Tusze do rzęs

Essence Lash Like A Boss Instant Volume & Length Waterproof Mascara Wodoodporny tusz do rzęs

Essence Lash Lake A Boss
Essence Lash Like A Boss Instant Volume & Length Mascara Waterprof 9.5 ml
Essence Lash Like a Boss Wodoodporny Tusz do Rzęs Wydłużająco Pogrubiający

• 3 października 2023 o 19:12
    Świetny tusz za śmieszne pieniądze
    To już moje trzecie opakowanie tego tuszu i nie spodziewałam się, że tak mnie przekona do siebie tusz za niespełna 20zł Kupiłam z polecenia mamy - używa maskar z tej firmy. Ja jednak jakoś wolałam tusze z TooFaced, czy Loreal. Początkowo w tym zauroczyło mnie opakowanie. Stwierdziłam, że jak mi nie przypasuje ten tusz, to po prostu oddam mamie. Ja się zakochałam od pierwszego użycia. Mam rzęsy „długie do nieba” i nienawidzę mieć posklejanych rzęs, muszą być delikatnie pogrubione, ale nadal takie lekkie. I właśnie takie są. Poza tym pracuje w wysokich temperaturach i tusz wytrzymuje spokojnie od 5:00 rano do późnego wieczora. Nie kruszy się, nie ma efektu pandy. Póki co, to mój ulubieniec.
    Zalety:
    • rzęsy są delikatnie pogrubione, ale nadal lekkie
    • tusz utrzymuje się cały dzień bez wykruszania
    • nie robi efektu „pandy”
    • urocze opakowanie
    Drogeria Natura
  • 14 lipca 2023 o 7:47
    Dziwny produkt
    Nie wiem co myśleć na temat tego produktu. Opakowanie jest urocze, szczoteczka silikonowa- więc jak dla mnie super. Niestety coś mi nie pasuje z konsystencją. Rzęsy mimo różnych metod nakładania produktu są posklejane i bardzo ciężko je rozdzielić. Kolejnym minusem jest to, że podczas zmywania makijażu, produkt się kruszy i naprawdę bardzo ciężko jest zmyć tusz. Nie polecam.
    Zalety:
    • opakowanie,
    • cena,
    • szczoteczka.
    Wady:
    • kruszy się podczas zmywania,
    • skleja rzęsy