Kremy uniwersalne

Nudmuses Hydrating Ritual, Light Moisturizing Cream Lekki krem nawilżający

• 16 października 2023 o 20:21
    Prawdziwa perełka
    Ten krem nawilżający to absolutna perełka. Jest bardzo uniwersalny, stosuję go razem z moim narzeczonym i świetnie sprawdza się zarówno dla mojej cery suchej i jego cery tłustej. Bardzo cenię go za jego naturalny skład i natychmiastowe nawilżenie a dzięki lekkiej konsystencji sprawdza się też pod makijaż. Przy jego regularnym stosowaniu cera jest świeża, ukojona, promienna i moim zdaniem bardziej elastyczna a u mojego narzeczonego stała się gładsza i mniej skłonna do wyprysków. To nasza podstawa codziennej pielęgnacji. Dodatkowym atutem jest jego przyjemny zapach, który dodaje przyjemności podczas codziennej pielęgnacji. Wyjątkowa konsystencja tego kremu sprawia, że przyjemnie się go nakłada i szybko się wchłania, nie pozostawiając uczucia ciężkości na skórze. Krem jest również wydajny. Przy używaniu go przez nas dwoje na raz, zarówno na dzień jak i na noc, wystarczył na kilka miesięcy. Jego cena nie należy do najniższych, ale uważam, że naprawdę warto.
    Zalety:
    • naturalny skład
    • działa
    • lekka formuła
    • nawilżenie
  • 16 października 2023 o 19:18
    Świetny krem
    Idealny krem do codziennego stosowania, który sprawdzi się pod makijaż albo pod filtr UV, dzięki czemu skóra jest wypielęgnowana i nawilżona ale bez nadmiernej tłustości. Ma bardzo ciekawą konsystencję, która wydaje się bogata i otulająca ale szybko i całkowicie wchłania się w skórę. Opakowanie jest proste i standardowe, łatwo ze słoiczka wydostać krem. Nawilżenie skóry czuć od razu, a po miesiącu mam wrażenie, że moje mniejsze zmarszczki są mniej widoczne. Skóra jest gładka i miękka.
    Zalety:
    • konsystencja i szybkie wchłanianie
    • nawilżenie
  • 28 maja 2023 o 9:28
    Jeden z lepszych
    Opakowanie na plus , minimalistyczne i szklane , konsystencja bardzo kremowa , odżywcza , ale szybko wchłaniająca się . Zapach jest bardzo delikatny . Krem jest idealny ja noc , na dzień , pod makijaż również . Cudownie nawliza , odżywia , regeneruje , łagodzi ,nadaje delikatnego blasku i miękkości skórze . Mam wrażenie , ze również delikatnie poprawia elastyczność skóry . Razem z chłopakiem stwierdziliśmy , że to jeden z lepszych kremów jakie ostatnio stosowaliśmy . Skład również na plus , znajdziemy w nim 96% skladnikow pochodzenia naturalnego .
    Zalety:
    • konsystencja ,
    • opakowanie ,
    • skład i działanie .
    Edytaj7
    16 marca 2023 o 23:03
    Całkiem w porządku
    Krem dostałam od koleżanki. Opakowanie jest typowe dla kremów 1 szklany słoiczek z nakrętką. Konsystencja jest gęsta a krem ma białą barwę. Zapach jest bardzo przyjemny. Krem przyjemnie rozprowadza się na twarzy i szybko się wchłania. Nie zostawia tłustego filmu. Ale daje przyjemny efekt nawilżenia. Idealnie sprawdza się pod makijaż. Ale nie mogę powiedzieć by wyróżniał się na tle innych . Ot taki poprostu dobry krem na co dzień.
    • szybko się wchłania
    • nawilża
    • wydajny
  • 30 stycznia 2023 o 14:13
    Nawilżający HIT!
    Długo szukałam kremu, który będzie idealnie się wchłaniał, aby pielęgnacja z rana była szybka i jednocześnie wartościowa. W końcu się udało! Light Moisturizing Cream ma bardzo ciekawą konsystencję. Na początku wydaje się być gęsty i bogaty, jednak w kontakcie ze skórą nabiera lekkości i idealnie się w nią wtapia. Pomimo szybkiego wchłaniania daje długotrwałe uczucie komfortu, ale bez tej nieprzyjemnej, lepkiej warstwy. Świetnie się sprawdza pod makijaż :) Duży plus za głębokie nawilżenie i wygładzenie skóry. Na pewno będę do niego wracać!
    • wchłanianie
    • natychmiastowe nawilżenie
    • delikatny i świeży zapach
    • ukojenie skóry