnej butli w beżowym kolorze z pompką i też rodzinnej typowo łazienkowej szacie graficznej na której nawet małe dziecko które nie czyta wie do czego służy. O konsystencji dość rzadkiej. Do sedna na moich przetłuszczających włosach i suchych końcach średnio się sprawdził, ponieważ na drugi dzień włosy już nie były tak świeże.. trochę obciąża włosy, więc jeżeli nie mamy nic pod ręką prócz niego to może być. Natomiast na włosach moich dzieci sprawdzić się świetnie, włosy były pięknie pachnące, dość miękkie i dobrze domyte, może dlatego , że im się jeszcze aż tak nie przetłuszczają. Produkt jest niesamowicie wydajny i nie zlicze nawet na ile nam starczył ale na pewno ponad dobry miesiąc użytkowania przez 3 osób . Jeżeli patrzeć na środowisko i skład produktu to jestem na tak od czasu do czasu by zrobić przerwę od sztucznych składów.
  • 14 kwietnia 2023 o 10:46
    Rodzinny szampon
    Wielka butla z dozownikiem starczy naprawdę na długo pomimo używania u mnie przez trzy osoby. Pompka działa bez zarzutu. Szampon jest naturalny i z przeznaczeniem dla vegan. Staram się wybierać świadomie kosmetyki a szczególnie te które mają stosować dzieci. To ważne w przypadku latorośli ,że nie ma konserwantów, kolorytów, silikonów i innych bzdetów, którymi od lat nas zapychano. Szampon jest przezroczysty, lekko lejący. I mi to zupełnie nie przeszkadza ,że moje włosy muszę umyć dwa albo nawet trzy razy:) Podobno teraz jest taki trend ,że należy właśnie włosy myć trzy razy :) Wiedziałyście o tym?;) Wiadomo, że po umyciu musze zastosować jakąś odżywkę żeby je lepiej rozczesać czy olejek aby je dociążyć, ale to normalne. Nic w tym dziwnego. Moim zdaniem nie ma szamponu, który sam zrobi nam fryzurę jakbyśmy wyszły z salonu:) Moi chłopcy tez używają j odżywek w sprayu aby włosy lepiej rozczesać. Szampon rzeczywiście sam je lekko splącze i zostawi nam trochę sianko. Nie ukrywam ,że parę razy zdarzyło mi się po prostu umyć głowę i nic więcej;) Pachnie przyjemnie tak łąką, polem , sianem właśnie:) Polecam Wam serdecznie bo to dobry wybór. Dobry dla nas , dla dzieci i dla planety.