Odżywki do włosów

Pantene Pro-V, Intensywna Regeneracja, Odbudowujaca dwufazowa odżywka w sprayu

Nasi użytkownicy zostawili 50 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 września 2021 o 8:51
    Jedna z ulubionych
    Często próbuje nowości do pielęgnacji włosów, jednak niezmiennie wracam do tej odżywki. To jest jeden z kosmetyków pewniaków. Kiedyś, gdy moje włosy były w lepszej kondycji nie lubiłam się z nią - obciążała mi włosy i musiałam bardzo uważnie ją dozować, aby nie wyglądały nieświeżo. Jednak po długim procesie rozjaśniania, który bardzo pogorszył stan moich włosów ta odżywka jest jak plaster na ranę. Zapewnia piękny wygląd nawet najbardziej zniszczonych włosów.
    Zalety:
    • wygładza
    • zapobiega puszeniu się włosów
    • optycznie scala rozdwojone końce
    • ułatwia rozczesywanie
    • ma dobrej jakości atomizer, który równomiernie rozpyla produkt na włosach
    • pięknie pachnie
  • 29 lipca 2021 o 23:07
    Uwielbiam ze względu na zapach
    Dla mnie ta odżywka służy jako odświeżająca mgiełka. Zapach jest cudowny. Włosy pachną jakbym dopiero co wyszła spod prysznica. Dodatkowo nie przetłuszcza ich, ani nie skleja. Nie zauważyłam jakiejś regeneracji ale są widocznie zmiękczone. Wygodne opakowanie, starcza na długo :)
  • 7 kwietnia 2021 o 21:05
    warto spróbować
    Dostałam odżywkę na urodziny, dlatego stwierdziłam, że przetestuję ją, jako że uwielbiam każdy produkt do włosów w sprayu. I to jest pierwsza zaleta, szybko i łatwo nakłada się produkt na włosy. Zapach ma mocny, całkiem ładny. Po nałożeniu włosy super się rozczesuje, są gładkie i śniące. Ale czy pomaga i aż tak intensywnie je odżywia i naprawia? W jakimś stopniu na pewno, nie zapominajmy, że jedno opakowanie odżywki nie naprawi nam nagle włosów i nie sprawi, że będą jak z okładki gazet.
    Zalety:
    • Łatwa aplikacja
    • Wspomaga rozczesywanie
    • Ładnie wygładza
    • Włosy są śniące
    • Ładny zapach
    • Jedno opakowanie starcza na dwa miesiące
  • 6 grudnia 2020 o 15:36
    CUDO
    Ja odżywek bez spłukiwania używam tylko po to żeby ułatwić rozczesywanie. Nie oczekuję od nich regeneracji czy wzmacniania. I jeśli chodzi o rozczesywanie włosów to po tej odżywce szczotka sunie po włosach jak po maśle. Piękny zapach jeszcze umila używanie tej odżywki. Myślę,że do niej wrócę . Polecam :)
  • 26 listopada 2020 o 1:48
    Mój ulubieniec ostatnich lat!
    Po raz pierwszy kupiłam ją cztery lata temu i od tamtej pory nieustannie jej używam :) Moim skromnym zdaniem to najlepsza drogeryjna odżywka w sprayu, która nawilża, ułatwia rozczesywanie i jednocześnie nie obciąża włosów. Odżywka ma dwufazową, ale bardzo lekką konsystencję oraz niezwykle przyjemny zapach, który długo wyczuwalny jest na włosach. Atomizer rozpyla delikatną mgiełkę, co znacznie ułatwia równomierną aplikację odżywki. Używam jej po każdym umyciu włosów, odżywka nie tylko ułatwia rozczesywanie długich i poplątanych kosmków, ale dodatkowo je nawilża i pielęgnuje. Po jej użyciu włoski są miękkie, gładkie i pełne zdrowego blasku. Co więcej, jej regularne stosowanie pozytywnie wpływa na kondycję włosów, a zwłaszcza przesuszone i rozdwojone końcówki. Duży plus za wygodne w użyciu opakowanie, wydajność oraz przystępną cenę. Polecam, warto wypróbować zwłaszcza jeżeli jesteście posiadaczkami cienkich i delikatnych włosów!