Maseczki w płachcie

Missha Airy Fit, Face Mask Pearl Rozjaśniająca maseczka w płachcie z ekstraktem z pereł

notino.pl
Missha Rozjaśniająca Maseczka W Płachcie Perły 19G
Missha Airy Fit Maska w płachcie, Pearl 19 g
Missha Pearl

• 4 kwietnia 2025 o 21:19
    Perłowa maseczka dającą przepiękne efekty, nie tylko rozjaśnienia.
    Uwielbiam stosować wszelkiego rodzaju maseczki do twarzy, zwłaszcza te w formie płachty. Najbardziej lubię wszelkiego rodzaju propozycje o działaniu nawilżającym, odżywczym czy rozświetlającym, ponieważ moja skóra z natury jest dość sucha oraz pozbawiona blasku. Z maseczkami od marki Missha także miałam okazję już pracować i stosowałam kilka z nich, dlatego też dość spore oczekiwania miałam wobec ich propozycji perłowej o obiecanym działaniu rozjaśniającym. Kosmetyk udało mi się zakupić na stronie jednej z drogerii internetowych. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu w formie saszetki o pojemności wynoszącej dziewiętnaście mililitrów. Na opakowaniu umieszczono bardzo ładnie prezentującą się grafikę pereł oraz wszelkie, najważniejsze informacje na temat produktu, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, najważniejsze właściwości czy zalecany sposób użytku. Sam design opakowania utrzymany jest w odcieniach bieli, pastelowego fioletu oraz jasnego różu. Cena regularna maseczki wynosi około dziesięciu złotych. Produkt posiada formę płachty, która moim zdaniem została bardzo dobrze skrojona. Ma mleczną barwę i praktycznie w ogóle nie pachnie. Posiada na sobie naprawdę sporo esencji. Maseczkę zaaplikowałam na oczyszczoną buzię, oczywiście po zastosowaniu peelingu. Trzymałam ją na niej przez około piętnaście minut zgodnie z zaleceniami producenta. Po tym czasie na twarzy w dalszym ciągu pozostaje dość spore esencji, która całkiem szybko się wchłania. Maseczka daje przyjemne działanie nawilżające oraz odżywcze. Delikatnie rozjaśnia oraz rozświetla cerę, nadając jej zdrowego blasku oraz pięknego wyglądu. Dodatkowo świetnie wygładza oraz zmiękcza. Muszę przyznać, że maseczka perłowa od marki Missha okazała się naprawdę idealnym kosmetykiem w swojej kategorii. Nie będę ukrywać, że polubiłam się z nią bardzo i zdecydowanie z wielką przyjemnością do niej powrócę. Jak najbardziej polecam.
    • Płachta
    • Zmiękcza
    IvanaLi
    3 kwietnia 2025 o 15:45
    Perłowy HIT !
    Uwielbiam maski w płachcie z tej firmy ! Ta jednak jest moją ulubioną. Jest mocno nasączona i w opakowaniu pozostaje bardzo dużo esencji, którą można zużyć jeszcze na drugi dzień. Super nawilża, regeneruje i skóra rano wygląda na super wygładzoną. Nie powoduje u mnie wyprysków ani nie uczula w inny sposób. Często na promocji. Na dodatek ma wspaniały zapach. Polecam
    Zalety:
    • nawilża, regeneruje, odżywia i wygładza skórę
    • mocno nasączona
    • nie uczula
    • w opakowaniu pozostaje dużo esencji
    • często na promocjach
    Bpjvx
    9 marca 2025 o 21:18
    Całkiem dobra
    Maska z przyjemnej tkaniny, która jest bogato nasączona, dość szybko się wchłania po rozsmarowaniu i pozostawia cerę delikatnie rozjaśnioną i nawilżoną. Dla mojej mieszanej cery jest wystarczająca
  • 15 grudnia 2024 o 8:13
    Delikatne rozświetlenie skóry w kilka minut
    Missha Airy Fit Face Mask Pearl to maseczka w płachcie, która zapewnia subtelne rozświetlenie i odświeżenie cery. Jej cienka, dopasowana płachta dobrze przylega do twarzy, pozwalając esencji dotrzeć do każdego zakamarka skóry. Aplikacja jest łatwa i przyjemna – maseczka nie zsuwa się, co pozwala spokojnie oddać się chwili relaksu. Po użyciu skóra wygląda bardziej promiennie i lekko rozjaśniona. Efekt nie jest może spektakularny, ale zdecydowanie widoczny, szczególnie gdy potrzebujesz odświeżenia przed ważnym wyjściem lub po długim, męczącym dniu. Przy regularnym stosowaniu można zauważyć poprawę w strukturze skóry, która staje się bardziej miękka i gładka. Maseczka jest dobrze nasączona esencją o lekkiej, nieobciążającej konsystencji. Po jej zdjęciu warto wklepać pozostałość w skórę i poczekać, aż się wchłonie – nie pozostawia lepkiego filmu. Dla osób o cerze wrażliwej istotne może być to, że nie powoduje podrażnień ani zaczerwienienia.
