Tusze do rzęs

essence I Love Extreme Tusz do Rzęs Wodoodporny Black

wreth00
    16 grudnia 2024 o 12:32
    Bubel przez duże B
    Jak dla mnie ten tusz jest okropny. Owszem, jest wodoodporny i to do takiego stopnia że ciężko go zmyć, ale zdecydowanie nie warto płacić za ten produkt. Wydaje mi sie, że największy problem jest ze szczoteczką. Jest ona duża przez co duża ilośc produktu nakładana jest na rzęsy. Stają się one sklejone, ciężkie i opadnięte. Nie wygląda to dobrze. Produkt źle się nakłada.
    Zalety:
    • Wodoodporność
    Wady:
    • Szczoteczka
    • Skleja rzęsy
    • Obciąża rzęsy
    • Ciężko się zmywa
    • Czasem się kruszy
    • Szybko wysycha
  • 6 sierpnia 2024 o 10:17
    nie wiem co sądzić
    Testuje ten tusz od miesiąca. Jestem z niego zadowolona, świetnie wydłuża rzęsy i delikatnie pogrubia bez obciążania ich. Jest bardzo trwały, nie kruszy sie i nie osypuje. Nie byłam przekonana do tej szczoteczki ale jest to jedna z lepszych jakich uzywalam. Co do jego wodoodporności to jest on bardzo trwaly. Do tego stopnia ze ciężko go zmyć nawet dobrym olejkiem do demakijażu co staje sie aż uciążliwe.
    Zalety:
    • wydluzenie, podniesienie rzes i ich pogrubienie
    Wady:
    • demakijaż
  • 26 lutego 2024 o 19:54
    U mnie się nie sprawdził
    U mnie ten tusz okazał się strasznym bublem . Na pewno nie jest on wodoodporny już przy lekkim łzawieniu oka wszystko spłynęło , szczoteczka jest dużo większa niż w większości tuszów dlatego ciężko się nią pracuje , produkt bardzo skleja rzęsy i tworzy grudki przez co makijaż oka wygląda strasznie nienaturalnie. Dla mnie produkt nie jest wart zakupów .
  • 26 lutego 2024 o 18:56
    genialny tusz w ekstra niskiej cenie
    Tusz do rzęs poleciła mi moja przyjaciółka, która używa go już długi długi czas, po tym jak ja nonstop narzekałam jej na mój zasychający z Maybelline. Mam rzęsy średnio długie, ale są one proste i bardzo oporne na podkręcanie dlatego zdecydowałam się na zakup tuszu wodoodpornego. Dodatkowo jestem posiadaczką cery tłustej i przy każdym tuszu, który nie był wodoodporny wyglądałam jak panda po zaledwie 3 godzinach i wiecznie się tym stresowała. Z początku widząc niskie opinie na wizaz.pl bałam się dokonywać zakupu, ale zrobiłam to i ani trochę nie żałuję. Tuszu w opakowaniu jest sporo, bo aż 12 ml, przy cenie ok. 15 zł bez promocji. Maskara nie zasycha szybko po otwarciu, jest wydajna. Ma głęboki czarny kolor, co sprawia, że rzęsy są pięknie podkreślone przy małej ilości tuszu. Niektórych może przerazić odrobinę szczoteczka, ale jak dla mnie to jest ona zdecydowanie wygodniejsza od tego zakrzywionego grzebyka w tuszach Lash Sensational od Maybelline. Tusz nie osypuje się, nie rozpuszcza przy żadnych warunkach atmosferycznych, faktycznie jest wodoodporny i nie robi efektu pandy. Na moich rzęsach spokojnie wytrzymuje ok. 14 godzin. Aby go zmyć wystarczy przytrzymać na rzęsach płatek kosmetyczny nasączony dwufazowym płynem micelarnym i dać mu się rozpuścić. Pod żadnym pozorem nie trzeć oka, bo nie dość że tusz się nie zmyje to jeszcze powypadają nam rzęsy. Polecam niebieski płyn dwufazowy firmy Ziaja, jest chyba najtańszy a super działa. Dodam jednak tusz odrobinę skleja rzęsy, a ja mu właściwie pomagam sklejając je delikatnie pęsetą, bo tylko wtedy moje rzęsty ładnie się układają. Osobom, które lubią taki efekt na rzęsach bardzo mocno polecam ten tusz!!
    • pojemność
    • efekt
  • 16 grudnia 2023 o 15:17
    Maxi Szczota
    Maxi bubel . Niestety a stosowałam go na różne sposoby no niestety muszę przyznać że trafi do listy bubli . Szczoteczka jest duża przez co często dziubię się nią w oczy i mi oczywiście łzawią . Dodatkowo ten tusz przy częstym użytkowaniu robi jakieś takie grudki ? I jakby twardniał, zastygał . Wodoodporny też nie jest , miałam efekt pandy już po samym łazawieniu oczu strasznie się rozmazywał .... Dodatkowo straszna sklejka z niego skleja rzęsy .
    Zalety:
    Wady:
    • Skleja rzęsy
    • Nie jest wodoodporny
    • Duża szczoteczka nieporęczna
    • Oczy po nim łzawią
    Drogeria Natura