Serum do twarzy

Eveline Cosmetics VitC Energy, Skoncentrowane super serum na przebarwienia

Eveline
Skoncentrowane super serum na przebarwienia

Cafe96
    30 marca 2025 o 16:45
    Rewelacji niestety nie ma
    Zakupiłam produkt zachęcona korzystną ceną i doświadczeniami z marką, której kosmetyki w większości są bardzo dobre. Tutaj się jednak lekko rozczarowałam. Produkt jest ok, nie narobił żadnych szkód, szybko się wchłania, dobrze sprawdza się pod makijaż czy dalszą pielęgnację. Przyjemnie nawilża skórę i nic poza tym. Niestety nie niweluje żadnych przebarwień, nawet tych najmniejszych. Co do zatrzymania procesu starzenia to po jednej butelce nie jestem w stanie określić. Na plus bardzo przyjemny zapach. Produkt ma bardzo rzadką konsystencję, nie da się go zaaplikować na całą twarz i dopiero wklepać, trzeba to robić na bieżąco, przez co jest mniej wydajny. Raczej nie wrócę.
    • nawilżenie
    Wady:
    • nie usuwa przebarwień
  • 16 marca 2025 o 8:03
    Jest ok
    Serum ma wygodny sposób aplikacji poprzez pipetkę, jest wydajne. Dobrze współpracuje z makijażem jak i dalszymi krokami w pielęgnacji. Pozostawia skórę nawilżona, świetlistą. Jeśli chodzi o moje przebarwienia to nie widzę różnicy po odstawieniu.
  • 10 stycznia 2025 o 16:48
    Zastrzyk energii dla cery
    Serum według producenta jest na przebarwienia oraz ma być to "zastrzyk energii" dla skóry. Zużyłam jedno opakowanie, a była to szklana buteleczka z pipetką, 18 ml. Niestety nie zauważyłam by serum to pomogło mi w walce z przebarwieniami, jednak muszę się zgodzić, iż podczas jego stosowania moja skóra dostała "zastrzyk" energii. Buzia po im jest widocznie odżywiona, delikatna w dotyku. Skóra wręcz pochłania to serum. Zwykle używałam na noc. Kosmetyk ten sprawił, że cera stała się delikatniejsza, gładsza. Niestety nie pomógł na przebarwienia oraz nie da się (jak wspomniałam wyżej, po zużytym jednym opakowaniu) zweryfikować czy pomaga na pierwsze oznaki starzenia. Na pewno działa kojąco, wygładzająco, odżywiająco i nawilżająco. Szkoda, że buteleczka to tylko 18 ml, bo serum jest dość mało wydajne, tym bardziej, że posiada bardzo rzadką konsystencję. Zapach delikatny, przyjemny, lekko pomarańczowy. Niemniej jednak chętnie kupię kolejne opakowanie.
    Zalety:
    • Wygładzenie
    • Nawilżenie
    • Odżywienie
    Wady:
    • Opakowanie (tylko 18ml kosmetyku)
    • Brak widocznych efektów, jeśli chodzi o przebarwienia
  • 26 września 2024 o 0:01
    Tanie, ale czy działa
    Trzeba przyznać, że to jedno z najtańszych serum na rynku. Jednak efekty są nikłe. Produkt szybko się utlenia zmieniając kolor na niemal brązowy. Nie zauważyłam efektów działa choć skusiłam się na nie kilka razy ze względu na cenę
    Zalety:
    Wady:
    • brak efektu
    paulas1
    24 maja 2024 o 12:12
    Skoncentrowane super serum na przebarwienia z wit.C
    To skoncentrowane serum to wyjątkowy zastrzyk witaminy C. Technologia CEnergy+™ pozwala na stopniowe uwalnianie substancji odżywczych, co sprawia, że skóra staje się doskonale nawilżona i rozświetlona aż przez 48 godzin! Arbutyna zadba o zniwelowanie przebarwień i widoczne wyrównanie kolorytu. Ja przez fotouczulenie nabawiłam się przebarwień. Serum dało radę je rozjaśnić. Witamina E skutecznie ochrania skórę przed negatywnym wpływem czynników zewnętrznych, działa odmładzająco i odżywiająco. Ekstrakt z pomarańczy troszczy się o wygładzanie naskórka, łagodzi podrażnienia i sprawia, że cera staje się przyjemnie gładka. Serum jest bardzo wydajne. Wystarczy klika kropel a posmarować można twarz, szyję i dekolt. Szkoda tylko że producent nie dodał filtra UV i w okresie letnim muszę zastąpić to serum innym, które posiada filtr UV. Polecam stosować go w zestawie z tej serii czyli rozświetlająco-kojącym kremem do twarzy i ,żelem do mycia twarzy.
    Zalety:
    • zapach, wydajność, lekka konsystencja
    Wady:
    • brak filtra UV