Kremy uniwersalne

Skin1004 Madagascar, Centella Soothing Cream Kojący krem do twarzy

Skin1004 Madagascar Centella Kojący Krem do Twarzy z Wąkrotą Azjatycką 30ml
Skin1004 Centella
SKIN1004 Magadascar Centella Regenerujący krem do twarzy z wąkrotą azjatycką, 75 ml 75 ml

• 26 listopada 2024 o 17:18
    Żelowa formuła
    Krem jest bardzo dobry. Ma żelową formułę przez co dość szybko się wchłania. Nie jest to jednak taki żel to jakiego jestem przyzwyczajona. Jest to taka bogata formuła żelu. Mocno nawilża i odżywia skórę. Buzia po zastosowaniu ma tak zwany efekt bouncy skin. Twarz po ok miesiącu stosowania nie jest wgl ściągnięta a to problem, który zawsze mi doskwierał po myciu. Lekko pachnie i cudownie sprawdza się pod makijaż. Jeżeli jednak układacie brwi na mydło - usuńcie go z włosków bo nic z tego nie będzie ????
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Odżywienie
    • Skóra jest napięta
    Bpjvx
    26 listopada 2024 o 11:53
    Formuła mi nie odpowiada
    Krem jest bardzo lekki, wchłania się momentalnie, żelowy przez co nie zostawia tłustej warstwy, więc wydaje się idealny dla cer tłustych, ja taką posiadam, ale jednak mi taka formuła nie odpowiada, ponieważ nawilżenie czuję tylko chwilowo, na lato może bym kupiła, zostawia matowe wykończenie, ale na jesień/zimę jednak wolę czuć coś na twarzy. Nie robi w sumie nic wielkiego, zmian skórnych nie wycisza, jedynie trochę wygładza cerę.
    Zalety:
    • Wygładza
    • Wydajny
    • Lekka formuła
    Wady:
    • Znikome nawilżenie
  • 28 maja 2024 o 8:45
    Co on robi z cerą!
    Firmę skin1004 pokochałam na początku tego roku i sukcesywnie wymieniam pielęgnację na ich produkty - w tym miesiącu przyszedł czas na krem na dzień i mój wybór padł na ten produkt. Co on robi z cerą! Naprawdę nie spodziewałam się, że jeden krem może tak pięknie nawilżać (mam cerę suchą) i wyciszać, a przy tym być leciutki i szybko się wchłaniać. Krem ma przyjemną, jakby żelową konsystencję, nie spływa, bardzo ładnie się rozprowadza. Na całą twarz potrzeba doslownie ziarenka groszku. Dodatkowo krem nie jest wybitnie drogi - jest koreańskim kosmetykiem, który można kupić w wielu polskich drogeriach i jego cena podobna jest do kremów dostępnych w rossmanie czy hebe z "trochę wyższej półki" jak dla mnie rewelacja. Dodatkowym plusem jest fakt, że produkt nie ma duszącego zapachu. Nawet powiedziałabym, że nie ma żadnego zapachu.
    • wyciszenie cery
    • nawilżenie
  • 9 maja 2024 o 10:43
    Lekki krem na dzień
    Jako wielka fanka wąkrotki azjatycjkuej musiałam zakupić cokolwiek ze Skin1004. Postawiłam na lekki żelowy krem który świetnie sprawdza się samodzielnie lub jako baza pod makijaż. Krem szybko się wchłania,a dzięki żelowej konsystencji nie pozostawia tłustej warstwy. Baza kremu jest aż 75% wąkrotki azjatyckiej, która swietnie koi skórę i ją nawilża. Krem został także wzbogacony o ceramidy i kwasy tłuszczowe, które pomagają odbudować warstwę hydrofilową. Po nałożeniu skóra jest miękka i ukojona. Polecam
  • 7 października 2023 o 21:53
    Wysuszał moją cerę
    Krem kupiłam razem z innymi miniaturkami produktów z Skin1004. Mam cerę mieszaną i chciałam dać jej trochę nawilżenia, cała seria Centella Madagascar ma właśnie nawilżać i koić. Krem jest w formie żelu o brązowym kolorze. Szybko się wchłania, wykończenie u mnie było matowe. Niestety szybko się wchłaniał i ściągał moją skórę, wszystkie produkty, które miałam były z tej samej serii, więc ten krem raczej nie odpowiadał moim potrzebom.
    Zalety:
    • możliwość zakupu miniatury
    • żelowa konsystencja
    • satynowe wykończenie
    • szybko się wchłaniał
    Wady:
    • wysuszał mnie