    Zalety:
    • Cienka, dobrze dopasowana płachta
    • Delikatny efekt rozświetlenia i odświeżenia cery
    • Łagodna esencja, nie podrażnia i nie obciąża skóry
    • Przyjemna aplikacja, maseczka nie zsuwa się z twarzy
    Wady:
    • Efekt rozświetlenia jest raczej subtelny niż spektakularny
  • 9 grudnia 2024 o 19:37
    Dla mnie to absolutny efekt wow! Wypowiadam się jako osoba nie lubiąca masek w płachtach
    No co tu dużo pisać. Maski w płachcie nie są dla każdego! Nie każdy, drogie koleżanki, lubi pierdzielić się ze śliskim kawałkiem materiału który ziębi i sprawia, że wyglądacie jak Jason z horroru. Nie każdy lubi ściekający płyn który co chwilę trzeba kontrolować. Nie każdy też lubi fakt, że maseczka jest jednorazowa a kosztować potrafi całkiem sporo!! Dla maski od Missha potrafię jednak zrobić wyjątkowy wyjątek i bedę jej bronić jak niepodległości gdyż w końcu, po latach poszukiwań, znalazłam maseczkę w płachcie która potrafi zdziałać cuda na mojej zmęczonej skórze. Rzadko kiedy potrafię dogłębnie nawilżyć skórę tak aby wydobyć z niej glow. Mam tendencję do szarzenia cery, wybłyszczania się w strefie t ale nie osiąganiu glow na całości. Zakupiłam tę maseczke kiedyś na promocji i zapomniana leżała kilka miesięcy w szafce. Kiedy nadszedł wieczór przed chrzcinami mojej córki a moje emocje sięgały zenitu to postanowiłam wyczilować nakładając tę właśnie maseczkę. Efekt był praktycznie natychmiastowy. Moja skóra momentalnie przyjęła to co jej ofiarowałam i dosłownie "kąpała" się w tej dobrze nasączonej płachcie. Czułam jak ściągnięcie po myciu ustępuje, delikatny chłód łagodzi stany zapalne a delikatna woń mleczna otuliła mnie dookoła. Kiedy po 20 minutach zdjęłam maseczkę to nie mogłam uwierzyć własnym oczom. Nie pamiętam kiedy jakikolwiek kosmetyk zrobił mi lift i podciągnął widocznie skórę. Cera była widocznie napięta, napita składnikami i mega miękka co bardzo rzadko się zdarza. Po wklepaniu preparatu zapaliłam każde możliwe światło w domu aby pokazać staremu jaki glow otrzymałam po tej 20 minutowej kuracji! Skóra błyszczała jak nigdy zdrowym, równomiernym blaskiem. Nie myśląc za długo, porażona efektem stwierdziłam, że to pewnie stres przed pierwszą uroczystością córki i na pewno mam majaki albo coś sobie dopisuję. Żeby upewnić się, że to nie była mara, prędko schowałam maseczkę do opakowania na jeszcze jeden użytek rano, przed imprezą. Skoro ma zadziałać to niech działa i rano. Maseczkę trzymałam dobrze zamkniętą w lodówce. Rano po umyciu twarzy nałozyłam ją zamiast kremu bo wiedziałam, że dużo specyfiku zostaje na twarzy po jej ściągnięciu do wklepania i krem nie będzie mi już potrzebny. Efekt wciągania składników przez moją skórę był dokładnie taki sam jak wieczorem. Skóra wręcz pochłaniała płyn niczym spragniona klacz:) Po zdjęciu maski efekt był jeszcze bardziej spektakularny niż wieczorem: glow, wyrównanie kolorytu, brak opuchnięć, zmniejszone wory, lift. Do dzisiaj nie mogę uwierzyć, że ten skład i ta maska tak bardzo mi przypasowały. Ja wiem, że na każdego coś innego działa. Z mojej perspektywy brzmi to jak jakiś eliksir urody ale faktycznie w końcu odnalazłam coś, co pozwala mi na dogłębne i kompleksowe odżywienie skóry! Dodam jeszcze, że tego wielkiego dnia wykonywałam pełen makijaż który bez problemu trzymał się na skórze. Nic się nie rolowało a cera była mocno napita i dobrze przyjmowała kolorówkę. Miałam tego dnia kosmetyki rozświetlające aby jeszcze bardziej podbić ten efekt. Dzień był wtedy słoneczny więc mój glow był ogromny. Produkt nawilżył cerę na cały dzień i do wieczora wyglądałam ładnie i świeżo. Polecam niedowiarkom! Ja jestem sceptyczna co do bajerów ale to na serio działa!!!

Zobacz także inne Maseczki w płachcie