Kremy na noc

L'biotica Estetic Clinic, Meso Treatment, Ujędrniająco-odbudowujący dermo-zabieg krem na noc

e-ZikoApteka.pl
Lbiotica L'Biotica Estetic Clinic Meso Treatment Ujędrniająco-odbudowujący dermo-zabieg Krem na noc 35ml
L'biotica Estetic Clinic Ujędrniająco-Odbudowujący Krem na Noc 35ml
L'biotica Estetic Clinic
L'biotica Estetic Clinic Meso Treatment Ujędrniająco-Odbudowujący Dermo-Zabieg Krem na noc

• 10 sierpnia 2023 o 21:35
    Mega przyjemny zabieg w domowym zaciszu z realnymi efektami dla skóry dojrzałej.
    Ujędrniająco- odbudowujący Dermo-zabieg to krem na noc z 0,5% czystym retinolem w sferycznym nośniku to mega przyjemna pielęgnacja na noc. Opakowanie to podobnie jak w kremie na dzień jest eleganckie, srebrne, zakończone praktyczną pompką. Ma bardzo bogatą konsystencję, ale zarazem ultra lekką, która nawet podczas upałów jest komfortowa. Retinol daje tu realne rezultaty, odczuwam ujędrnienie, większe napięcie, a nawet spłycenie zmarszczek. Pamiętać trzeba o zasadach dotyczących stosowania i przede wszystkim stopniowego wprowadzenia kosmetyków z retinolem.
    Sabi01
    10 sierpnia 2023 o 13:06
    Krem na noc Meso Treatment
    Krem na noc podobnie jak krem na dzień znajduje się w tubce koloru srebrnego zakończonej higieniczną pompką. Zapakowany w identyczny jak w przypadku kremu na dzień kartonik prezentuje się bardzo elegancko. Jakość oraz jego konsystencja jest nieco bardziej bogata, zawiera także odmienne składniki aktywne. Retinol 1%, niacynamid 10% oraz kwas hialuronowy 5%. Krem posiada silne właściowości odżywcze i ujędrniające. Moja sucha z natury skóra, rano jest odbudowana, wygląda promiennie i zdrowo. Poprawiła się jej struktura więc będę do niego wracać po skończeniu tego opakowania.
  • 9 sierpnia 2023 o 18:12
    Doskonale regeneruje skórę podczas snu
    Krem testowałam dzieki wizaz.pl za co bardzo dziękuję. Testowany na cerze dojrzałej mieszanej ze skłonnością do sporych przesuszeń. Krem ma bardzo eleganckie opakowanie z pompką, co jest bardzo higieniczne. Ma kremową i treściwą konsystencję, dobrze rozprowadza się na skórze, szybko wchłania, nie pozostawiając lepkiego filmu. Zapach ładny, świeży. Moja skóra po jego zastosowaniu jest bardziej napięta, elastyczna i dobrze nawilżona. Ja śpie a moja skóra się regeneruje. Moje zmarszczki są spłycone, rano budzę się z promienną i pełną blasku cerą. Krem nie spowodował u mnie żadnej alergii ani podrażnień. Myśle, ze pozostanę z tym kremem jak i całą serią na dłużej.
  • 14 sierpnia 2023 o 18:10
    Nocna korekta zmarszczek
    Dermo-zabieg na noc to porządna dawka nawilżenia i odbudowy w trakcie snu. Stosuję co 2-3 dni. Szybko się wchłania choć konsystencja jest bardzo treściwa. Po przebudzeniu twarz jest napięta, rozjaśniona i odżywiona. Krem na wygodną pompkę, która umożliwia bezproblemową aplikację. Jedna doza wystarczy na nawilżenie całej twarzy. Ładna szata graficzna, poręczne opakowanie. Krem ważny 3 miesiące od otwarcia.
    Eulina
    14 sierpnia 2023 o 17:26
    Działa !
    Krem jest bardzo bogaty w składniki zapobiegające starzeniu skóry takie jak retinol, skwalan oraz kwas hialuronowy. Cudownie nawilża i wygładza skórę. Rano jest ona napięta i zregenerowana ( stosuję codziennie, bo moja cera dobrze przyjmuje retinol). Nabiera zdrowego kolorytu i blasku. Krem ma przyjemny zapach oraz wygodne opakowanie z pompką.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Kremy na noc