WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy i maski do stóp

Ziaja Pro, Program do pielęgnacji stóp, Krem głęboko nawilżający

• 21 lipca 2023 o 10:21
    Rewelacyjny produkt
    Krem głęboko nawilżający Program do pielęgnacji Ziaja Pro kupiłam pod wpływem zachwytu dotychczas zakupionymi kosmetykami z tej serii. Krem głęboko nawilżający nie zawiódł mnie w zakresie intensywnego nawilżenia suchej skóry stóp oraz przywróceniu jej gładkości. Produkt ma przyjemną kremową konsystencję, która bardzo dobrze się wchłania pozostawiając skórę dobrze nawilżoną. Skóra przy regularnym stosowaniu rano i wieczorem staje się gładka a przesuszenia nie nawracają. Najlepsze efekty w zakresie działania kremu uzyskuję stosując pozostałe kosmetyki z serii Program do pielęgnacji mi.n płyn do kąpieli stóp, krem zmiękczający z kawami AHA oraz krem-maska do stóp. Krem zawiera 90% składników pochodzenia naturalnego. Produkt ma bardzo ładny świeży zapach, który jest wynikiem zawartości olejku z trawy cytrynowej. Opakowanie produktu wyposażone jest w dozownik, który zapewnia komfort aplikacji. Butelka zawiera aż 400ml produktu. Cena produktu jest przystępna biorąc pod uwagę duże opakowanie
    Zalety:
    • bardzo dobrze się wchłania
    • nawilża i wygładza skórę
    • ładny, świeży zapach
    • duże opakowanie
  • 16 stycznia 2023 o 14:42
    Dobry produkt do pielęgnacji stóp
    Polecam ten krem do stóp które mają skłonność do przesuszania pękania pięknie nawilża wyrównuje pH skóry skóra staje się na stopach przyjemnie gładka stopy się nie pocą do tego ma subtelny zapach polecam
    Zalety:
    • Dzialanie
    Wady:
  • 16 stycznia 2023 o 14:39
    Bardzo go lubię
    Do kosmetyków z firmy Ziaja mam ogromny sentyment. Marka ta towarzyszy mojej pielegnacji od dzieciństwa. Zawsze w moim domu znajdzie się jakiś produkt Ziaji. Poszukiwałam jakiegoś intensywnie nawilżającego kremu do stóp, wszystko, czego używałam do tej pory nie sprawdziło się. Ten krem zdecydowanie zostanie w mojej pielegnacji na dłużej. Plusy: + zapach, delikatny, ale wyczuwalny i długo utrzymujący się na skórze, + opakowanie, estetyczna etykieta charakterystyczna dla serii Ziaja Pro, + wygodna pompka, która się nie zacina, dozujaca wystarczającą ilość kremu, + wydajność, dzięki dużemu opakowaniu kremu będziemy używać przez dłuższy czas, + dostępność, do kupienia stacjonarnie w sklepach firmowych Ziaja lub w drogeriach internetowych, + cena w stosunku do jakości jest bardzo przystępna, + konsystencja, lekki krem, który szybko się wchłania, nie zostawia na skórze tłustej, lepkiej warstwy, + działanie, cudownie nawilża, pozostawia skórę przyjemnie miękką, wygładzoną i łagodzi podrażnienia.