Serum do twarzy

Annani
Annani Serum Rozjaśniające 30ml

• 30 października 2024 o 11:06
    Dla mnie bubel
    Dużo obiecywałam sobie po tym serum, chociażby patrząc na skład, ale niestety zawiodłam się okropnie. Opakowanie jest proste i ładne, a zapach przyjemny i nieprzytłaczający. Aczkolwiek na tym pozytywy się kończą. Już po trzech dniach używania zaczęłam zauważać niepokojące objawy. Pojawiły się niedoskonałości: zarówno małe krostki, jak i bardzo bolesne gule. Pojawił się wysyp czarnych zaskórników, a także białe podskórne grudki na przestrzeni policzków (nigdy z czymś takim się nie spotkałam). Przez dwa tygodnie użytkowania serum wszystko tylko się nasiliło. Odstawiłam serum na jakiś czas i skóra powróciła do normalnego stanu. Po jakimś czasie zrobiłam kolejne podejście i skończyło się ponownie wszystkimi tymi problemami na mojej cerze, a całkowite odstawienie tego produktu wystarczyło by doprowadzić moją buzię do porządku. Trzecie podejście zakończyło się tak samo. Dodam, że nigdy nie miałam takich problemów z tą formą witaminy c. Ponad to, łącznie używałam tego serum przez jakieś trzy tygodnie, a zużyłam prawie pół butelki, co negatywnie świadczy o wydajności. Nie zamierzam dawać temu produktowi kolejnej szansy, a swojego opakowania na pewno nie skończę.
    Wady:
    • chyba mnie zapycha
    • brak efektu rozświetlenia
    • wzmożenie trądziku
    • wysyp zaskórników
  • 14 lipca 2024 o 2:34
    Jedna z lepszych jakie używałam
    Używałam już paru kosmetyków z witaminą C, ale tak urzekła mnie najbardziej :) twarz z rana dzięki temu produktowi jest ładnie rozświetlona (ale nie świece się jak jakaś bombka!) Również zauważyłam że kolor mojej skóry na twarzy wyrównał się. Inne produkty dawały mi uczucie ciężkości i rolowały się na twarzy, a ten produkt wręcz przeciwnie. Jak dla mnie najlepszy kosmetyk z witaminą C jaki używałam, ale szkoda że nie jest bardziej wydajny :( W skrócie jestem bardzo zadowolona z tego produktu i mogę go polecić z całego serca!
    Zalety:
    • Działanie
    • Wygląd skóry po nałożeniu
    • Nie roluje się
    • Jest lekki
    • Nie zapycha
  • 17 maja 2024 o 13:33
    Mój kosmetyk roku!!
    Gdybym miała wskazać jedno moje odkrycie roku - byloby nim właśnie to serum. Testowałam wiele witamin C, miałam wielu ulubieńców alw to zdeklasowało ich wszystkich. Obecnie jestem już na etapie 3 opakowania, a moje przebarwienia posloneczne znikają nim się obejrzę, dodatkowo śluz ślimaka w składzie sprawia, że skóra jest nawilżona, po użyciu serum wręcz promienieje. Produkt jest w wygodnym opakowaniu szklanym z pompką, wystarczy nałożyć naprawdę małą ilość, żeby pokryć całą twarz i szyję - serum jest bardzo wydajne. Dla mnie niezastąpione.
    Zalety:
    • zmniejszenie przebarwien
    • nawilżenie
    Ninela
    23 kwietnia 2024 o 22:06
    Fajne, lekkie serum
    Moja opinia po skończonej buteleczce: lekkie, przyjemne, potrzeba czasu żeby zobaczyć efekty. Czy widzę rozjaśnienie przebarwień? Tak! Czy jest to moje najlepsze serum z wit C jakie używałam? No nie, ale i tak uważam że dobrze sobie radzi. Faktycznie skóra twarzy uzyskała spójny, dość wyrównany koloryt. Kupiłam drugie opakowanie żeby móc w 100% stwierdzić czy zostanie ze mną czy szukać nowego.
    Zalety:
    • Lekkość, szybko się wchłania, wyrównanie kolorytu
    saajko
    3 lutego 2024 o 13:00
    ciężko mi ocenić ten produkt
    Ciężko mi ocenić ten produkt, bo ja ogólnie mam problem z witaminą C w kosmetykach. Potrzebuję tego składnika w pielęgnacji ze względu na przebarwienia i nierównomierny koloryt skóry, ale próbowałam już wielu produktów i żaden nie dał mi zauważalnych efektów. Podobnie było w przypadku recenzowanego serum - nie zauważyłam jakichś dużych zmian, ale serum stosowało się na tyle komfortowo, że prawdopodobnie kupię kolejne opakowanie, aby je dokładniej przetestować. Na ten moment produkt oceniam na cztery - jest dobry, komfortowy w użyciu, nie znalazłam żadnych wad, ale też nie dał mi efektu wow.