Wszystkie składniki:
russet: mica, polyethylene, nylon-12, hdi/trimethylol hexyllacetone crosspolymer, polymethyl methacrylate, kaolin, cyclohexasiloxane, silica, octyldodecanol, caprylic/capric triglyceride, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, cyclopentasiloxane, alumina, glycerin, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499].
murky: mica, polyethylene, nylon-12, hdi/trimethylol hexyllacetone crosspolymer, polymethyl methacrylate, cyclohexasiloxane, kaolin, silica, octyldodecanol, caprylic/capric triglyceride, phenoxyethanol, cyclopentasiloxane, alumina, ethylhexylglycerin, glycerin, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499].
fawn: mica, polyethylene, nylon-12, hdi/trimethylol hexyllacetone crosspolymer, polymethyl methacrylate, kaolin, silica, octyldodecanol, cyclohexasiloxane, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, ethylhexylglycerin, cyclopentasiloxane, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499].
skin: mica, polyethylene, nylon-12, hdi/trimethylol hexyllacetone crosspolymer, polymethyl methacrylate, kaolin, silica, cyclohexasiloxane, phenoxyethanol, octyldodecanol, caprylic/capric triglyceride, diethylhexyl syringylidenemalonate, alumina, glycerin, ethylhexylglycerin, cyclopentasiloxane, [+/- ci 77891, ci 77491,ci 77492, ci 77499, ci 45430, ci 15985].
charm: calcium aluminium borosilicate, synthetic fluorphlogopite, hydrogenated polyisobutene, caprylic/capric triglyceride, paraffinum liquidum, magnesium stearate, silica, pentaerythrityl tetraisostearate, polyglyceryl-3 diisostearate, isododecane, bis-vinyl dimethicone/dimethicone copolymer, tin oxide, phenoxyethanol, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, [+/- cl 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499].
sweet: calcium sodium borosilicate, synthetic fluorphlogopite, hydrogenated polyisobutene, caprylic/capric triglyceride, paraffinum liquidum, magnesium stearate, pentaerythrityl tetraisostearate, polyglyceryl-3 diisostearate, isododecane, bis-vinyl dimethicone/dimethicone copolymer, tin oxide, phenoxyethanol, silica, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 58000].
tarry: synthetic fluorphlogopite, mica, talc, dimethicone, isopropyl palmitate, polysorbate 20, lauroyl lysine, alumina, isocetyl stearoyl stearate, cetearyl ethylhexanoate, isododecane, triethoxycaprylylsilane, isopropyl myristate, sorbitan isostearate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, tin oxide, [+/- ci 77491, ci 77891, ci 77499].
delightful:
synthetic fluorphlogopite, mica, calcium aluminum borosilicate, dimethicone, talc, isopropyl palmitate, polysorbate 20, isocetyl stearoyl stearate, cetearyl ethylhexanoate, isododecane, lauroyl lysine, phenoxyethanol, sorbitan isostearate, triethoxycaprylylsilane, tin oxide, isopropyl myristate, ethylhexylglycerin, [+/- ci 77891, ci 77491].
merry: calcium sodium borosilicate, synthetic fluorphlogopite, dimethicone, talc, isopropyl palmitate, polysorbate 20, isocetyl stearoyl stearate, cetearyl ethylhexanoate, isododecane, lauroyl lysine, phenoxyethanol, sorbitan isostearate,
tin oxide, isopropyl myristate, ethylhexylglycerin, [+/- ci 77491].
creaminal, cute: mica, boron nitride, kaolin, diphenyl dimethicone/vinyl diphenyl dimethicone/silsesquioxane crosspolymer, triethylhexanoin, divinyldimethicone/dimethicone/phenylsilsesquioxane crosspolymer, peg-10 dimethicone, isostearyl isostearate, caprylic/capric triglyceride, hdi/trimethylol hexyllactone crosspolymer, polymethyl methacrylate, phenoxyethanol, alumina, ethylhexylglycerin, glycerin, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499].
euphoria: polyethylene terephthalate, hydrogenated
polyisobutene, caprylic/capric triglyceride, paraffinum liquidum, butyl acrylate/hydroxypropyl dimethicone acrylate copolymer, polyurethane11, phenoxyethanol, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, [+/- ci 77000, ci 15850, ci 19140]