Błyszczyki

R.E.M. Beauty by Ariana Grande On Your Collar Plumping Lip Gloss Błyszczyk powiększający usta

5 na 51 opinię

Sephora
Rem Beauty - On Your Collar — Błyszczyk Powiększający Usta - On Your Collar Plumping - Pink Razor - Dla Kobiet

• 15 marca 2023 o 0:49
    Świetny
    Błyszczyk zakupiłam z ciekawości krótko po tym jak trafił do Sephory w Polsce. Przyznam, że sceptycznie podchodziłam do całej marki R.E.M.beauty, bo jakby hmmm, nie kojarzyła mi się poważnie hahah, moja chrześniaczka mając lat 10-12 była wielką fanką Ariany i chyba stąd mój sceptycyzm. No ale ok, instagram zachwycał się, stwierdziłam że spróbuję. Wybór padł m.in na ten błyszczyk, który zakupiłam w jak najbardziej neutralnym kolorze to jest Jelly Sandals. Chciałam, żeby pełnił funkcję samodzielnego neutralnego błyszczyka, jak i wybłyszczał moje szminki nie zmieniając ich koloru. Błyszczyk zamknięty jest w plastikowej tubce, która przypomina mi... próbówkę. W sumie jest to zabawne, podoba mi się. Tubka ma płaski, ukośnie ścięty aplikator, który dobrze pełni swoją funkcję. Jako że jest dość twarda raczej nie ma możliwości żeby wycisnąć go za dużo. I tu przejdę do tego co podoba mi się najbardziej. Błyszczyk jest naładowany mieniącymi się różnokolorowo drobinkami. Bardzo drobnymi, więc nie ma efektu oblepienia brokatem na ustach, ale za to jest błysk :D Ariana nie żałowała tych drobinek ;) obawiałam się w pierwszej chwili że będzie wyglądało to odpustowo, ale nic bardziej mylnego- wygląda przepięknie zarówno solo jak i nałożony na szminki. Zaznaczę, że usta nie mienią się wszystkimi kolorami tęczy, po prostu daje to naprawdę mocny wielowymiarowy błysk. Produkt jest gęsty, ale ładnie i wydajnie się rozprowadza, usta nie kleją się po nim, pięknie pachnie. Nie ściera się szybko. No absolutnie nie mam się do czego przyczepić, wprost przeciwnie, jestem zachwycona. A ze wszystkich produktów które zakupiłam do tego akurat miałam największe obiekcje. Błyszczyk jako że jest to produkt "powiększający usta" chłodzi i delikatnie podszczypuje, ale jest to bardzo przyjemne uczucie, po kilku chwilach przestaję zwracać na to uwagę. Czy faktycznie powiększa... Może odrobinkę je uwydatnia. W każdym razie stał się moim ulubionym produktem od R.E.M i planuję zakupić inne kolory niedługo.
    Zalety:
    • świetna nieklejąca formuła
    • ładnie pachnie
    • trwały