Maseczki w płachcie

Hada Labo Tokyo Moisturizing & Glow Sheet Mask Nawilżająco-rozjaśniająca maska w płachcie

Dax Cosmetics
Hada Labo Tokyo Moisturizing Silnie nawilżająca i rozświetlająca maska na tkaninie

• 25 kwietnia 2025 o 23:25
    Bardzo przyjemna!
    To moja pierwsza styczność z tą marką i na pewno nie ostatnia! Maskę, kupiłam dlatego, że moja cera potrzebuje solidnej dawki nawilżenia. I faktycznie maseczka nawilżyła cerę. Miałam na tyle nawilżoną cerę, że nie nałożyłam kremu na noc, a rano obudziłam się z fajną promienną skórą. Płachta jest mocno nasączona esencją i przylega do twarzy bez problemu.
    Zalety:
    • Dobrze nasączona
    • Dobrze przylega do twarzy
    • Solidną dawka nawilżenia
  • 8 lutego 2025 o 19:12
    Dobra maska do domowego spa
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Uwielbiam maseczki w płachcie. Po ich użyciu moja cera od razu dostaje biodra nawilżenia. Ta maseczka daje bardzo ładny efekt nawilżenia. Obawiałam się trochę alkoholu w składzie, ale on działa tutaj głównie jako nośnik składników aktywnych i nie wysusza cery. Bardzo wygodna, komfortowa płachta, lekko sztywniejsza niż dotychczasowe których używałam. Ilość esencji jest wystarczająca. Jest bardzo wodnista, lejąca i przyjemna. Dla mnie minusem jest to, że bardzo szybko się wchłania i wysycha na twarzy. Wolałabym, żeby maska posiedziała dłużej na cerze i bardziej ją nawilżała. Ale poza tym maska jest bardzo ok. Polecam kupować w promocji, bo cena regularna jest wg mnie zbyt wysoka.
    Wady:
    • szybko się wchłania i wysycha na skórze
    ALM007
    21 maja 2024 o 20:02
    Natychmiastowy blask i nawilżenie: recenzja maski Hada Labo Tokyo
    Dzisiaj poszłam w tę maskę. Hada Labo Tokyo Moisturizing & Glow Sheet Mask to produkt, który będzie dobry dla osób poszukujących intensywnego nawilżenia i rozjaśnienia skóry. Maska w płachcie jest nasączona bogatym serum, zawierającym kluczowe składniki takie jak kwas hialuronowy oraz witamina C. Kwas hialuronowy jest znany ze swoich właściwości nawilżających, a witamina C działa jako silny antyoksydant, pomagając rozjaśniać i ujednolicać koloryt skóry. Po zastosowaniu maski skóra jest nawilżona, gładka i promienna. Płachta maski jest wykonana z miękkiego, dobrze przylegającego materiału, który nie zsuwa się podczas noszenia, co pozwala na relaksujący zabieg pielęgnacyjny w domowym zaciszu. Fajnie się ją nosi. Hada Labo Tokyo Moisturizing & Glow Sheet Mask to skuteczny produkt, który zapewnia intensywne nawilżenie i natychmiastowy blask skóry. Zawiera wartościowe składniki, takie jak kwas hialuronowy i witamina C, które korzystnie wpływają na kondycję skóry. Mimo wyższej ceny i krótkotrwałego efektu rozjaśnienia, maska jest godna polecenia dla osób poszukujących intensywnego nawilżenia i poprawy wyglądu skóry. Jeśli szukasz maski, która dostarcza szybkich rezultatów, Hada Labo Tokyo Moisturizing & Glow Sheet Mask jest świetnym wyborem.
    Zalety:
    • Intensywne nawilżenie dzięki kwasowi hialuronowemu
    • Rozjaśnienie i ujednolicenie kolorytu skóry dzięki witaminie C
    • Miękka, dobrze przylegająca płachta maski
    • Natychmiastowy efekt gładkiej i promiennej skóry
  • 7 grudnia 2022 o 0:01
    Bardzo przyjemna w odczuciu i działaniu esencja, szkoda że płachta dość sztywna i fatalnie wycięta
    Maskę kupiłam z ciekawości w cenie promocyjnej - niecałe 10PLN - więcej niż zwykle, ale lubię tę serię. Postanowiłam więc spróbować. Na plus: + ciekawa esencja, wodno-żelowa ale dość gęsta + płachta jest mocno nawilżona, nadmiar starczy na szyję i dekolt +/- charakterystyczny mocny zapach kwasu hialuronowego, ale nie tak chemiczny jak w kultowym lotionie marki + opakowanie z nacięciem ułatwiającym otwarcie, nie trzeba się siłować + szata graficzna saszetki przyciąga uwagę, saszetka jest kompaktowa + płachta nie wysycha szybko a jak wysycha nie odpada, tylko jakby wpija się w skórę długo bez uczucia nadmiernego ściągnięcia + rewelacyjne działanie nawilżająco-zmiękczające - skóra jest napompowana, miękka i elastyczna - praktycznie nie wymaga kremu i efekt ten utrzymuje się długo + mimo mocnego złożenia w kosteczkę, maska łatwo się rozprostowuje +cena promocyjna jest adekwatna do jakości Na minus: - płachta jest dość sztywna i niezbyt przyjemna w odczuciu, aż dziwne że jest rodem z Japonii - produkt tylko licencjonowany ale wyprodukowany w EU, co ponoć ma znaczenie w przypadku tej marki - skład mógłby być lepszy, wrażliwców może podrażniać - mimo nacięć bocznych otwór na usta i nos wypada mi na brodzie a mam podłużną owalną twarz, jest też bardzo duży, więc ciężko go zasłonić np. płatkiem pod oczy Reasumując, jeżeli ktoś trafi w kształt maski, będzie to ślepy traf, bo maska w działaniu jest nietypowa, ale rewelacyjna. Polecam spróbować. Oczywiscie w promocji.

Zobacz także inne Maseczki w płachcie